Burun ameliyatı sonrası darbe almak

siss

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
88
1
Merhaba arkadaşlar....ameliyat sonrası burnuna darbe alan oldu mu?mesela kuzenimin eli şakalaşırken burnuma çarptı.el kol çarpmaları büyük sorun teşkil eder mi?böle bi çarpmadan sonra hasar oluştuysa ne zaman ortaya çıkar?böyle bi sorun yaşayan varsa benimle paylaşırsa çook sevinirim.bu arada 46.gün oldu bu çarpma:Saruboceq:

Merhaba Mayissa,

Benim ameliyat olalı 4ay oldu dolu dolu..
Bende minik yeğenimle şalaşırken onu severken korkuyordum eli kolu çarpınca.
Doktora sormuştum o zaman, kimse burnunun ortasına tavayla vurmadığı müddetçe sorun yok demişti...kaydirigubbakcemile3

canım bende burun ameliyatı olduktan 3-4 gün sonraydı sanırım yiğenimi severken kafa atmıştı burnuma ama yok böyle bir acı ertesi gün doktora gittim çok şükür bişey olmamıştı . ama şunu söyleyeyim benimki estetik ameliyat değildi içten kemik eğriliği ve et vardı onu almışlardı

Burundaki şişliklerden dolayı burnunuz çok hassastır. Ufacık bir dokunma bile sanki büyük darbe almış hissi uyandırabilir. Ama bu sadece histir. Burun şeklinin bozulduğu anlamına gelmez. Herhangi bir sorun olmaz. Siz ciddi darbelerden altı hafta kadar koruyun yeter.

bende amelıyat olmayı dusunuyorum
ınanın en buyuk korkum amelıyat sonrasında burnuma darbe almak,
her halde uzun bı sure ellerımı kalkan yaparım yolda top oynayan cocuklardan bıle:))))

kızlarrr bu başlığı açan bendim.yarın itibareyle 5 aylık ameliyatlı olucam ve darbe aldığım taraf küçük bi kısım burun kemiğime doğru batık sankii:KK43:((üff yaa.burnumun o yanı diğeryanı gibi sağlam gelmiyo bana.iki tarafın şişlikleri de eşit iner di mi kızlar ?sanki bi tarafın kıkrdağı içeri batmış gibi çok üzülüyorum yaa. 3.ayda dr bakınca "bişey olmamış" demişti.böyle bi sorun yaşayan oldu mu kızlarr?cevap verirseniz çok mutlu olurum.

benimde amaliyatimin 3. haftasindayim neredeyse ama nedense bir tarafim sanki daha etli butlu bir tarafimi elleyince kemike geliyor gibi ve sanki ucu top gibi sinir oluyorum ne zaman iner bu sislik :KK43:( darbe almadim ben yanliz aldiysamda kucuk kucuk carpma ole cok buyuk acilar yasamadim saniyelikdi sizce inermi bu sislikler?

Ben 1. aydaki kontrolümde daha ben sormadan doktorum söylemişti. Darbe gelirse endişelenme 1 aydan sonra bir şey olmaz demişti... Çok şükür 2 aydır bir kazamız olmadı...

Kızlar benimde 2 ay oldu birinci ay dedemin elini öperken eli çarpmıştı ve acayip ağrımıştı.Ve burnum kızarmıştı benimde bir tarafı aşağı indi geldi resmen psikolojim bozulmuştu.Ama zamanla düzeldi artık öyle gelmiyor ve bir sorun yok.Ama hala çarptığım taraf daha çok şiş gibi yani bir burun kanadım daha şiş ama oda normal gibi geliyor bana şiş olması.Dikkatli olmamız gerekiyor sanırım..

