- 25 Ağustos 2023
- 21
- 6
- 6
- 28
- Konu Sahibi Dolunaycicegi7
-
Arkadaşlarımda göze bakmadığını söylüyor ama elımde değil 24 saat bakıyorum ve üzülüyorum. Yandan görüntüsünü seviyorum zaten. Yorumunuz için çok teşekkür ederimBurun deliklerinizde ben bir asimetri göremedim hani göze gelecek bir şey yok burnunuz çok da güzel
Doktorunun en başta söylemesi gerekiyordu zaten %100 eşit olamazbenim en çok takıldığım nokta assymetri yüzünden burnum sanki yamuk duruyor. Psikolojim çok çöktü çok pişmanım yaptırdığıma. Acaba geçme imkanı varmı?
Bana zaten burun deliklerimin eşit olmayacağını söylemişti ama burnum komple yamuk duruyor.Doktorunun en başta söylemesi gerekiyordu zaten %100 eşit olamaz
büyük bir ameliyat mıydı? Doktorum durmadan benim burnumu çok beğendiğini söylüyor ve durmadan masaj yap diyor.Doktorundan rica etsen burun ucu ameliyatı yapma imkanı var mıdır acaba? Benim burun deliklerim korkunç asimetrikti ameliyatımdan 1 ay sonra tekrar burun ucu ameliyatı oldum, yüzde 60 70 düzelme oldu ama bu sefer de kolumella kısmı kısaldı
Hayır 2 3 güne toparladım morluk bile olmadıbüyük bir ameliyat mıydı? Doktorum durmadan benim burnumu çok beğendiğini söylüyor ve durmadan masaj yap diyor.
Sizin asimetrik vardı ne zaman ikinci kez işlem olduHayır 2 3 güne toparladım morluk bile olmadı
16 gün oluyor dayanabileceğim bir asimetri değildi hala sonuçtan tam anlamıyla memnun değilim ama iyi ki yaptırmışımSizin asimetrik vardı ne zaman ikinci kez işlem oldu
Doktorunuz masaj önerdimi egriligin ters yöne baskı gibiMerhaba,
Ben 7 ay önce ameliyat olmuştum. Eski burnum felaketi ve ameliyat olmayı çok istiyorumdum. Ben bütün kuzenlerimin ameliyat olduğu ve çok bilinen bir doktora ameliyat oldum. Çok pişmanım. Ameliyat süreceğim cok rahat geçti ama sıkıntılar bitmedi. Zaten 2 ay içinde ben fark ettim burum deliklerimin eşit olmadığını. Doktor a her söylediğimde bana daha ödem olduğunu ve biraz eşıtsızlıgın normal olduğunu söyledi. Bana söylediği masajları yaptım ama hala çok esıtsız. Bu düzelir mi ? Doktorum nostril retainer önerdi ama 7inci ayda kullanmak fayda edermi. Burnumum icine bakarsanız şişlik var epey ama 7ıncı ayda bu normal mı. Keşke tek sorun o olsa. Columella da içe kaçık ve döktürün önerisiyle masaj yapıyor. Moralim çok bozuk.
Önerdi ama önerdiği masajlar daha columellayı çekme masajı. Bana göre zaten bunun o tarafta daha çok durmasının nedeni eşitsizlik burun deliklerindekiDoktorunuz masaj önerdimi egriligin ters yöne baskı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?