• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun asimetri

Dolunaycicegi7

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
21
6
6
28
Merhaba,

Ben 7 ay önce ameliyat olmuştum. Eski burnum felaketi ve ameliyat olmayı çok istiyorumdum. Ben bütün kuzenlerimin ameliyat olduğu ve çok bilinen bir doktora ameliyat oldum. Çok pişmanım. Ameliyat süreceğim cok rahat geçti ama sıkıntılar bitmedi. Zaten 2 ay içinde ben fark ettim burum deliklerimin eşit olmadığını. Doktor a her söylediğimde bana daha ödem olduğunu ve biraz eşıtsızlıgın normal olduğunu söyledi. Bana söylediği masajları yaptım ama hala çok esıtsız. Bu düzelir mi ? Doktorum nostril retainer önerdi ama 7inci ayda kullanmak fayda edermi. Burnumum icine bakarsanız şişlik var epey ama 7ıncı ayda bu normal mı. Keşke tek sorun o olsa. Columella da içe kaçık ve döktürün önerisiyle masaj yapıyor. Moralim çok bozuk.

Eklentiler

• IMG_0342.jpeg
    IMG_0342.jpeg
    74,6 KB · Görüntüleme: 350
  • IMG_0275.jpeg
    IMG_0275.jpeg
    21 KB · Görüntüleme: 304
  • IMG_0267.jpeg
    IMG_0267.jpeg
    21,3 KB · Görüntüleme: 314
  • IMG_0528.jpeg
    IMG_0528.jpeg
    114,5 KB · Görüntüleme: 302
  • IMG_0527.jpeg
    IMG_0527.jpeg
    140,2 KB · Görüntüleme: 297
1 ve 3te sola doğru, 2'de ise hafif sağa doğru burun ucunuz. Belki burun ucu kaynaklı deliklerde de asimetri vardır. Burun ucundaki kıkırdak(?) hafif kaymış da deliğin biri gerilmiş gibi duruyor. Belki de ödem varsa deliği o germiştir. Bir delik gergin, bir delik ise normal duruyor.

Estetik olmuşlar buyursun bir de 😅

Burnunuz genel olarak güzel olmuş, delikler de yüzde yüz eşit olmaz zaten karşıdan da görünmüyor gibi görünüyor o yüzden dert etmeniz gereken bir durum olduğunu düşünmüyorum. Nostril retainer ilk 6 ay kullanmış olsaydınız “belki” bir işe yarardı ama bu aydan sonra kullanmanızın hiç anlamı yok. Bence burnunuzun güzelliğinin keyfini çıkartın, geçmiş olsun.

Burun deliklerinde asimetri gayet sık rastlanan bir şey. Benim de hafif asimetrik. Onları simetrik yapmak çok zor çünkü. Hatta imkansız. Önden bakınca gözükmeyen bir şey. Kafaya takmayın derim.

benim en çok takıldığım nokta assymetri yüzünden burnum sanki yamuk duruyor. Psikolojim çok çöktü çok pişmanım yaptırdığıma. Acaba geçme imkanı varmı?

Doktorundan rica etsen burun ucu ameliyatı yapma imkanı var mıdır acaba? Benim burun deliklerim korkunç asimetrikti ameliyatımdan 1 ay sonra tekrar burun ucu ameliyatı oldum, yüzde 60 70 düzelme oldu ama bu sefer de kolumella kısmı kısaldı

Doktorundan rica etsen burun ucu ameliyatı yapma imkanı var mıdır acaba? Benim burun deliklerim korkunç asimetrikti ameliyatımdan 1 ay sonra tekrar burun ucu ameliyatı oldum, yüzde 60 70 düzelme oldu ama bu sefer de kolumella kısmı kısaldı
büyük bir ameliyat mıydı? Doktorum durmadan benim burnumu çok beğendiğini söylüyor ve durmadan masaj yap diyor.

Merhaba,

Ben 7 ay önce ameliyat olmuştum. Eski burnum felaketi ve ameliyat olmayı çok istiyorumdum. Ben bütün kuzenlerimin ameliyat olduğu ve çok bilinen bir doktora ameliyat oldum. Çok pişmanım. Ameliyat süreceğim cok rahat geçti ama sıkıntılar bitmedi. Zaten 2 ay içinde ben fark ettim burum deliklerimin eşit olmadığını. Doktor a her söylediğimde bana daha ödem olduğunu ve biraz eşıtsızlıgın normal olduğunu söyledi. Bana söylediği masajları yaptım ama hala çok esıtsız. Bu düzelir mi ? Doktorum nostril retainer önerdi ama 7inci ayda kullanmak fayda edermi. Burnumum icine bakarsanız şişlik var epey ama 7ıncı ayda bu normal mı. Keşke tek sorun o olsa. Columella da içe kaçık ve döktürün önerisiyle masaj yapıyor. Moralim çok bozuk.
Doktorunuz masaj önerdimi egriligin ters yöne baskı gibi

Back