burun ameliyatı

Karamm12

bir hikayem var
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
111
49
4 ay önce deviasyon ameliyatı oldum. ilk sargılar çıktığında iyiydi burnum ancak sargılar çıktıktan bir kaç gün sonra burnumun üst kemiğinde şişlik çıkık gibi bir şey oldu. hala da inmedi kaç aydır birazcık sızıda var tabi. biraz daha beklersemgeçer mi yoksaoradaki kemiği törpületmeli miyim çok moralim bozuldu o kadar sıkıntı acı çektim ama istediğim sonucu alamadım

bende 4 ay önce ameliyat oldum.estetik yaptırmadım burun iç kemiğinde eğrilik vardı düzelttiler ve sinüzit kisti vardı aldılar . ama sizinki gibi üst kemiğimde bir problem yok . zaten estetikte törpülüyorlar .üzüldüm durumunuz için bence gidin ihmal etmeyin .

Bende estetik istememiştim sadece eğriliği düzelttiler ama öyle sorun oldu dgs sınavım var olduktan sonra gideyim o zaman teşekkür ederim

üzüldüm yaa ama bencede ihmal etme dokoruna bir git derim. benimde burun ameliyatı olmama gerekiyor. hangi hastahane ve doktorda yaptınız acaba?

• Merhaba arkadaşlar. Yardıma ve deneyimlerinize ihtiyacım var. 1 ay önce burun estetiği oldum. Nefes alma sorunum vardı 3 yıl önce kırılan bir burun ve doğuştan Eğrilik sonucu bu operasyonu zorunlu olarak oldum. Ama 1 ay geçmesine rağmen hiç nefes alamıyorum eskisi gibi hiç fark yok. Ayrıca masajlarımı düzenli yapıyorum ama burun üzerinde kemer gibi minik bir şişkinlik var ama bana kemik gibi geliyor çünkü git gide belirginleşiyor. Ayrıca önden bakılınca burnumda sola doğru Eğrilik görüyorum Geçmiyor Buda. Burun deliklerim Orantısız ve alttan bakınca burnumun sol delik kısmı daha havada görünüyor. Doktoruma her gidişimde ödemden diyor lakin ödemlerim inmesine rağmen bu dediğim sorunlarda en Ufacık bir gelişme yok. Özellikle de nefeste!!!! Ona kalsa 1 yılda nefes alırmışım ! Operasyonu geçiren Arkadaşlarım lütfen bana bir Şeyler söyleyin Kafayı yemek üzereyim

Cnm aynı sorun bendede var ben olali 15 gün oldu ama o kadar yabuk duruyoki psikolojim bozuldu doktor sislikden diyor napcami şaşırdım artık :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…