- 16 Mart 2021
- 148
- 55
- 28
Merhabalar efendim ben 8 günlük bir burun ameliyatı süreci içerisindeyim veee gerçekte aşırı rahat bir sire oldu fiziksek açıdan ama psikolojik olarak diyorum ki ne çok karamsar üzgün kişiler varmıs üzülebiliriz tabiki ama yorumları okudukca ya diyorum ben neden boyle olmadım her bunye farklı tabi ama korkutmayalım baskalarını da gerçekten zorlu bi sureç değil ki ben devlet hastahanesinde ameliyat oldum zaten ama sunu itiraf edim ilk atel çıktı dedm ben bu burunla mı yasacayam ndjsjsja elim ayağım boşaldı kendimi çok yapmacık buldum ama eve gittim ve en yakın arkadaşım da bizdeydi sonra baktılar gayet dogak durdugunu soylediler snaırım eski burnumda sonra alışmam zaman alacak ki yavas yavas da olsa alışıyorum gibi çok video izledim yorum okudum bu surecte aklımda hep vardı burun ameliyatı olmak ama erteliyordum e mutlu değldim illa ki içimdr kalacaktı 21 yasındayım bu arada oldum gitti :)))) sabır gerektiren bi surec ve en cpk dusundugum sey de bu zaman değil de ilerisi için oldu ya simdi sevdim ama ileride düşer mi yamulur mu çöker mi nefesim nolacak vs vs ama cevremde olanlardan olsum izlediğim videolardan olsun 1 2 yıl somra da gayet aynı burun yani herkes yasamıyor o sorunları ki mükemmelliyetçi biri de değilim eskisinden iyi sonucta :) buna şükür diyorum ve bu yazımla beraber anı yasayama karar verdim ilerisi için de Allahım korusun bir sıkıntı çıkmasın inşallah diye dua etmekten baska bir sey yok 1 yıl sonra normal hayatımıza donecegiz nasılsa 1 yıl sabırla koruyalım burunlarımızı içinizi ferah tutun içnizde kalmasın ama iyi düşünün herkes farklı herkesin oldugu doktor farklı bunye farklı o cok kotu oldu bende boyle olacagım diye korkmayın ben cok korktum ama faydası yok olmadım hatta cok iyi geçirdim hepinize iyi günler dilerim ara ara istersenşz yazarım zaman geçtikçe :)