burun aspiratörü

aslihanxx

Canım oğlum
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2007
577
2
43
bu konu daha önce aöıldımı bilmiyorum ama tecrübeye ihtiyacım var. malum sonbahar geldi oğlumda hoşgeldin bahar diyerek grip oldu burun akıntılı
burnu çok tıkalı ve ne yaptıysam fayda etmedi. internette gördüm vakumlu burun aspiratörü pil ile çalışıyor güzel bir ürüne benziyor
kullanan varmı tavsiye edermisiniz

cnm ben agızla cekılen burun aspıratorunu aldım. cok faydasını gordum bır ara nefes dahı alamıyordu oglum burun tıkanıklıgından onunla cok guzel acıyordum burnunu. ama cok sık yaptıgım ıcın cok korktu. ama seyrek kullanacaksan onerırım.

ben normal burun aspiratörü kullanıyorum doğumdan beri , chicco'nun ve çok memnunum

bende chicconun normal burun aspilatörünü kullanıyorum kışın çok hasta olduğumuz için bayaa bir faydasını gördük fakat kızım sinir oluyordu ona ağlıyordu görür görmez

bende chicconun normal burun aspilatörünü kullanıyorum kışın çok hasta olduğumuz için bayaa bir faydasını gördük fakat kızım sinir oluyordu ona ağlıyordu görür görmez

b ende normal olandan kullanıyorum onu kullanırken burundeliğini kpatıp diğerinini çekiyorum ve çok ağlıyo o kadar ağlıyoki kaskatı kesiliyor resmen
acaba bu pille çalışan dahamı pratik

bende de vardı.bir iki kere denedim çok ağladı bende çöpe attım geçen gün.Hiç kullanmam daha iyi verdiği zarar yararından çok bence.Ne kadar ağlıyo anlatamam katıldı çocumm(

pille çalışan falan hepsi aynı bence.Benimki elektirk süpürgesi ve fönden de çok korkuyo.Rondoyu bile çalıştıramıyorum ki ben elde soğan doğramaktan nefret ederim Halamların bahçede köpekleri vardı Bayramda gittiğimde onlara baktıralım dedik.Buğra ya bişey yapmadılar bakıyorlardı.ıçerden eniştesi geldi ona havladılar aman allahım ne korktu yavrum sonra da içerde sesleri geldikçe ağladı huysuzlandı taktı kafayı onlara dirlik vermedi bize.Rahat edemedik kalktık en sonunda.Şımdi köpeklerden muhtemelen korkacak herhalde.Evde bil soruyorum nasıl yaptı kpek? av av avvv diyoo başlıo mızırdamaya:))

bendeki japloydu ama valla dediğim gibi kullanamadım.Yaklaştırmıyo ki burnuna durmuyo ağlıyo attım gitti çöpe:) ben çöpe bişeyler atmaya bayılırım:)) çok iyi geliyo bana niye bilmiyorum.ferahlıyorum rahatlıyorumm:))

derincim yavaş yavaş alıştırsan köpeklere , seslere , korkmasın çocuk , denizinanası belki yardımcı olur bu konuda sana.. benimki de elektrik süpürgesinden korkuyo bitek , yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum inşallah alışır biran önce

bendede ağızla çekilenlerden vardı ama pek kullanmadım nefesim yetmedi onu çekmeye yavv :) babasıda kıyamadı ağlar diye,burnuda sonra tıkanmadı zaten öyle duruyo bi köşede
benim bıcırık hiç bişeyden korkmuyo ya ne süpürge ne rondo nede kedi köpek, babası bikere kedi sevdirdi elleyince yumuşak geldiği için heralde kendinden geçti gülerken çok zilli bu piroş ::))

bende chicco kullandım ve çok da yardımcı oldu geçtiğimiz kış bana rahat rahat nefes alıyordu burnu tıkandığında fakat dünden beri burnu yine tıkanık ama pompayı kullanmama izin vermedi benim fıstığımmm bastı yaygarayıı(

ben de dogacak olum için chicconun kini aldım insallah kullanmama gerek kalmaz ama işe yaramasına sevindim çünkü bi cok kişi bosa almıssın hiç bi işe yaramıyor demişti.

şuan oğlum daha çok hastalandı çok kötü öksürüyo uykuda bile peditus verdim olmazsa doktora götüreceğim
oğlum hastalandığı zaman dünya başıma yıkılıyo çok moralim bozuluyo Alla beterinden orusun evlatlarımızı

şu burun aspiratörünü ben de kullanamayanlardanım .
valla ne yaparsam yapayım başarılı olmaıyorum ve Duru daha önu gördüğü zaman kıyameti kopartıyor ..

aslıhancım size de geçmiş olsun tatlım dilerim ilerlemeden atlatırsınız

bende burun aspiratörü ne aldım nede kullandım bebeklerin genili çok rahatsız oluyorlar ve sevmiyorlar
benim oğluşta bazen süpürgeden korkuyor ama bir iki dakika içinde alışıyor ilk çalıştığında hemen yanından kaçıyor çok komik oluyor sonrada peşinden geliyor

canım çok geçmiş olsun inşallah hemen düzelir

aslıhancım çok geçmiş olsun güzelim inşallah kısa zamanda düzelir ama sen bu kadar üzme kendini ne yapalım kimse istemiyor çocuğunun hasta olmasını ama oluyorlar işte böyle böyle büyüyecekler
burun aspiratörü bende hiç almadım ve kullanmadım Allah'a şükür hiç gerekte olmadı bir kere tıkandı burnu işte serum fizyolojiklerle falan geçirmeye çalışıyoruz ona bile izin vermiyor zaten kıyamet kopuyor ben de fazla üstelemiyorum ne yapayım kıyamıyorum
arada bizim kulak çubukları ile burnunu temizliyorum ona da ağlıyor ama gerek görünce mecbur yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…