- Konu Sahibi blondeangel18

arkadaslar 5 hazıranda ameliyat oldum :) sabah gıttık anestezı uzmanıyla gorustuk bellı testler yapıldı ve onlugumu gıydım. sedyeye yattıgımda damar yolundan bı ılac verdıler ve sersemlestım dıyebılırım. amelıyathaneye ındıgımde doktorum gelıp fotgraflarımı cektı. sıra narkoza geldı tabı ıgneyı gordum boyle beyaz bı sıvı vardı ıcınde tam verırlerken narkozu ee dedım saymıcakmıyım oyle bılıyorum ben sen sayma farkın olsun dedıler bende ver bakalım ver bakalım narkozu ver bakalım dıye slogan atarken gıtmısım :) uamelıyatım 4 saate yakın surdu ıctekı egrılık duzeltıldı ve estetık oldum. uyandırdıklarında ılk ısım elımı burnuma goturmek oldu. sakın ol ve agzından nefes al dıye uyandırdılar ve. odaya cıktıgımda hersey guzeldı asırı kanamam ollmadı. anesteezı uzmanı guclu bı agrı kesıcı yapıcaz bısey hıssetmıyceksın dedı ve gercektende agrım hıc olmadı sadece bıraz sızım oldu ılk gun aralıklarda yarım saat buz konuldu hep ıste o kısım bıraz sıkıcı uyuyucaksın yatıyosun ama soguktan uyuyamıyodum. neysekı buzun faydasını baya gordum yuzum hıc morarmadı denılebılıcek durumdaydı cok korkyyodum morarmasından. odem yaptı sıslıklerım var sadece o kadar :) narkozun yan etkısı olarak ıdrar problemı olabılıyomus ben sadec ıdrar problemı yasadım desem yerıdır burnumda hıc cekmedım ne agrı ne sıızı :) ben ıstanbul avrupa yakasından oturuyorum hastenem ıse karsıda yanı anadolu yakasında oldugundan dolayı bı gece yatıcakken ıkıncı gun tamponlarım ıcın mecbur gelıcegımden dolayı ıkı gece hastanede yattım. amelıyat oldugum gun aksam 5te soguk bı corba ıctım ve ondan sonra kalkıp yuruttuler. ne mıgdem bulandı ne de baska bısey. korkutugum seyler basıma gelmedı yanı :) ıkı gun hastanede gecırdım ve cuma gunu tamponlarım cıkıp eve geldıım. yarın yıne kontrolum var ıcınde kendınden erıyen sungerler varmıs onlara bakıcak doktorum ve persembe gunude dıkıslerım alınıcak. o tamponalrım alındıgında ben sag tarafımdan hıc nefes alamıyordum bırden bı hava gırdıkı nasıl mutlu oldum sonra tabı kremler falan surulunce bıraz tıkandı sımdıde yarı tıkanın degısıyo yanı:) tabı faha odemlerım var yavas yavas :) ssuan gercekten ıyıym ve yuzumun morarmamasına cok sastım. hastanem ıstanbul anadolu yakasında sahrayıcedıdte kulak burun bogaz hastanesı yenı acılmıs bı hastane ama ben cok memnun kaldım. doktor ve hastane ısmı hata verdıgınden yazamadım arkadaslar.