• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatima 4 gün kaldi

meselenedir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
19
0
36
33
Merhaba arkadaslar, burun ameliyatim 12 ocakta ve ben çok heyecanliyim. Burada ilgili tüm yazilari okudum ve gerçekten çok bilgilendirici oluyor. Yaptirmayi düşünen arkadaşlara yardimci olmak amacıyla sureci paylasacagim, hem benimde heyecanim azalir biraz, bayilmaktan çok korkuyorum :110:

En kolay kismi bayilmak ne oldugunu anlamiyosun konusurken birden uykuya daliyosun bi uyanmissinki odandasin hersey bitmis .. Hic korkma bende daha once hic genel anestezi olmamistim ona ragmen korkulcak bisey yok

İnşallah öyle olur bir an önce olsun bitsin. Tamponlar varken nefes alabiliyor musunuz az da olsa, birde sigara kullanıyor muydunuz?

Sigara kullaniyor ise bir hafta icmemen lazim simdiden birak derim cunku odemi artiriyor doktorlar 10 gun kadar icmemeyi oneriyor
Tampon varken pek nefes alinmiyor agzindan nefes aliyorsun tampin cikinca rahat
Ilk oldugunda grip olmus gibi oluyosun cok dayanilmicak hic bisey yok yani

bende 12 ocakta ameliyat olucamm inanilmaz sakinim sadece sorunum ameliyat olduktan sonra pazartesi işe donmem nasıl olcak merak edıyorum

Merhaba kizlar
Ameliyattan korkmayin cunku anlam veremediginiz bi uykuya dalip sanki iki dakika uyumussunuz hissini bi tek aneztezi veriyor insana :)
Halbuki benin ameliyatim 4 saat surmus bide bana sorun uyudun hemen uyandirdilar.
Sakin olun sonrasi mutluluk
İlk bi hafta normal hayatiniza gore ugrastirici olsada tampon ciktiktan sonra yasasin nefes almak diyceksiniz ama sonucu gorunce keske daha once yaptirsaydim diyo insan
Simdiden gecmis olsun
Tum ameliyat olucak arkadaslara bol sans ve bol tebessum diliyorum

Ne güzel inşallah öyle olur ilk bir hafta en zoru aslinda. Pazartesiye morluk olacaksa bile hafifler çok basinizi egemezsiniz bence yol olarakta uzak ve zor değilse sorun yasamazssiniz bence. Ben sokakta karsilasiyorum ameliyatli insanlarla soruyorum kacinci gununuz diye 3 diyorlar genelde hic bir şeyleri olmuyor gezmeye cikiyorlar burunda dikişlerle :KK48: inşallah sizde öyle çok rahat bir süreç yasarsiniz.

Selam arkadaşlar, ben ameliyat olamadim moralim çok bozuldu. Astimim var anestezi muayenesi uygun olmadigimi söyledi gogsumu dinledi bu şekilde girersen kendi nefesine geçiş yaparken koma gecirebilirsin dedi. Benim sucum sigara kullaniyordum bi de.Bir haftalik yoğun bir tedavi hazirlandi duruma bakilcak uygun olursa 27 sinde yapilacak. Nefesim için nefesimden dolayı ameliyat olamiyorum:KK1: Hevesim kacti moralim bozuldu, bilmiyorum ne olucak.

Selam arkadaşlar, ben ameliyat olamadim moralim çok bozuldu. Astimim var anestezi muayenesi uygun olmadigimi söyledi gogsumu dinledi bu şekilde girersen kendi nefesine geçiş yaparken koma gecirebilirsin dedi. Benim sucum skendini
ullaniyordum bi de.Bir haftalik yoğun bir tedavi hazirlandi duruma bakilcak uygun olursa 27 sinde yapilacak. Nefesim için nefesimden dolayı ameliyat olamiyorum:KK1: Hevesim kacti moralim bozuldu, bilmiyorum ne olucak.
Once aenin sagligin sonra guzelligin dimi ama..
Cok sanslisinki ameliyat oncesi bu bilgilendirme yapilmis
Aksini dusunmek bile istemiyorum
Bu nedenle sukret ve zamani olmadigina inandir kendini
Sabirli ol inan bana ilerde hersey yoluna girecek ve daha mutlu hissedeceksin kendini

