• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı

zarifenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
859
1.071
43
Mrb hanımlar erzurumda palandöken hastahanesinde Nihal Efe Atilla hanımı tanıyan , burun kemik ameliyatı olan , kısacası bilgisi olan varmı o doktor hakkında ??

Merhaba ben Tanımıyorum ama burun ameliyatı olalı 5 gün oldu fotoğraf isteyen olursa gün gün atarım öncesini de tabiki

Merhaba
Bugün 6. Gün tamponlarım alındı. Alınırken acayip çok acıdı ağladım. Burun spreyini burnunuza bolll bol sıkın kafanızı geriye atarak genzinize gelene kadar. Tampon çıkınca acayıp rahatladım baş Ağrı'm akşam azaldı

Merhaba
Bugün 6. Gün tamponlarım alındı. Alınırken acayip çok acıdı ağladım. Burun spreyini burnunuza bolll bol sıkın kafanızı geriye atarak genzinize gelene kadar. Tampon çıkınca acayıp rahatladım baş Ağrı'm akşam azaldı

Hayır o ameliyattan 1 gün öncesi resmim. şu anda çok az morluk kaldı ama burnumun kenarları hala şiş bandajlar duruyo burnunda
Tampon ve alçıyı aldılar

Bende maalesef çok sigara icenlerdenim. Ayılırken hiç sorun yaşamadım. Kendini bu kadar korkutma. En fazla boğazında balgam birikip gıcık olur hafif oksurup yutarsin. Gerçekten korkma. Bu ameliyatın tek kötü yanı sonrası. 1000 lerce foto çekip şöyle olsa daha iyiydi böyle olsa daha güzel olurdu dönemi. Eski kemikli uzun düşük burunlarimizi çabuk unutuyoruz. Keşke keşke deyip duruyoruz. Ben bunları yasadim.

Ayılırken bayılırken problem olmadi dimi
Sigara içmeyin azaltın demelerinin asıl sebebi ameliyatta aldığımız anestezi ile doğrudan ilgili.

Çok ağrı kesici kullanan sigara içen alkol alan birinin vücudunun uyuşması yada istenilen süre kadar uyuması yine vücuttaki bu kullanımlarla ilgili olduğu için azaltın diyorlar.

Ben ameliyata 15.45 de girdim 18.45 de odama getirmişler. Sayıklamış kan kusmuş ve uyumuşum. Kendine geliyorsun ama hemen uyuyorsun o gün komple ertesi güne kadar uyuyorsun.

Mesala kimse bana kusabilirsin demedi ben odama getirildiğimde solum ağrıyor demişim ki sonra kusucam deyip yatağımın üstüne ağız dolusu kan kusmuşum hatırlamıyorum.

Sol göğsüm ve sırtımın ağrısı iki gün sonra geçti.

Anesteziden olabilirmiş.

Ameliyattan önce forumun çoğunu okumuştum. Başıma neler geleceğini biliyordum. Kan kustuklarini okumuştum. Ben de aynen galiba kusucam dedim ve ameliyatta yuttuğum kanları kustum. Bu siteyi kuran, okuyup geçmeyip başina gelenleri yazıp bizleri bilgilendiren herkes e çok teşekkür ediyorum. Hepinizin sayesinde bu süreci daha kolay atlattım.

Ayrıca canım Hertürlü ayılıyorsun ayılıyorsun da sadece ameliyat dolayısıyla uyuyorsun unutmadan dik oturur vaziyette uyu başını aşşağı indirme çok Ağrı'm olur
1 hafta kaldi hayirlisiyla bi girseydim. Lanet olasi sigarayi birakamadim stresten tesekkur ederim canim tecrubelerini paylastigin icin

Back