Burun Ameliyatı !

benden size söylemesi ona gittiğim için çok pişmanım sakın tercih etmeyin.botox yaptırdım mahvetti.bide doçent olacak.torpille aldı galiba

arkadaşlar selim çelebioğluna botox yada dolgu yaptıran varmı acaba.

slm..ben selim beyden ameliyat oldum ama burun ameliyati....suan icin memnunum ama daha sislerim tam inmedi bakalimm tam inince nasil durucak....kuzenimde ayni doktordan ameliyat oldu oda cok memnun..

slm ben de selim beyden burun ameliyatı oldum.memnun değilim iki kez oldum ikisinde de burnumun ucu düştü.Bana gösterdiği burnu yapamadı.Beni zor durumda bıraktı.Hiç bi doktora güvenmiyorum artık.

Selim Bey hakkında 1 arkadaşımdan iyi bir yorum aldım kendisi Yıldırım Beyazıt Hastanesinin Klinik Şefi olur bende düşünmeye başlamıştımki arkadaşların yorumlarını okuyunca hemen vazgectimm

Çok dogru bi kara almışsın oske.06.Umarım uzman ellerde dilediğin sonuca ulaşırsın

valla yorumları okuyunca şaşırdım,ben burun ameliyatını yaptıralı çok oldu Selim Bey'e,5 yıl kadar,ben burun,arkadaşım da göğüslerini büyüttü ertesi gün,beraber iyileştik,kontrole gittik,ikimizde senelerdir çok memnunuz,burnum da arkadaşımın silikonu da çok doğal oldu,hatta 2 kişiyi daha silikon için gönderdik,onlar da memnun.
ben neye ihtiyacım olsa gözüm kapalı giderim Selim Bey'e.

selim çelebioğluna ben ve bir arkadaşım burnumuzu yaptırdık.hala nefes alma problemi yaşıyorum,görüntüsüde deformeli gibi oldu.zira arkadaşım memnun olmadığı için 2.kez yaptırdı aynı doktora yine memnun kalmadı.ben burun estetiğim yeniyken daha tam ortaya çıkmamışken bir gaflet daha yapmıştım dudaklarımı dolgunlaştırmak istedim.yüzüm gözüm dağılmıştı.alerji yapmış ve söylediği tek şey hafif alerji yapmış demesiydi.o sırada yüzüme bakılmıyordu bile düşünün..

ben dr mehmet keteneye burun ve gogus kucultme amelıyatı oldum.kısa gececegım burnumuda gogsumude 3kere amalıyat ettı.hala igrenc gorunuyorlar.bana agustosta bıdaha gorusuruz bıraz sarkık oldu gogsunun bırı dıyor pıskınlıge bakın.ben hayatımın en buyuk aptallıgını ecm ye gıderek yaptım.sız o hataya dusmeyın

ben görüşmeye gittim kendisiyle dolguyla ilgili
yorgunluktan ayakta dyracak hali yoktu
ameliyatlara o şekilde yorgunbitmiş vaziyette girerse kimse memnun lmaz
gögüslerin biri büyük biri büyük
biri dik biri sarkık olur
burunları sağ ve sol görüntüleri farklı farklı olur vs...

Gecen yıl aralık ayında (2010) hem burnumdan hem de goguslerimden operasyon gecirdim Selim bey tarafından 6 ay oldu. Burnum ve goguslerim de harika duruyorlar.Daha once cag hastahanesinde (kulak burun bogazcının konka buyumesi teshisi ile) nefes alamamdan kaynaklanan bir ameliyat gecirmistim.1 yıl doldugunda o guzel burnum gitmis,yerine basık zenci burnu gibi kocaman delikleri olan bir burun gelmisti:84:Selim beyi numune hastahanesinden de tanırım.Ona gittim sagolsun hemen gun verdi.Hazır ameliyata yatmısken yag dokusunun bitmesinden dolayı duzlesmis olan goguslerimi de soyledim.İki ameliyatı aynı gun oldum. Gecen ay da yuzume botoks ve dolgu yaptırdımSimdi aynaya baktıgımda mutlu kadınım.O yuzden yazılanlara sasırmıs durumdayım.Muayenehanesi her gittigimde dolup tasar.Bir arkadasım da karın yaglarını aldırıp germe ameliyatı oldu prp yaptırdı .Suan genc kız gib

arkadaşlar kesinlikle dr selim çelebioğlu nu tavsiye etmem ben oğluma kepçe kulak operasyonu yaptırdım bin kere pişman oldum iki kulak kepçesi çok asimetrik ve bir kulak kıvrımları kaybolmuş durumda şimdi revizyon için yeni bir doktor arayışı içindeyim tavsiyesi olan varsa benle paylaşsın lütfen......

Arkadaslar açik soyleyim, selim beye 2006 yilinda ameliyat oldum kapali teknikle ve burnum cok dogal oldu ve profilden bakilinca iyi durumda fakat önden bakildiginda sıkıntili, odem inince deformasyonlar cikti meydana. Kisaca burnum kusurlu duruyor ve memnun degilim evet hala dogal burnum var ama deformeli burun ucu kikirdaklari biraz dusuk ve burnun orta hatti egri.
Sonuç şu: 2. Ameliyatimi olacagim ama selim beye degil.

bu yıl temmuz ayından selim hocama ameliyat oldum helimden de cok memnunum.Burda anlatılan lar gibi biir aksi durumum olmadı.Calıştıgı hemşireside cok ii hem amliyattan once ve sonra guler yuzu iyilikle yaklasımı hala aklımda cok tesekkurler sanada çağ hastenesinde ki guzel hemşire.Bir daha ameliyat olacak olsam gözümü kırpmadan gider bu ekibe ameliyatımı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…