Burun Amelliyatı Sonrası Dikiş İzi

Mulier

Deliliğin eşiğindeki kadın.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
439
577
Merhaba canlar, 2014’te Muhammed Dilber hocaya burun amelliyatı oldum. Geniz etinden kaynaklı deviasyon olusmustu. Hem sağlık hem de görünüm açısından çok sıkıntı çekmistim ama sonuçtan memnun kaldım. Yani 6 yıl olacak neredeyse nefes alısımda ve görünümümden en ufak şikayetim yok maşallah. Zaten görünüm olarak çok bir müdahale edilmedi kayan kıkırdak yerine oturduldu ve sonuctan mutluyum. Lakin benim derdim dikiş izi. Cidden çok belli oluyor. Özellikle de Muhammed beye sordum “hocam dikiş izi için jel kullanayım mı” diye hayır gozukmeyecek bile dedi. Engellemese kullanacaktım fakat baya belli oluyor. Diğer hastalarında böyle bariz bir görünüm yoktu aslında onu bile arastırmıstım ama bendeki bu sekilde oldu. Bir de dikiş izinden ziyade o bölgede hafif bir çukurluk var. Simdi diyeceksiniz kardesim ne güzel seklinden nefesinden memnunsun altta gözükmeyen bir şey için kafanı mı yoruyorsun diye ama gün ışığında çok belli oluyor . TCA mı yapsam ne yapsam bilemedim... Siz siz olun Jel ve yağ gibi minimuma indiren şeyleri kullanın yine de. Yaptıracak arkadaslar buna da dikkat etsin

Eklentiler

• BDECACD0-E4AF-4784-8A58-4B7F57AD12D3.jpeg
    BDECACD0-E4AF-4784-8A58-4B7F57AD12D3.jpeg
    42,7 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleme:
X