tekrar mrblar herkese takip edenlerinz bilir gecirdigim ilk burun amelytından sonra cok mutsuz günler gecirdm kendi burnmdan daha kötü sorunlu bi burna sahip oldum ama suan gayet iyiyim ilk zamanlara göre cok cok iyim emre beyle planladgımz ikinci bi amelyttn kendi tercihimle vazgecmştm cünkü ikinci bi amelyta hazr değildm psikoljm cok bozuktu suan cok daha iyim eski resimlerimi suan ki burnumu albümlerde paylaştım herkese acık hatalar cok net ortaya cıksın diyee yakın cektim birazcık parlak cıktı ama hatalar cok net belli oluyo özellkle resmlerde direk bakıpta anlayan olmuyo bile ... ama sonuc olarak ben mutsz oldgm bi soncla karşılaştım ve en önemlisi daha iyi nefes alıyım derken hiç alamadım ilk amelytımdan yaklaşık 1 yıl 1ay gecti doktorumn zamanla düzelcek dedikleri daha da kötü oldu zaten kendisiyle iletişimiz 3. aydan sonra koptu drmla aram cok iyidi yaptgı basarz burundan ve kabul etmysnden ve bana olan tavrından sonra kendisini allaha havale ettim üstelik meslektaşz sağlıkcym göz göre göre hayatımı alt üst etmesi yapamıycagı bi işi üstlenmesi de insan olark ve yaptgı meslege hiç yakışmadı ... albüm herkese acık yaptım belki burdan amelyt olcaklara bi iz yol olrum dr secimlerinde cok dikkat etmeleri gerektigni bi daha görmş olursnz ama asla amelyt olmayn demyrm iyi sonclara ulaşanlarn gercekten mutlu oldgu bi durum soncta dr ve sonra ki sürec gerckten cok cok önemli ... benm gibi mutsz olan arkadşlara da sunu sölemek istyrm sonuc ne olursa olsun üzülmeye gercektn degmyms cok zor bi sürek bunalımlı tam 8 ay aglayark mutsz gecrdm ama allaha şükür suan toparldm iiyim allahm kimseye böle seyler yasatmasn inş .. ayrıca bana destek olanlara yardımcı olanlara cok cok tesekkr ederm ...![]()
merhaba canım..
yazını okuyunca çok etkilendim yalan değil ama seni takdir ettim ve imrendim.. Kendine böyle davranman ve herşeyi kafandan atmana çok sevindim..
Burnunun şimdiki halide kötü değil dediğin gibi yana doğru kayma var ama farzetki hiç ameliyat olmadın ve senin böyle bi burnun var.. yani şimdiki halinin tadını keyfini çıkarmaya bak..
Bu arada doktorunun ismi neydi nerede ameliyat oldun ben denk gelmedim ve çok merak ettim canım..
Bu arada 25 aralıkta benimde ameliyatım var Allah izin verirse.. abdulkadir göksele olacağım istanbulda.
Çok araştırdım emre beyden bile randevu aldım fakat giemedim çünkü bu doktoruma ameliyat olan tanıdığım 3 arkadaşım var ve hepsinden olumlu fikirler aldım. Emre beyde çok iyi dediğin gibi çk güzel burunlar yapıyor fakat fiyat olarak ta tek fiyat ve beni aşıyor..
Allah hepimizin gönlünden geçeni versin.
Ameliyatım içinde bana dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.. çok heyecanlıyım ve sanırım panik atak oldum bu sebeple .. geceleri dahi yatamaz oldum..
sevgiler arkadaşlar..