Burun botoksu yaptıran varmı ??

Yezda2014

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
3
1
Kızlar merhaba aranızda burun botoksu yaptıranlar vardır diye umuyorum burun ucum çok düşük burun botoksuyla 10 dkda kalkaniliyormul ancak ben çok korkuyorum iğneden aranızda bana nasıl olduğunu anlatıcak olan varmıııı ?? 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Creme de la creme 💎

burun dolgusu sanırım cok guzel bı yontem sitede dolgu yaptıran cok arkadas var
annemde yaptıryor hep botoks mınnnacık ıgnesı var

Burun botoksu ne ki ilk kez duyuyorum hani şu ağrısız dertsiz burun estetiği adı altında sadece burun ucuna uygulanan dolgu olayı mı bu :)

ben yaptırdım cumartesi günü :) gerçi şu anda hala biraz şiş doktorum 10 gün sonra şeklinin tam oturacağını söyledi :)

Korkacak hiçbir şey yok inan ki,hatta öncesinde burnuna buz uygularsan acı hissin sıfıra iniyor,burnun ihtiyacına göre 3 veya 4 yerden sıvıyı enjekte ediyor,sonra biraz daha buz tutuyorsun ve bitti :) gündelik yaşamına devam edebilirsin,ilk 2 gün iğne yerleri şişebiliyor bol bol buz uygularsan şişlik minimum olur,iğne yerlerinin kızarıklığının geçmesi şişliğin inmesi vs derken yukarıda da dediğim gibi 1 hafta 10 gün içinde şekli oturuyormuş..dolgu maddesinin FDA onaylı olmasına dikkat et, Juvaderm markası FDA onaylıdır bilgin olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…