Nefes ne durumda peki ? Bir de dokrorunuz kim acabaTazecik burun ameliyatlı biri olarak en merak ettiğim şey bu?
1 ay oldu deviasyon + estetik oldum. İnce derili ufak bir burnum vardı zaten. Sadece ucu aşağı düşüktü ama hafif. Nefes almam düzelsin diye doktorum kaldırdı ucunu. Şişlik var hala. Burnumun ucu kütük gibi sertbu sertlik ne zamana geçer. Foşur foşur burnumu silmem ne zamana nasip olur
Maşallah güzel olmuşTazecik burun ameliyatlı biri olarak en merak ettiğim şey bu?
1 ay oldu deviasyon + estetik oldum. İnce derili ufak bir burnum vardı zaten. Sadece ucu aşağı düşüktü ama hafif. Nefes almam düzelsin diye doktorum kaldırdı ucunu. Şişlik var hala. Burnumun ucu kütük gibi sertbu sertlik ne zamana geçer. Foşur foşur burnumu silmem ne zamana nasip olur
Öncelikle geçmiş olsun, valla üzgünüm cnm ama öyke rahat rahat sümkürmek 6 ayı buluyor
Çok teşekkür ederim. Burnum çok hoş oldu çok memnunumMaşallah güzel olmuşdoğal duruyor
Burnuma dokunmamda sorun yok ama burun ucu sert. Ufak oynatınca alçı değil ama kemik oynamasını hissediyor insanBurnunuz çok güzel olmuş kardeşim 1 yıl oldu ameliyat olalı hiç böyle bir şikayet duymadım normal dokunuyor burnuna
Nefes durumum için henüz yorum yapamıyorum çünkü çok şiş içi burnumun. 6. Aydan sonra belli olurmuş. Şimdilik beni rahatsız eden bir durum yok. Yani normal nefes alabiliyorum. Tabi benim önceliğim deviasyondu. Fakat ben plastik cerraha oldum ameliyatımı. KBB nin estetiğine güvenmedimNefes ne durumda peki ? Bir de dokrorunuz kim acaba
Ya peki son zamanlarda dikkat ediyorum şu dilan Polat ağlarken nasıl öyle siliyorBurnu çekiştirerek silmek tarihe karışıyor yani bence öyle alışkanlık oluyor zaten4 5 Ay sonra sertlik geçer ama aşağı doğru silerken yine çok asılmayin :)
Hahah haklısın onun bı 5 senesi var sanırımYa peki son zamanlarda dikkat ediyorum şu dilan Polat ağlarken nasıl öyle siliyor