• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatında doktor seçimi

10 sene once yurt disinda. Simdi Istanbulda istiyorum. Bu doktor seçimi çok zor. Şuan kafamda bir doktor var. 13 000 yaparım dedi revizyonu ama kaburga grefi falan alınacak bir şeyler söyledi. Çok korkuyorum ve kararsızım :KK43:

Allah hepimize şifa versin ia geçmiş olsun 4-5doktor var bir terslik olursa düzeltmeleri şartıyla onlara olacaksın ilk ameliyatı . Çünkü ilk ameliyatini olmak için bekleyen o kadar çok hasta var ki popüler doktorlar yakinda revizyonla uğraşmayacak

Benim nefes alma problemi olmasa bir daha asla olmayi düşünmezdim ve bu kadar az değişimle bu kadar problem çıkarmak çok az doktora kısmet olur

Çok geçmiş olsun. Benim de burnum 2 kere ameliyat görmüş ve çok kotü. Burnun çok zor ben bu işe girmem ya da burnun çok zor ama yaparım revizyon ücreti de 20bin bana da diyorlar. Çok doktor araştırdım. Bazılara maile resimlerimi gönderdim. Bazıları uygun olmadığımı söylediler, bazıları yapabileceklerini. Şuan bende arayış tayım. Çok zor bu işler. :mad: Bide 2012 muayene üçteri yoktu. Şuan herkes en az 200 istiyor . Ne olmuş ? :cry:
Aklindaki doktor kim peki? Ögrene bilirmiyiz ?

Revizyon ameliyatinda doc. Professor Erol Benlier cok iyimis ama ne kadar dogru bilemiyorum, hata burunla alakali bir teknik cikarmis, onu arastiriyorum ben suan

nefesinizde sorun var mi

Valla yok gibi. Düzgün nefes alıyorum. Ama şekli bozuk. Ucu çok yamuk. Şimdi ucunu kendim ellimle kaldırınca nefes daha iyi alıyorum gibi. 3 gün önce bir profesorla danıştım. Anlatmıştım durumu. Çok korkuyorum kaburgadan kırıkdak alınacak eklenecek zamanla çürüme olabilecek v.s. Yaptırmasam mı diye . O dedi ki bence sen yaptır şeklin çok bozuk :KK70:

Valla yok gibi. Düzgün nefes alıyorum. Ama şekli bozuk. Ucu çok yamuk. Şimdi ucunu kendim ellimle kaldırınca nefes daha iyi alıyorum gibi. 3 gün önce bir profesorla danıştım. Anlatmıştım durumu. Çok korkuyorum kaburgadan kırıkdak alınacak eklenecek zamanla çürüme olabilecek v.s. Yaptırmasam mı diye . O dedi ki bence sen yaptır şeklin çok bozuk :KK70:
Canim cerrah secimi cok önemli, ️iyi bir doktor yaparsa hic birsey olmaz...

Canim cerrah secimi cok önemli, ️iyi bir doktor yaparsa hic birsey olmaz...

İşte iyi cerrah bulmak zor. O kadar cerrah var ki ve herkesin başarısız ameliyatıda oluyor. Bide burnum çok zor. Deri çok kalın. Kalın deri sahipleri çok iyi anlar beni :KK43: Herkes kalın deri - revizyon işine girmek istemez. Çok kararsızım :110: Bu arada burnun derisi kalın olan arkadaşlar kime ameliyat olduklarını paylaşabilir mi ? :KK28:

İşte iyi cerrah bulmak zor. O kadar cerrah var ki ve herkesin başarısız ameliyatıda oluyor. Bide burnum çok zor. Deri çok kalın. Kalın deri sahipleri çok iyi anlar beni :KK43: Herkes kalın deri - revizyon işine girmek istemez. Çok kararsızım :110: Bu arada burnun derisi kalın olan arkadaşlar kime ameliyat olduklarını paylaşabilir mi ? :KK28:
Canım merhaba bayağ zaman geçmiş revizyonu oldun mu?

Merhaba, konu açılalı çok olmuş öncelikle geçmiş olsun, Allah şifa versin. Oldunuz mu acaba revizyon ameliyatı?

Genel
Bende size bir öneride bulunmak isterim. Özel olarak bir doktor degil hastane söyleyeceğim. Muayene ücreti almıyorlar yani bu yüzden görüş bir derim. Esteworld. Ve bu hastane sadece plastik cerrahi üzerine kurulu bir hastane. Ben ameliyat olalı 6 gün oldu. Şöyle söyleyim aslında ben doktor degil hastane seçimine dikkat ettim. Özellikle sadece bu işle ilgilenen hastane istedim. Ve doktorumdan da çok memnunum. Sadece bu iş üzerine kurulmuş bir hastanede yeterli olmayacak bir doktor calıstırıp kimse adını kirletmek istemez bence. Bir çok yerde Şubesi var ist. Dedigim gibi muayene içinde ücret istemiyorlar. Bir görüşün muayene olun derim ben. Karar sizin :)

Esteworld'ü tavsiye etmem. Hakkında şikayetvar.com'da bir sürü şikayet vardır.

Back