BURUN AMELİYATI SONRASI KORKU

kavinx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
199
53
48
Merhaba geçen hafta cuma günü burun ameliyatı oldum. Burnum kemerli uzun ve etli bir burundu. Gözlerimde çökük duruyordu bu sebeple. Ameliyat oldum alçım çıktı, bana bandaj takılmadı. Burnum şu an önden çok fazla kalıp gibi duruyor burnum ve çevresi aşırı yağlandı ve çok değil ama hafif eğride duruyor sanki. Aslında eğriliği biraz şişliğe bağlıyorum çünkü bi taraf daha şiş ve dikken diğer tarafın şişliği azalmış ve inik. Sizin burun ameliyatından sonra tam olarak olmasa da burnunuz önden ne zaman güzel gözükmeye başladı? Kaşlarımın aradı bile şiş çok korkunç gözüküyorum. Eski fotoğraflarıma bakıp üzülüyorum

İnsanlar bu ameliyattan sonra güzelleşir ben ne hale geldim

bütün bunlar çok normal. yüzdeki o şişlik ve ödemlerin geçmesi için en az 1 ay lazım, o da en iyi ihtimal yani, benim 4. ay gibi normale dönmeye başlamıştı

bütün bunlar çok normal. yüzdeki o şişlik ve ödemlerin geçmesi için en az 1 ay lazım, o da en iyi ihtimal yani, benim 4. ay gibi normale dönmeye başlamıştı
Benim 1 hafta oldu daha ama moralimin çöktüm sürekli yüzüme bakıyorum hafif yamukluklar buluyorum

Benim 1 hafta oldu daha ama moralimin çöktüm sürekli yüzüme bakıyorum hafif yamukluklar buluyorum
hiç öyle düşünme, benim konum var hatta bu forumda, 1 seneye kadar ay ay foto paylaştım. değişimi kendin de görebilirsin :)

Konu nerede acaba?

burada

Tabiki şiş olacak... En ufak müdahale de bile şişlik oluyor.

merhaba bana resmini atabilir misin bende yeni ameliyat oldum bende mutsuzum

Senin daha çok yeni canım benim hiçbir şey anlayamazsın bu aşamada. Odemlerin tam olarak gitmesi haftalarca sürecek. Sana tavsiyem masajını mutlaka yap hiç üşenme. Ben biraz gevşek davrandım o konuda, sonradan çok pişman oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…