Bende 1 ay gecti oturarak kılıyorum zTen uzun sure secdeye kapanamayaiz bu buruna darbe gibi olur malesef ayakta kulsak da ilerleyen zamanlarda yine secdeye gitme isini halledemiycez bir sureBenim 1 ayı geçti ama eğilince burnumun ucuna bütün ağırlık geliyor gibi başım dönüyo. Oturarak kılıyorum o yüzden 2. haftadan beri
Aynen 3 atın dolmasını bekliyorum hala . Allah kabul eder insalah6Bende 1 ay gecti oturarak kılıyorum zTen uzun sure secdeye kapanamayaiz bu buruna darbe gibi olur malesef ayakta kulsak da ilerleyen zamanlarda yine secdeye gitme isini halledemiycez bir sure
Eğilince burun ağır gelio değişik bi ağrı oluyor o yuzdenNamaz kılınabilir ki darbe vs almadıkça dokundurmadıkca hiç sorun olmaz sonuçta darbe yok bi şey yok isterseniz doktorunuza da sorun aynı cevabı alırsınız.
o dediğiniz sadece his ödemden kaynaklanıyor namaza engel olacak hiçbir durum yok yüzdeki ödem yatarken basınız yana dönse dahi hareket ederEğilince burun ağır gelio değişik bi ağrı oluyor o yuzden
İslam kolaylık dini elhamdulillah o yüzden problem olacağını sanmıyorumAynen 3 atın dolmasını bekliyorum hala . Allah kabul eder insalah6
Aynen çok şükür canimİslam kolaylık dini elhamdulillah o yüzden problem olacağını sanmıyorum
Burna su vermek farz değil, sünnet. dolayısıyla yapmasanız da abdestiniz olur.ben abdest almaktan korkuyorum arkadaslar 1 hafta oldu estetik olalı burnuma su çekmekten korkuyorum bir şey olacak gibi geliyor sorun olur mu deneyen oldu mu 1 haftalıkken? bir de su çektikten sonra sümkürmek falan var ya çok korkuyorum zarar gelicek diye alamıyorum o yüzden abdest