Merhabalar.Ben bundan 19 gün önce ameliyat oldum.Alçılarım ve tamponum 7. Gün çıktı.Daha sonra doktor bantladı ve onları da dün çıkardım evde.Burnuma baktığımda burnum sola doğru yamuk duruyor ödemden olduğu söylenildi bu durumu yaşayan varmı ? Yandan aşırı derece iyi duruyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun Ameliyatı Sonrası Yamukluk
- Konu Sahibi Melisa488
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun esteği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çizdiğim yöne doğru yamuk yani bana göre sol taraf oluyor daha yenı çıktı bantlarım çok ödemlendim ondan mı yoksa gerçekten yanuk mu bılmıyorumSizin pozlarınız yamuk bence daha düzgün bir ön çekim yaparsanız ona göre yorumlayalım ,ona rağmen bir sorun gözükmüyor
Eklentiler
- 24 Ağustos 2023
- 315
- 200
- 18
Kardeşimin de böyle görünüyordu ödemliyken,hafif yamukluk var şu an 1 yıl oldu.Merhabalar.Ben bundan 19 gün önce ameliyat oldum.Alçılarım ve tamponum 7. Gün çıktı.Daha sonra doktor bantladı ve onları da dün çıkardım evde.Burnuma baktığımda burnum sola doğru yamuk duruyor ödemden olduğu söylenildi bu durumu yaşayan varmı ? Yandan aşırı derece iyi duruyor
Yamuk olabilir yani azcık
Çizdiğim yöne doğru yamuk yani bana göre sol taraf oluyor daha yenı çıktı bantlarım çok ödemlendim ondan mı yoksa gerçekten yanuk mu bılmıyorum
şu kısmınız fazlaca ödemli ondan öyle gözüküyor olabilir size
İnşallah geçer hemşire ödemden dedi ama masaj önericem dedi yaparsam belkı ıhtımalı vardır dıye kendımı avutuyorumKardeşimin de böyle görünüyordu ödemliyken,hafif yamukluk var şu an 1 yıl oldu.
Yamuk olabilir yani azcık
İnşallah öyledir yanı korkuyorum geçmicek böyle kalcak dıyeEki Görüntüle 3297513
şu kısmınız fazlaca ödemli ondan öyle gözüküyor olabilir size
- 24 Ağustos 2023
- 315
- 200
- 18
Kardeşimin yamuk kaldı ama önemsemedi hem göze çarpmıyor hem de yandan çok güzel duruyor.İnşallah geçer hemşire ödemden dedi ama masaj önericem dedi yaparsam belkı ıhtımalı vardır dıye kendımı avutuyorum
Masaj deneyin evet
- 12 Ağustos 2023
- 168
- 46
- 18
- 27