Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar.. burun ameliyatı oldum 3 ay önce 3. ayımdan gidiyorum fakat burun deliklerim biri aşağıda biri yukarıda gülerken vs yamuklugu o kadar belliki yüzümde çok kötü duruyor ödemlerden kaynaklı mı geçici bir süre mi bilgisi olan bu durumu yaşayan yardımcı olabilir mi
Kızlar.. burun ameliyatı oldum 3 ay önce 3. ayımdan gidiyorum fakat burun deliklerim biri aşağıda biri yukarıda gülerken vs yamuklugu o kadar belliki yüzümde çok kötü duruyor ödemlerden kaynaklı mı geçici bir süre mi bilgisi olan bu durumu yaşayan yardımcı olabilir mi
Ilk etapta etkili olsada kullanmayi biraktiktan sonra delikler kendi haline dönüyor.Surekli takıldığında da kanatları genişletiyor. Doktorun ameliyatta yapamadığını,aparat nasıl napsın. Bende kullandigim için net söyleyebilirim