• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun çökmesi mi yoksa ödemmidir?

aysetugce18

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2020
8
1
16
35
Merhabalar,yaklaşık 10 gün önce kapalı rinoplasto oldum ancak atel cıkıp bandaj takıldıktan sonra burnumun yan tarafında çizgi gibi bir gölge var elimle baktıgımda da çukurluk hissediliyor.Sizce geçici midir yoksa artık öyle mi

Son düzenleme:
Bende hiç morluk şişlik agrı hiçbir sorun olmadı Ankarada Gürcan beye oldum ama dedigim gibi burnumun yanında çökme gibi bir şey var hafif çukur gibi

atel ciktiktan sonra ve bantlanmadan önce aynaya bakma firsatiniz oldu mu? bantlardan dolayi gibi duruyor sanki

Bende de şu an bantlar var. 2.ameliyatım. Devamlı bir kusur bulma eğilimindeyim. Ama bu şüphelerimizin doğru olup olmadığı ancak zamanla anlaşılacak. Zaman içinde çook değişiyor çünkü burun 😬

atel ciktiktan sonra ve bantlanmadan önce aynaya bakma firsatiniz oldu mu? bantlardan dolayi gibi duruyor sanki
Yok hiç baktırmadan direk bantları yapıştırdı.sonra eve geldikden sonra farkettim 3-4 cmlik bi kahverengilik var elimde baktıgımdada orası bariz bir çukurluk

Sizde mi çökme yaşadınız?
Benim düz olan burnumu yamulttu, burun ucu düştü, kıkırdak düzensizlikleri vardı o yüzden girintili çıkıntılıydı burnum. Tam çökme yoktu aslında ama bir delikten neredeyse hiç nefes alamaz hale gelmiştim. Bakalım şimdi nasıl olacak. Cuma günü çıkaracağım bantları....

Ciddi anlamda şans işi bu ameliyatlar :(

Back