Çok geçmiş olsun sevgili izmirli;
Elbette üzülmekte de öfkelenmekte de çok haklısın...Bir filmde bir asistan doktor ameliyat sırasında hocasına şöyle demişti "
Elbette sizden öğreneceğimiz ve uygularken aklımızdan çıkarmamamız gereken çok şey var ama aslında asıl asla unutmamamız ya da ameliyata başlamadan evvel ilk hatırlamamız gereken şey orada yatana bizmişiz gibi müdahale etme zorunluluğumuzdur."
Sanırım ne demek istediğim çok açık...Ne doktorlar var olabildiğine idealist, ne doktorlar var kasaptan farksız...İdealist olanlar orada yatan sanki kendisiymiş gibi müdahale ediyor hastasına, diğerleri de o kasap gibi davrananlardan biri oluveriyor ettiği Hipokrat yeminini ve de insanlığını unutarak...
Artık o güzel mavi gözlerinden yaşlar akmamasını diliyorum. Cevoo isimli üyenin de başından kötü tecrübeler geçmiş...Onları okudun mu bilmiyorum. Sonunda memnun kaldığı bir sonuca ulaşmış...
Dr. Emre İlhan'ı hiç tanımam... doğrusu bu ya yakinen tanıdığım ameliyat ettiği hiç kimse de yok ama
Eso,
Açelyam ve
Cevoo'nun doktoru olduğunu hatta Cevoo'nun revizyon ameliyatını gerçekleştirdiğini ve başarıyla sonuçlandığını söylediklerinin altını çizebilirim. İstersen her biri ile ayrı ayrı görüş fikirlerini al...
Umuyorum çözümlenemeyecek bir hataya sebebiyet vermemiştir ameliyatını yapan kişi... Diğer yandan madem sağlıkçı olduğunu da söylüyorsun senin daha bilinçli olman gerekmez mi? Yani bunun bir doktor hatası olduğu çok bariz ortada... neden seni ameliyat eden kişiyi (bak doktor bile diyemiyorum) dava etmiyorsun...Haklı olduğun bir davada kaybetmen söz konusu dahi olamaz...Evet hukuk biraz yavaş işliyor ama en nihayetinde adalet yerini buluyor...Bence vazgeçme yasal hakkını kullan cezalandır ve tazminatını al ki bir başkasına aynı müdahaleyi yapamasın... sen de maddi manevi zararını karşılamış ol...
Sağlık şakaya gelmez (doktor dahi nitelendiremediğim) kişiler şakayı seviyorlarsa, yasalar karşısında alacakları cezayı görünce pek de o kadar gülemeyecekleri muhakkak...
Lütfen bu konuyu ciddi ciddi düşün...Daha fazla kaybedeceğin bir şey olamaz...Ama kazanabileceğin çok şey var...
Sevgiler
canela...
tekrar mrblar herkese takip edenlerinz bilir gecirdigim ilk burun amelytından sonra cok mutsuz günler gecirdm kendi burnmdan daha kötü sorunlu bi burna sahip oldum ama suan gayet iyiyim ilk zamanlara göre cok cok iyim emre beyle planladgımz ikinci bi amelyttn kendi tercihimle vazgecmştm cünkü ikinci bi amelyta hazr değildm psikoljm cok bozuktu suan cok daha iyim eski resimlerimi suan ki burnumu albümlerde paylaştım herkese acık hatalar cok net ortaya cıksın diyee yakın cektim birazcık parlak cıktı ama hatalar cok net belli oluyo özellkle resmlerde direk bakıpta anlayan olmuyo bile ... ama sonuc olarak ben mutsz oldgm bi soncla karşılaştım ve en önemlisi daha iyi nefes alıyım derken hiç alamadım ilk amelytımdan yaklaşık 1 yıl 1ay gecti doktorumn zamanla düzelcek dedikleri daha da kötü oldu zaten kendisiyle iletişimiz 3. aydan sonra koptu drmla aram cok iyidi yaptgı basarz burundan ve kabul etmysnden ve bana olan tavrından sonra kendisini allaha havale ettim üstelik meslektaşz sağlıkcym göz göre göre hayatımı alt üst etmesi yapamıycagı bi işi üstlenmesi de insan olark ve yaptgı meslege hiç yakışmadı ... albüm herkese acık yaptım belki burdan amelyt olcaklara bi iz yol olrum dr secimlerinde cok dikkat etmeleri gerektigni bi daha görmş olursnz ama asla amelyt olmayn demyrm iyi sonclara ulaşanlarn gercekten mutlu oldgu bi durum soncta dr ve sonra ki sürec gerckten cok cok önemli ... benm gibi mutsz olan arkadşlara da sunu sölemek istyrm sonuc ne olursa olsun üzülmeye gercektn degmyms cok zor bi sürek bunalımlı tam 8 ay aglayark mutsz gecrdm ama allaha şükür suan toparldm iiyim allahm kimseye böle seyler yasatmasn inş .. ayrıca bana destek olanlara yardımcı olanlara cok cok tesekkr ederm ...