Burun ÇokmMu Önemli /?

edanur1997

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
229
22
27
Guleceksiniz ama ekşi sözlükte gördüm işte burnu kemerli kız guzel olamaz bilmemne tamam yuzun ortasında ama hokka gibi burnumuZ oluncamı guzel oluyoruz tüm kemerli veya büyük burunlular çirkin hokkaların hepsi Adriana Lima mı
Bu turk erkeklerinin bakış açısı bna dert oldu.Profildeki benim zaten önden bi sorunum yok düzgün duruyo önden hatta.Yandan çok kotu geliyor büyük de değilde kemer gibi.

Resimde hğç shop yok lumia ile çektim zaten
http://i.hizliresim.com/poP1Gz.jpg
Yandan böyle

Evet burun çok önemli

ama benimki de hokka değil

kaderimin bana yaptığı bir eşsek şakası diye düşünüyorum
bari bunu ekarte etmek adına boyuma 6 cm ekleseydi o da yok

fiziksel özellik dağılımının afrikasıyim

Kötü durmuyor ama çok rahatsız oluyorsan estetik yaptırabilirsin. Ekşi sözlüğü takma:KK53:
Sen memnunsan kime ne?

Evet burun çok önemli

ama benimki de hakka değil

kaderimin bana yaptığı bir eşsek şakası diye düşünüyorum bari bunu ekarte etmek adına boyama 6 cm ekleseydi o da yok
Tum hokka burunlular çok güzel taş ben çirkinim önde gideniyim o zaman.Giselle nin burmuda çok büyük bizim sınıftaki hokka burunlular kezo o kadının yanında.Niye tek şeye mal edilir anlamamkş gız. Rengi var ten rengi var yüz şekli var bu işin

Valla bana katılmayanlarda mutlaka olucaktır ama bencede burun çirkinse görseli baya etkiliyo.Burun bencede önemli o yüzden.Bende kendi burnumu beğenmem.Kemerli filan değil ama keşke daha minnak şirin olsaydı der dururm hep.Bence burun önemli arkadaşlar.Teşekkürler.

Valla en dikkat ceken sey bencede..dogru denmis butun yuzun havasini degistiriyo estetik olcam sirf bu yuzden
Mabivi göz kadar dikkat çektiğini sanmıyorum giselle nin burnuda kocaman.Bizim sınıftaki hokka burunlu kızlar Kezban onun yanında.Nasıl bir bakış açısı anlamıyorum ama bu işin yüz şekli tipi boyu dudağı kaşı gözü var.Hintli halktaki insanlar zencinin bi tık altı çok çirkinler am burunları hokka gibi taş mı oldular şimdi
Tek bişiye mal edilmesine sinir oluyorum da

Burnun büyük değil senin kötüde değil.Sadece kıvrımlı değil dümdüz iniyor.Paran olursa yaptırırsın.Ama seni çirkinleştirmez bu hali.Ekşide bahsedilen baya kemerli filandır bence.ki bende onlara katılıyorum galiba aynı fikirdeyiz.Yukardada yazdığım gibi,burun önemli arkadaşlar.

Valla bana katılmayanlarda mutlaka olucaktır ama bencede burun çirkinse görseli baya etkiliyo.Burun bencede önemli o yüzden.Bende kendi burnumu beğenmem.Kemerli filan değil ama keşke daha minnak şirin olsaydı der dururm hep.Bence burun önemli arkadaşlar.Teşekkürler.
Fotodaki benim çirkinim önde gideniyim senin tarifine gıre
Giselle bundchen da tipsiz.Bizim hokka burunlu kezolar guzel.Nasıl tek bişiye mal edilir anlamam ki sende kemer bile yokmuş.
Oleyim ben aynaya bakmayayım valka resmimi kaldırasım geldi yorumunu görünce

Bence yuzun karakteristik ozelliğidir kemerli burun..

Tüm kuş burunlulara inat,seni farklı kılandır..

Ortalikta herkes tek elden cikmis burunla gezer oldu. Bence onlar cok cirkin. Bana itici geliyor.
Allah insanin yuzune en uygununu veriyor gercekten..
Sizin burnunuz da gayet guzel. O eksik akillilara bakmayin siz. Kafalarinin calistigi tek sey bel alti.. Boyleleri buruna laf etse ne olur etmese ne olur??

Sığ düşünceli insanlar yüzünden özgüvenini yıkma. Yaratilmisi eleştiren insanlardan tiksiniyorum.
Hayr öyle şeyler demişlerli hokka burunlular manken ben insan değilim yaşamayayım.Çok haklısınız ama kırılıyorum bende genç kızım

Benim burnum da seninkine benziyor, bence burun onemli ama kisiye ozel oldugu icin onemli. Herkeste ayni cesit burun olunca bana yüzün kendine has ozellikleri degisiyor gibi geliyor.

Başlığa cevap veriyorum, evet önemli, burnum olmadan ben yapamam :KK43: saka biyana sen neden her bölgeni kafana takıyorsun? Profil resmin gayet hoş, takılma bu kadar. Yoksa "aaaa kızaaam sen kadar güzel bir kızsan, saçmalama nolaaar, ben senin kadar güzel olsam varyaaaa...." Tarzı ego takviyesi cümlelermi duymak istiyorsun? Lügatımızda hepsi mevcut :KK14:

X