• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Ameliyatı !

selim bey'e burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.ama kararsızlıklarım hala devam ediyor.selim bey'e burun yaptıran arkadaşlar yorumlarınızı yazarmısınızzz...araştırıyorum ama pek bir bilgi bulamadım.

kesinlikle tavsiye etmiyorum ameliyat olduğum dönemde yaklaşımı gayet iyiydi burnumun şeklide kusursuz olmasa da doğal bir görüntüde fakat daha sonra ciddi şekilde nefes almada zorluk çekmeye başladım ve kendisi hep düzelir daha yeni diyerek gönderdi beni aradan iki sene geçmişti ki sorunumun tekrar devam etmesi üzerine kendisine gittim benden röntgen filmi istedi başka bir hastanede film çektirdim ve oradaki doktor burnumun içinin kırıklarla dolu ve kötü durumda olduğunu söyledi.daha sonra filmle kendisine gittiğimdeyse bana burnunun içinde kırık kemik kaynamış zamanla düzelir dedi şaka gibi aradan 2 sene geçmiş olmasına rağmen.ve telefonlarıma bile cevap vermedi kendisini o nedenle hiç tavsiye etmiyorum.nefes almanın şeklinden daha önemli olduğunu ağzımı kapattığımda ölecekmişim gibi hissetmemden anladım ve tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum.

Çok şaşkınım şu anda aynayı aldım ve tekrar burnuma baktım. temmuzda 3 sene bitecek ve hiç bir şikayetim olmadı.Etraftaki tanıdıklarım ameliyat olduğumu farkedemediler bile sende bir değişiklik var ama ne? diye düşündüler. Süper bir burnum oldu ve bende sonra kaç tane arkadaşımı ve akrabamı ameliyat etti. hepside benim gibi memnunlar. Yazılanlara inanamıyorum gerçekten. Hiç bir şekilde düşme deforma yok burnumda ki hatta ortasında kesik bile yok. Çoğu ameliyat olanları görüyorum. 6 ay kanamaları durmadığı gibi. burunlarının delikleri ayarsız ve kötü yapılmış. Ben buradan Selim bey ve Gülderen hanıma çok teşekkür ediyorum tekrar tekrar..

2 gün önce selım beye hem basen ve bel bölgemdeki yağları aldırdım hemde burun estetıgı oldum şuan gayet ıyıyım daha alçım cıkmadı haftaya çıkacak sorun oldugunu sanmıyorum

Arkadaşlar yorumları gerçekten şaşkınlık içersinde okudum.Şunu unutmamalıyız ki operasyon sonuçları kişiye göre farklılık gösterebilir.Ben 6 ay önce burun ameliyatı oldum dr. Selim çelebioğluna, çok şükür ki inanılmaz derecede memnunum. Aklımda bicok soru isareti vardi muayene olmaya gittigimde.Bikere çok iyi karşilaniyosunuz, sizi harfi harfine dinliyor hoca, tam olarak ne istediginizi anlamaya calisiyor. Ve kesinlikle ikna ediyor sizi.Burdan sonsuz tesekkurlerimi ve hurmetlerimi sunuyorum kendisine, koca ankarada rastladigim en ilgili en profesyonel hoca diyebilirim.Tereddutleriniz varsa da gidin en azindan fikir alın derim ben.Kötü yorumlar sizi olumsuz etkilemesin, süper bir hoca kendisi.

2006 yılında ameliyat oldum kendisine. Burnumda kemik unuttuğu için 6 ay geçer geçmez ikincisini oldum. Hatta ikinci amliyat sonrasında bekleme salonunda bir bayan hafta sizin neyiniz vardı diye sorunca burnumda kemik unutulmuş dedim diye cocuk gibi küsmüştü birde. Güya adını lekelemişim. Yapılan icraatlar sonucu ad lekelenir ya da temizlenir. Zaten gördüğüm yorumlardan da kendisinin bu konuda baya vukaatı varmış. Ve Kendi hatası olmasına rağmen ikinci ameliyattaki narkoz vs masraflarını da aldı extra olarak. Şuan burnumun ucu düşmüş durumda. Başka bir doktora gittim ön görüşme için. Kıkırdağı o kadar kazımıski ameliyat sırasında, dogal olarak burnumda doku kaybı meydana gelmiş ve iki ameliyat sonrasında 3. Ameliyata da cesaret edemediğim için bu şekilde idare etmeye çalışıyorum. Ancak kendisinden asla Memnun kalmadım. Buraya üyeliğimi de sırf bunu yazabilmek için açtım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hemde asla.

Bende burun ameliyati olmustum tavsiye etmiyorum.yillar icinde dustu burnum ,kikirdak kalmamis,ici oyle bicilmiski burnumu et tutuyormus.simdi kaburgadan alinip,revizyon yaptirmak zorundayim.

Back