Burun ameliyatı sonrası depresyon (kalın, şekilsiz, burunsırtı yüksek)

Kendimi yüz nakli yapılmış gibi hissediyorum yüzümle burnum bi ayrı gözlerim bile o kadar ayrı ayrı duruyor ki

Başka bir doktora gidin anlatın durumunuzu o baksın
Ve fotoğraf eklerseniz burda bir çok arkadaş var yardımcı olabilecek

S snowglobe6 canım ameliyat sonrası şişliklerin inmesi burnun biraz oturması zaman alır ancak bu kadar söylediğin kadar korkunc bir burunsa bence sen doktorla bir daha görüşmelisin. Hiç çekinme. Git içinden geleni söyle.

şuan başka bi doktora gitmek istemiyorum bu hafta kendi doktorumla tekrar görüşmem var ona tekrar sorucam ama ben sorduğumda şişlik var ben sana bunları söyledim diyor

Şişlik tabiki herkeste olur ancak çok anormal duruyorsa bu normal değil canım sen doktorunla açık açık konuş bence

Ameliyat sonrası süreci hiç araştırmamıştım bunlar normal mi bilmiyorum. Daha 2hafta oldu şimdilik doktorumun adını vermek istemiyorum eğer düzelirsem şimdiden ismi karalanmasın ama çok mutsuzum içimde ufacıkta olsa bi umudum var

Şişlik çok normal. 2 hafta zaten çok erken daha. Şişlikler 1.5 ayda anca iniyor. Burun 6.aydan itibaren oturmaya başlıyor. Sen biraz sabret o zaman gözlemle iyice

Yani böyle bir parmaktan daha kalın burnum ve alnımdan direk bi inişi var elliyorum şiş mi et mi diye kemik geliyor elime

Yani açıkçası kemikte bi şişkinlik ödemde olmuş olabilir ama pek bişey diyemiyorum görmeden. Daha çok erken canım ya sen kafana takma kendini öyle eve falanda kapatma. Doktorunla güzelce konuş endişelerinden bahset. O kemiği açıklattır.

Evet sorcam hepsini bakalım pazartesi günü görüşmem var inşallah kalınlaştırdım falan demez söyleyeceklerinden korkuyorum

Ödem vardır hemen karaları bağlamayın. daha çok yeni şişlikler inecek daha. deriniz kalınsa bu süreç daha çok uzuyor

Seni çok iyi anlıyorum çok zor bir durum çok hassasız bu konuda. Senin istemediğin şekilde kafasına göre bir işlem yapmışsa zaten gerekeni söyle bence

Aynen şişlikler var çok erken bencede sen sabret doktoruna güven bence baktın zamanla hiç bir düzelme yok o zaman düşünürsün

Büyük ihtimalle ödemdir sen şimdi takma bunları hiç bekle birazcık estetik zor bir süreç insanı korkutuyo ama gerçekten 6aydan sonra burun gerçekten oturmaya başlıyo. 1 yılda tamamen oturmus oluyor

Canım sana bu ameliyatı geçirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim iki hafta bu kararı vermen için çok erken burnunda suan inanılmaz şişlikler var gün geçtikçe guzelllesecek; bandajlar ilk açıldığında kendini taniyamiyorsun sonradan da eski fotilarina bakıp değişime şok oluyorsun bu ameliyat sabır isi rahat 1 yılı bulacak burnunun şeklinin oturması

İnşallah ödemdir ve ben yanılıyorumdur bu günlerime gülerim inşallah
Öncelikle çok geçmiş olsun.hiç tedirgin olmayın. 2 hafta olmuş daha çok normsl.burun,alın,dudak üstü bölgeler şuan şiş durumdadır.şişler indikçe burnun şekli ortaya çıkmış olacak.zaman gerekli.işlemin en yoğun yapılan bölgeler daha fazla etkilenir.o yüzden iki kaş arasındaki şişlik de ondandır. Doktorunuzla iletişime dvm edin.herkesin yaşadığı iyileşme dönemi oluşan sıkıntılar.merak etmeyin

İnşallah bana saatler geçmiyor günleri nasıl geçiricem. Burnumda hiçbir şekil yok dediğim gibi yukardan aşağı kalın bi şekilde dümdüz iniyor ve burun ucum geriye itilmiş burun delikleri ortada

X