Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun ameliyatı
- Konu Sahibi zarifenur
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- deviasyon kemik eğriliği rinopilasti septoplasti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mart 2017
- 16
- 1
- 16
- 43
- 11 Mart 2017
- 16
- 1
- 16
- 43
- 12 Temmuz 2017
- 28
- 2
- 1
- 35
- 19 Temmuz 2017
- 859
- 1.071
- 43
Geçmişolsun . Nasıl durumunuz ?Merhaba ben Tanımıyorum ama burun ameliyatı olalı 5 gün oldu fotoğraf isteyen olursa gün gün atarım öncesini de tabiki
- 12 Temmuz 2017
- 28
- 2
- 1
- 35
Benim ameliyata 14 gün kaldi ve cok korkuyorumGeçmişolsun . Nasıl durumunuz ?
- 19 Temmuz 2017
- 859
- 1.071
- 43
İnşallah çok iyi geçerBenim ameliyata 14 gün kaldi ve cok korkuyorum
- 11 Mart 2017
- 16
- 1
- 16
- 43
Şu an çok daha iyiyim 20 temmuz perşembe ameliyat oldum Emre ilhan yarın tamponlar çıkacak bende inşallah nefes alıcamGeçmişolsun . Nasıl durumunuz ?
Bana bi hafta kaldiii, insallah hersey güzel gecerBenim ameliyata 14 gün kaldi ve cok korkuyorum
- 12 Temmuz 2017
- 28
- 2
- 1
- 35
İnsallahh hepimiz rahatca gecirirz. Ben bide sigarayi birakamadim onun stresi var uzerimdeBana bi hafta kaldiii, insallah hersey güzel gecer
- 11 Mart 2017
- 16
- 1
- 16
- 43
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.719
- 798
Avatar resmindeki burun mu ?Merhaba
Bugün 6. Gün tamponlarım alındı. Alınırken acayip çok acıdı ağladım. Burun spreyini burnunuza bolll bol sıkın kafanızı geriye atarak genzinize gelene kadar. Tampon çıkınca acayıp rahatladım baş Ağrı'm akşam azaldı
- 11 Mart 2017
- 16
- 1
- 16
- 43
- 11 Mart 2017
- 16
- 1
- 16
- 43
Ben ameliyat olacağım gün hastaneye gidene kadar içtim. Stresten tabiki ama geceden yeme içmeyi bıraktımİnsallahh hepimiz rahatca gecirirz. Ben bide sigarayi birakamadim onun stresi var uzerimde
- 12 Temmuz 2017
- 28
- 2
- 1
- 35
Ayılırken bayılırken problem olmadi dimiBen ameliyat olacağım gün hastaneye gidene kadar içtim. Stresten tabiki ama geceden yeme içmeyi bıraktım
Bende maalesef çok sigara icenlerdenim. Ayılırken hiç sorun yaşamadım. Kendini bu kadar korkutma. En fazla boğazında balgam birikip gıcık olur hafif oksurup yutarsin. Gerçekten korkma. Bu ameliyatın tek kötü yanı sonrası. 1000 lerce foto çekip şöyle olsa daha iyiydi böyle olsa daha güzel olurdu dönemi. Eski kemikli uzun düşük burunlarimizi çabuk unutuyoruz. Keşke keşke deyip duruyoruz. Ben bunları yasadim.
- 11 Mart 2017
- 16
- 1
- 16
- 43
Sigara içmeyin azaltın demelerinin asıl sebebi ameliyatta aldığımız anestezi ile doğrudan ilgili.Ayılırken bayılırken problem olmadi dimi
Çok ağrı kesici kullanan sigara içen alkol alan birinin vücudunun uyuşması yada istenilen süre kadar uyuması yine vücuttaki bu kullanımlarla ilgili olduğu için azaltın diyorlar.
Ben ameliyata 15.45 de girdim 18.45 de odama getirmişler. Sayıklamış kan kusmuş ve uyumuşum. Kendine geliyorsun ama hemen uyuyorsun o gün komple ertesi güne kadar uyuyorsun.
Mesala kimse bana kusabilirsin demedi ben odama getirildiğimde solum ağrıyor demişim ki sonra kusucam deyip yatağımın üstüne ağız dolusu kan kusmuşum hatırlamıyorum.
Sol göğsüm ve sırtımın ağrısı iki gün sonra geçti.
Anesteziden olabilirmiş.
- 11 Mart 2017
- 16
- 1
- 16
- 43
Ayrıca canım Hertürlü ayılıyorsun ayılıyorsun da sadece ameliyat dolayısıyla uyuyorsun unutmadan dik oturur vaziyette uyu başını aşşağı indirme çok Ağrı'm olurAyılırken bayılırken problem olmadi dimi
Ameliyattan önce forumun çoğunu okumuştum. Başıma neler geleceğini biliyordum. Kan kustuklarini okumuştum. Ben de aynen galiba kusucam dedim ve ameliyatta yuttuğum kanları kustum. Bu siteyi kuran, okuyup geçmeyip başina gelenleri yazıp bizleri bilgilendiren herkes e çok teşekkür ediyorum. Hepinizin sayesinde bu süreci daha kolay atlattım.
- 12 Temmuz 2017
- 28
- 2
- 1
- 35
1 hafta kaldi hayirlisiyla bi girseydim. Lanet olasi sigarayi birakamadim stresten tesekkur ederim canim tecrubelerini paylastigin icinAyrıca canım Hertürlü ayılıyorsun ayılıyorsun da sadece ameliyat dolayısıyla uyuyorsun unutmadan dik oturur vaziyette uyu başını aşşağı indirme çok Ağrı'm olur