• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı sonrası iki göz arasının hafif kaşa doğru şişmesi normal mi?

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
509
86
298
İstanbul
4-5 gün önce ameliyat oldum. Ameliyat esnasında da iki kaş ortasının üstü şişmişti şimdi de baya şiş orası. Ameliyat fotolarında genel de görmüyorum bu durumu bir tanesinde görmüştüm. Bu durum normal mi? Bir de tampon ne zaman çıkıyor benim doktor 7. Gün çağırdı ama internette daha erken çıkaranlar olduğunu gördüm. Bir de burun ucuma eşitleyici aparat takılmış. Acaba burun deliklerim eşit değil mi de ondan taktı yoksa herkese mi takılıyor? Burun deliklerime baktığımda sağ bir tık büyük gibi ama çok belli belirsiz göze çarpan bir şey yok asmetri varsa ne zaman belli olur?

çok kaygılısınız, böyle kendinizi çok yıpratırsınız. 4-5 günlük burunda anlattıklarınızın hepsi çok normal.

çok kaygılısınız, böyle kendinizi çok yıpratırsınız. 4-5 günlük burunda anlattıklarınızın hepsi çok normal.
Evet kendimin farkındayım ameliyat öncesi ayrı kaygılarım vardı ameliyat somrası ayrı :) sizinle de konuşmuştuk:) alın şişliğini ameliyat masasında bir kişide görmüştüm sadece bir de kendimde görünce korktum biraz normal mi acaba diye

Çok normal telaşlanmayın parmağınızla bastırdığında içe göçtüğünü hissettiğiniz her yer ödemli demek oluyor. Burun ucunuzdaki eşitleyici de ilk günlerde burun şekil almaya çok müsait ve hassas olduğundan sabit kalabilmesi için. Benim de tamponlarım 7. günde çıkmıştı

Back
X