• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı

Ada_Tpl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2022
3
1
1
28
Kızlar.. burun ameliyatı oldum 3 ay önce 3. ayımdan gidiyorum fakat burun deliklerim biri aşağıda biri yukarıda gülerken vs yamuklugu o kadar belliki yüzümde çok kötü duruyor ödemlerden kaynaklı mı geçici bir süre mi bilgisi olan bu durumu yaşayan yardımcı olabilir mi

Kızlar.. burun ameliyatı oldum 3 ay önce 3. ayımdan gidiyorum fakat burun deliklerim biri aşağıda biri yukarıda gülerken vs yamuklugu o kadar belliki yüzümde çok kötü duruyor ödemlerden kaynaklı mı geçici bir süre mi bilgisi olan bu durumu yaşayan yardımcı olabilir mi
Fotoğraf atabilir misiniz? Doktorunuz ne diyor bu duruma?

ödem olduğunu geçici bir durum oldugunu söylüyor fakat ben geçici birşey oldugunu düşünmüyorum güldüğümde konuştugumda çok belirgin

nostril retainer diye bir burun aparatı var doktora bir sorun burun delikleri eşitsizliğini çözüyor bu medikal aparat

nostril retainer diye bir burun aparatı var doktora bir sorun burun delikleri eşitsizliğini çözüyor bu medikal aparat
Ilk etapta etkili olsada kullanmayi biraktiktan sonra delikler kendi haline dönüyor.Surekli takıldığında da kanatları genişletiyor. Doktorun ameliyatta yapamadığını,aparat nasıl napsın. Bende kullandigim için net söyleyebilirim

Back