Burun Ameliyatı Sonrası Namaz

Suspus100

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2019
161
65
Kizlar forumda ve internette arattım bu konuyla ilgili hiçbir şey bulamadım bu yüzden yeni ameliyat olacaklara bir kaynak veya fikir olması açısından bu başlığı açayım dedim çünkü ben burada aklıma takılan her seyi buldum benimde bir katkım olmasını istiyorum. Sorum şu "Ameliyat sonrası ne kadar süre sonra namaz kılınabilir? (normal namaz secdeye gitmek vs)" Kendi yaptığımı soyliyim ben bir ay sonra normal namaz kılmaya başladım. Fikri olanlar yazsin :)

Yine 1 ayı beklemek zorunda değildin. Ameliyat somrası kendini iyi hissedince, "gözlerinle" de kılabilirdin. Neyse geçmiş olsun, allah kabul etsin diyelim.

Benim 1 ayı geçti ama eğilince burnumun ucuna bütün ağırlık geliyor gibi başım dönüyo. Oturarak kılıyorum o yüzden 2. haftadan beri

Benim 1 ayı geçti ama eğilince burnumun ucuna bütün ağırlık geliyor gibi başım dönüyo. Oturarak kılıyorum o yüzden 2. haftadan beri
Bende 1 ay gecti oturarak kılıyorum zTen uzun sure secdeye kapanamayaiz bu buruna darbe gibi olur malesef ayakta kulsak da ilerleyen zamanlarda yine secdeye gitme isini halledemiycez bir sure

Bende 1 ay gecti oturarak kılıyorum zTen uzun sure secdeye kapanamayaiz bu buruna darbe gibi olur malesef ayakta kulsak da ilerleyen zamanlarda yine secdeye gitme isini halledemiycez bir sure
Aynen 3 atın dolmasını bekliyorum hala . Allah kabul eder insalah6

Namaz kılınabilir ki darbe vs almadıkça dokundurmadıkca hiç sorun olmaz sonuçta darbe yok bi şey yok isterseniz doktorunuza da sorun aynı cevabı alırsınız.

Namaz kılınabilir ki darbe vs almadıkça dokundurmadıkca hiç sorun olmaz sonuçta darbe yok bi şey yok isterseniz doktorunuza da sorun aynı cevabı alırsınız.
Eğilince burun ağır gelio değişik bi ağrı oluyor o yuzden

Tabi öyle ama rahatsız ediyor. Kılıyoruz Rabbim kabul etsin babaannem hocaydı benim kılında gözünüzle kılın derdi Allah rahmet eylesin

Baş hafif öne eğilerek, sanki secdeye kapanıuormuş gibi yere kapanmadan eğilebilinecek seviyeye kadar eğilerek secde yapılabilir, burun üstü de abdest alırken yıkanmaz, mest edilir, özürlü hükmündedir, bu yüzden her vakit abdest tazelemek gerekir, dolayısıyla beklemeye gerek yok, ameliyatın hemen ardından bile namaz kılınabilir. Zaten bu dönemde en çok lazım olan şey de moral motivasyon. Namazın bu konuda katkısı da tartışılmaz...

ben abdest almaktan korkuyorum arkadaslar 1 hafta oldu estetik olalı burnuma su çekmekten korkuyorum bir şey olacak gibi geliyor sorun olur mu deneyen oldu mu 1 haftalıkken? bir de su çektikten sonra sümkürmek falan var ya çok korkuyorum zarar gelicek diye alamıyorum o yüzden abdest

Burna su vermek farz değil, sünnet. dolayısıyla yapmasanız da abdestiniz olur.

Alçı çıkıp bantlar takılınca artık yavaşça su çekip ve hafif hafif sümkğrebilirsin demişti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…