Merhaba kizlar anca girebildim ameliyatin uzun surdu ama sadece bir gun morluk oldu hemen gecti doktorun buz bile koymama gerek olmadiginu soyledi bende hic koymadim tamponlar persembe gunu alincak suan sadece deli gibi kasinio ici kullanmam icinde teramisin ve bitane yag verdi deniz suyu bile vermedi ne olursa olsunn cok sabir isteyen bi ameliyat kolay degil ins sonu guzel olur foto atamadm yoksa gondercektm

Merhaba kizlar anca girebildim ameliyatin uzun surdu ama sadece bir gun morluk oldu hemen gecti doktorun buz bile koymama gerek olmadiginu soyledi bende hic koymadim tamponlar persembe gunu alincak suan sadece deli gibi kasinio ici kullanmam icinde teramisin ve bitane yag verdi deniz suyu bile vermedi ne olursa olsunn cok sabir isteyen bi ameliyat kolay degil ins sonu guzel olur foto atamadm yoksa gondercektm
Merhaba, çok çok gecmis olsun canim, simdi nasilsin? Ben cuma günü ameliyat oluyorum bu sefer insallah. Biraz arastirdim nefesim aslinda ameliyat için sorun teşkil etmiyor hatta gayet iyi sayilir çünkü daha önce ameliyat olan annem ve akrabalarimin çok daha kotuyken çok rahat ameliyat olmuşlardı, doktorumda ayni dusuncede. Özel hastanelerin para politikası sağolsun hic hasta psikolojisi düşünmüyorlar . Ben simdi çok daha gergin bir ameliyat sureci geçireceğim ne yazikki.

Kizlaar ameliyattan ciktim 3 te girdim 7 buçuk gibi ciktim. Fena degiliim agrim var biraz, yarin daha ayrintili yazarim inşallah.

Ben de pazartesi günü ameliyat oldum fena şişlik var kızlar umarım inince sonuç güzel olur ama burnumu kısaltınca bu dudak burun arasındaki mesafe uzadı çok kötü görünüyor napacağım bilmiyorum umarım şişlikler inince görüntü düzelir

Geçmiş olsun canim, senin atel ve tampon ne zaman alinacak? Benimde ayni dudak ve burun mesafem uzadi ve o kisim tamamen uyusuk o yuzden konusmakta zorlaniyorum hala, ucuda cok sis cok normal eminim onlar duzelir. ben çok zor atlatiyorum bu sureci ya doktorum atel ve tamponu bir hafta sonra alacakti ama tampon ile hic nefes alamadim bir de astimim ve panikatagim olduğu için kafayi yicek gibi oldum 5. Gün tamponu aldirdim ama atel duruyor ve 12. Gün alicam yoksa sekil bozulur diyor ama tampon takmayan 3 gün sonra alan doktorlarda var erken aldirdigim için durmaliymis ama ne ilgisi var anlamadim zaten yarin alinacakti. Sanirim dayanamayıp göze alicam aldircam çok sikiyor pasiflora içerek yasiyorum su an resmen.

Gecmis olsun kizlar tum zorluklar gecince icinize sinen burunlar nasip etsin allah
Hepsi geciyor sabir ve moral isi burun
Benim 4 ay oluyor olali sukur gecti gitti sorunlar odenler icin acele etmemek endiselenmemek lazim benim hala ucunda azda olsa var hakkinizda hayirlisi kizlar

Tesekkurler, ne guzel atlatmissiniz inşallah zaman cabuk gecerde bizde bir an önce atlatiriz. Sizin tampon ve atel ne zaman alinmisti hatirliyomusunuz?

Back