merhaba ameliyatımın 2 gününde tamponlar alındığı gece alçı varken arkadaşımın eli çarptı burnuma çok diildi acıdı biraz ama çıt die bir ses geldi burnumun kemer kısmından acaba bi sorun olur mu ciddi anlamda bilgisi olan varsa lüften yardım etsin msn atsın bana acil endişeleniyorum acaip ? sabahında çok ağrım olmadı yani ağrı var ama aynı ağrı anormal bir ağrı olmadı yani

kızlar benim burnuma eşimin kafası çarptı çıt diye bir ses geldi ve kırıldı...kırık sonrası burnunuz acır o an gözlerimden yaş geldi şekli aynı gün yamulur hemen anlaşılır... burnum estetikli falan değildi eşim bir kafa darbesiyle 23 yıllık burnumu kırdı eğer darbe esnasında ses geliyse dr.unuza başvurun ben şimi bu yamukluk yüzünden ameliyat olucam...

merhaba ameliyatımın 2 gününde tamponlar alındığı gece alçı varken arkadaşımın eli çarptı burnuma çok diildi acıdı biraz ama çıt die bir ses geldi burnumun kemer kısmından acaba bi sorun olur mu ciddi anlamda bilgisi olan varsa lüften yardım etsin msn atsın bana acil endişeleniyorum acaip ? sabahında çok ağrım olmadı yani ağrı var ama aynı ağrı anormal bir ağrı olmadı yani

benim de 10.günüm aynı şekilde bir arkadaşımın eli çarptı burnuma çıt diye ses geldi ama şimdilik bir bozukluk gözükmüyor. alcı doneminde kemik henüz oturmamış olabilir ikinci haftada alcı değil bant taktı çünkü o yüzden şekil değişikliği olmaz inşallah. sende bir bozukluk oldu mu sonradan

2 ay oldu ameliyat olalı sakınan göze çöp batar derler ya dün gece yatarken battaniyeyi çekerken burnuma yumruğum geldi(biliyorum çok aptal bir olay:/ ) bayağı bir hızlı oldu .görünüşte bir sorun yok gibi ama bilmiyorum doktoru aramalı mıyım .Cidden çok korktum :KK43:

burnunun ortasına tavayla vurulmadıkça sorun yok diyenler beni çok rahatlattı umarım öyledir..

burnum alçıdayken çelik kapıya tosladım bişey olmadı:KK70::KK70:: kapı çalmıştı burnu unutup kapının deliğinden bakıyım dedim küt vurdum gitti:KK70:

Son düzenleme:
burnunun ortasına tavayla vurulmadıkça sorun yok diyenler beni çok rahatlattı umarım öyledir..

maalesef böyle değil.. 2 hafta oldu burnumu yaptıralı.darbe aldım ve burun ucumdaki kıkırdaklardan biri derime batmaya basşladı..baya şekli değişti kaydı. doktora gittim, kızdı.saatlerce ugrastığımız seyi korumadın bozuldu dedi.şuan operasyon da yapılmazmış ödemli çünkü.ama çok pişmanım hala üzülüyorum ama olan oldu.. oyuzden darbelerden koruyun kendinizi, hic de öyle tavayla vurulma beklemeyin ,daha hafifi de yamultuyo gül gibi burnu, emekler ziyan oluyo... :KK43:(((

maalesef böyle değil.. 2 hafta oldu burnumu yaptıralı.darbe aldım ve burun ucumdaki kıkırdaklardan biri derime batmaya basşladı..baya şekli değişti kaydı. doktora gittim, kızdı.saatlerce ugrastığımız seyi korumadın bozuldu dedi.şuan operasyon da yapılmazmış ödemli çünkü.ama çok pişmanım hala üzülüyorum ama olan oldu.. oyuzden darbelerden koruyun kendinizi, hic de öyle tavayla vurulma beklemeyin ,daha hafifi de yamultuyo gül gibi burnu, emekler ziyan oluyo... :KK43:(((

aman tanrııımmm!!! korktum şimdi bak! benim elini suratımdan çekmeyen 4 yaşında bir oğlum var. tepemden inmiyor! en fazla 2 hafta kendimi koruyabilirim amaaaa!!!!

X