Merhaba geçen hafta cuma günü burun ameliyatı oldum. Burnum kemerli uzun ve etli bir burundu. Gözlerimde çökük duruyordu bu sebeple. Ameliyat oldum alçım çıktı, bana bandaj takılmadı. Burnum şu an önden çok fazla kalıp gibi duruyor burnum ve çevresi aşırı yağlandı ve çok değil ama hafif eğride duruyor sanki. Aslında eğriliği biraz şişliğe bağlıyorum çünkü bi taraf daha şiş ve dikken diğer tarafın şişliği azalmış ve inik. Sizin burun ameliyatından sonra tam olarak olmasa da burnunuz önden ne zaman güzel gözükmeye başladı? Kaşlarımın aradı bile şiş çok korkunç gözüküyorum. Eski fotoğraflarıma bakıp üzülüyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BURUN AMELİYATI SONRASI KORKU
- Konu Sahibi kavinx
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Benim 1 hafta oldu daha ama moralimin çöktüm sürekli yüzüme bakıyorum hafif yamukluklar buluyorumbütün bunlar çok normal. yüzdeki o şişlik ve ödemlerin geçmesi için en az 1 ay lazım, o da en iyi ihtimal yani, benim 4. ay gibi normale dönmeye başlamıştı
- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
hiç öyle düşünme, benim konum var hatta bu forumda, 1 seneye kadar ay ay foto paylaştım. değişimi kendin de görebilirsin :)Benim 1 hafta oldu daha ama moralimin çöktüm sürekli yüzüme bakıyorum hafif yamukluklar buluyorum
Konu nerede acaba?hiç öyle düşünme, benim konum var hatta bu forumda, 1 seneye kadar ay ay foto paylaştım. değişimi kendin de görebilirsin :)
- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Konu nerede acaba?
burada
Burun ameliyatı oldum, yorumlarınızı bekliyorum
18 Ocak'ta burun ameliyatı oldum. Kemerli, kanatları geniş, ucu düşük bir burnum vardı. Doğal bir burun istedim. Bugün tüm bandajlarım çıktı, tabi ki yüzüm de dahil olmak üzere epey şişlik var. sizce nasıl olmuş? (bu arada ay ay güncellemelere devam edeceğim fotoğrafları :) ameliyat öncesi ve...
www.kadinlarkulubu.com
Tabiki şiş olacak... En ufak müdahale de bile şişlik oluyor.Merhaba geçen hafta cuma günü burun ameliyatı oldum. Burnum kemerli uzun ve etli bir burundu. Gözlerimde çökük duruyordu bu sebeple. Ameliyat oldum alçım çıktı, bana bandaj takılmadı. Burnum şu an önden çok fazla kalıp gibi duruyor burnum ve çevresi aşırı yağlandı ve çok değil ama hafif eğride duruyor sanki. Aslında eğriliği biraz şişliğe bağlıyorum çünkü bi taraf daha şiş ve dikken diğer tarafın şişliği azalmış ve inik. Sizin burun ameliyatından sonra tam olarak olmasa da burnunuz önden ne zaman güzel gözükmeye başladı? Kaşlarımın aradı bile şiş çok korkunç gözüküyorum. Eski fotoğraflarıma bakıp üzülüyorum
- 5 Eylül 2016
- 57
- 7
- 36
- 27
merhaba bana resmini atabilir misin bende yeni ameliyat oldum bende mutsuzumMerhaba geçen hafta cuma günü burun ameliyatı oldum. Burnum kemerli uzun ve etli bir burundu. Gözlerimde çökük duruyordu bu sebeple. Ameliyat oldum alçım çıktı, bana bandaj takılmadı. Burnum şu an önden çok fazla kalıp gibi duruyor burnum ve çevresi aşırı yağlandı ve çok değil ama hafif eğride duruyor sanki. Aslında eğriliği biraz şişliğe bağlıyorum çünkü bi taraf daha şiş ve dikken diğer tarafın şişliği azalmış ve inik. Sizin burun ameliyatından sonra tam olarak olmasa da burnunuz önden ne zaman güzel gözükmeye başladı? Kaşlarımın aradı bile şiş çok korkunç gözüküyorum. Eski fotoğraflarıma bakıp üzülüyorum
Bir konu açmıştım son günlerde ordan bakabilirsiniz, ben mutsuz değil sabırsızım:)merhaba bana resmini atabilir misin bende yeni ameliyat oldum bende mutsuzum
- 5 Eylül 2016
- 57
- 7
- 36
- 27
size burnumun resmini atayım . sizin ne kadar olduBir konu açmıştım son günlerde ordan bakabilirsiniz, ben mutsuz değil sabırsızım:)
45 güne yakın sanırımsize burnumun resmini atayım . sizin ne kadar oldu
- 17 Mart 2019
- 18
- 6
- 86
- 42
Senin daha çok yeni canım benim hiçbir şey anlayamazsın bu aşamada. Odemlerin tam olarak gitmesi haftalarca sürecek. Sana tavsiyem masajını mutlaka yap hiç üşenme. Ben biraz gevşek davrandım o konuda, sonradan çok pişman oldum.Merhaba geçen hafta cuma günü burun ameliyatı oldum. Burnum kemerli uzun ve etli bir burundu. Gözlerimde çökük duruyordu bu sebeple. Ameliyat oldum alçım çıktı, bana bandaj takılmadı. Burnum şu an önden çok fazla kalıp gibi duruyor burnum ve çevresi aşırı yağlandı ve çok değil ama hafif eğride duruyor sanki. Aslında eğriliği biraz şişliğe bağlıyorum çünkü bi taraf daha şiş ve dikken diğer tarafın şişliği azalmış ve inik. Sizin burun ameliyatından sonra tam olarak olmasa da burnunuz önden ne zaman güzel gözükmeye başladı? Kaşlarımın aradı bile şiş çok korkunç gözüküyorum. Eski fotoğraflarıma bakıp üzülüyorum