burun ameliyatından ne kadar zaman sonra burnunuzun ucu yumuşadı ve hissiyat geldi? Öncesi sonrası fotolu post

zonox

Let it Rain
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
3.806
696
Tazecik burun ameliyatlı biri olarak en merak ettiğim şey bu?
1 ay oldu deviasyon + estetik oldum. İnce derili ufak bir burnum vardı zaten. Sadece ucu aşağı düşüktü ama hafif. Nefes almam düzelsin diye doktorum kaldırdı ucunu. Şişlik var hala. Burnumun ucu kütük gibi sert 😂😂 bu sertlik ne zamana geçer. Foşur foşur burnumu silmem ne zamana nasip olur 😆😆🤧

Eklentiler

• 48DA234A-5F6D-447E-819B-149C5AB5C213.jpeg
    48DA234A-5F6D-447E-819B-149C5AB5C213.jpeg
    126,2 KB · Görüntüleme: 312
Öncelikle geçmiş olsun, valla üzgünüm cnm ama öyke rahat rahat sümkürmek 6 ayı buluyor:KK43:

3 yıl önce ameliyat oldum bende ama hala burun ucum sert. Yani tabi ilk zamanlardaki kadar değil ama önceki gibi de yumuşacık değil ☺

1 ay oldu deviasyon + estetik oldum. İnce derili ufak bir burnum vardı zaten. Sadece ucu aşağı düşüktü ama hafif. Nefes almam düzelsin diye doktorum kaldırdı ucunu. Şişlik var hala. Burnumun ucu kütük gibi sert 😂😂 bu sertlik ne zamana geçer. Foşur foşur burnumu silmem ne zamana nasip olur 😆😆🤧
Nefes ne durumda peki ? Bir de dokrorunuz kim acaba

Maşallah güzel olmuş 🥰 doğal duruyor

Burnunuz çok güzel olmuş kardeşim 1 yıl oldu ameliyat olalı hiç böyle bir şikayet duymadım normal dokunuyor burnuna

Nefes ne durumda peki ? Bir de dokrorunuz kim acaba
Nefes durumum için henüz yorum yapamıyorum çünkü çok şiş içi burnumun. 6. Aydan sonra belli olurmuş. Şimdilik beni rahatsız eden bir durum yok. Yani normal nefes alabiliyorum. Tabi benim önceliğim deviasyondu. Fakat ben plastik cerraha oldum ameliyatımı. KBB nin estetiğine güvenmedim :KK43: yaptıranlar çok memnun kalmıyorlarmış. Doktorum ersin ülkür’dü. Eli çok hafif ve işini bilen bir doktor🥰🙏 hiç travmatik olması ameliyatım. 2. Gün geziyordum ayakta :) morluk şişlikte çok az oldu

Burnu çekiştirerek silmek tarihe karışıyor yani bence öyle alışkanlık oluyor zaten 😂4 5 Ay sonra sertlik geçer ama aşağı doğru silerken yine çok asılmayin :)

Burnu çekiştirerek silmek tarihe karışıyor yani bence öyle alışkanlık oluyor zaten 😂4 5 Ay sonra sertlik geçer ama aşağı doğru silerken yine çok asılmayin :)
Ya peki son zamanlarda dikkat ediyorum şu dilan Polat ağlarken nasıl öyle siliyor 😂😂😂

Ya peki son zamanlarda dikkat ediyorum şu dilan Polat ağlarken nasıl öyle siliyor 😂😂😂
Hahah haklısın onun bı 5 senesi var sanırım 😂 çok ağladığı için bosvermiş olabilir ben bı sene oldu hala masaj yapmak dışında burnunu sıkıştırmıyorum😂hala peçete ile tampon hareketlerle siliyorum

X