Burun ameliyatı sonrası burun ucunda şişlik

blueworldd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
5
0
36
Merhaba doktor bey,
Ben 1 yıl önce estetik burun ameliyatı geçirdim. Burnumdaki kemer alındı ve burun ucu biraz yukarı kaldırıldı. Ameliyattan sonraki ilk aylarda burnum biraz şiş olmasına rağmen şekli tamamen benim istediğim gibiydi ancak burundaki şişlik indikçe burnum daha düz bi hal aldı ve burun ucu hafif düştü. Burun ucundaki şişlik de tamamen iner diye bekledim ama burnumun ucu hala topak. Ayrıca dikişler de o kısımda toparlanmış. Burun ucu ikinci bir ameliyata gerek kalmadan düzeltilebilir mi yoksa düzeltmek için ikinci ameliyat şart mı? Açık burun ameliyatı olduğumdan dolayı burnun kesilen orta kısmında da dikiş izi var. Ben söyleyince farkedilecek cinsten. Burundaki dikiş izi tamamen yok olur mu? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Burun ucu düzeltilmesinin ameliyatsız bir yöntemi yoktur. Burun ucundaki topak görüntünün sebeplerinden biri burnun fazla küçültülüp derinin o bölgeye yığılması olabileceği gibi yapısal olarak kalın burun derili olmanız da olabilir.

Normal şartlarda açık burun ameliyatında yara iyileşmenizde bir sorun yoksa iz kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…