Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm moralini bozma ve sabret 6ayi bitir ondan sonra herşey belli olur bakarsın çok güzel bir burnun olur unutma bu dünyada birtek ölüme çare yok geri birsekilde hallolur düşükse ufak bir amaliyat la hal olur ama bence düzelir merak et dua et sabret moralini bozmaDelikler aşağı doğru duruyor moralim çok bozuk kafayı yiyecem evdeki herkes bıktı benden artık dr a da guvenmiyorum yapamadı bence
Bizim evdede durum aynı, burun konusunu açtığımda şu tepki verilecek neredeyse . Benim asıl merak ettiğim şuan iki kanat eşit değil ve 4. Aydayım. Bu saatten sonra burnun bu hali ödem kaynaklı olabilirmi, düzelmez mi
Konulara fotoğrafları silemediğim için atmıyorum ama dün bir kadın bana kendi burnunun şeklini 2 yılda aldığı ilk bir yıl şekilden şekile girdiğini anlattı çok şaşırdım. Şuan bu burunla ibretlik görüntü düzelecekse eğer çok mutluyumBen telaş yapma canm burda olasılıkları ve tahminler söylüyoruz 6aydan önce hiç birşey belli olmayacak oyuzden morali bozmadan günlük hayatına devam et bakarsın herşey çok güzel gider ve çok güzel bir burnun olur bı fotaragf atrmisn belki sana öğle geliyor ama dediğim gibi asla moralini bozma bu dünyada birtek ölümün çaresi yok unutma gerisi her zaman hal olur
Selam bayanlar,
Gectiğimiz pazartesi burun ameliyatı oldum yani bugün 8. Günüm.. ameliyattan çıktığımdan beri burnumu beğenmedim, bunalımdan çıkamadım. ailemdeki insanlar iyilesme surecinin uzun oldugunu su anki goruntunun sonucla alakasi olmayacagini soylese de ben surekli burnuma bakip duruyorum ve hayiflaniyorum, cok pismanim zamani geri dondurmek ve eski burnuma donmek istiyorum, surekli agliyorum.
Eski burnum oyle cok cirkin bi burun degildi, sadece ustunde bir kemer vardi; o kemere takmistim ve onun ugruna ameliyat oldum; simdi burun ucum bile degismis.. burnum eskisinden daha kisa ve kalin gorunuyor, sisler yuzunden mi bilmiyorum iki goz arasi mesafem cogalmis gibi; gozlerim birbirinden ayri duruyo, bu durum gecici mi yoksa burun köküm cok alcaltildigi icin mi boyle gorunuyo, boyle kalir mi diye cok korkuyorum, iki kere disari ciktim ve karsilastigim 3 tanidigin üçü de “ayyy kendine naaptin, ne guzel burnun vardi niye ameliyat ettirdin ki” gibi yorumlar yapinca eve kosup aglama krizlerine girdim; aglayinca yuzum gozum daha da sisiyo, caresizlik ve pismanlik duygulariyla savasamiuorum. Sunu anladim ki, burun ameliyati olmak icin cok saglam ve guclu bir piskolojiye sahip olmak gerekiyomus ve bende de bu yokmuş. Haftaya işe başlicam işe nası gideceğimi bile bilmiyorum; herkes yine bakıp bakıp benzer yorumlar yapıcak diye stres ve endişe içindeyim; işe gitmek bile istemiyorum; ben napıcam bayanlar? Nasıl hayatıma devam edicem??? ( hiç ameliyat sonrası iki göz arası uzaklaşan oldu mu? Ya da burnu eskisinden kaba ve kalın görünen? Bunların geçme ihtimali var mı? Yoksa artık bu halim son görüntüye yakın bir hal midir??
Yardımlarınız rica
Yahu dur 7 gun ınecek sabırlı ol kulaklarını tıka cevreye ve ınan ınıyo annemde yaptırdı, ablamda 6.olucak revizyn, bende salı olucam yanı ınan cok degısıyor burun benim ilk rinoplasti inşBenim şuan yaşadıklarımın aynısını yaşamışsınız resmen aynı sorundan muzdaribim amelıyat olalı 7 gun oldu ve burun ucum köfte gibi hafif bir kalkıklık ıstedım adam gitmiş yapaylığın ötesınde bır kalkıklık yapmış burnum onden bakılınca domuz burnuna benzıyor gıbı gelıyor ama cevremdekıler ödem ve şişliklerden oldugunu soyluyor hıç bır fıkrım yok bır haftadır her gun ağladım psikoloji 4. Sınıftayım ve psikolojim çöktü. Revizyon amelıyatı ıcın doktor araştırmaya başladım bıle, yıllardır guzel bır burun ıstedım ve ola ola bu yapay burun oldu yuzumde ve yuzumun gözümün bakışı değişti bişey oldu kötü oldu. Eskı burnumu özlüyorum resmen bu ne acı bır durum. Sizin şuan nasıl fotoğraf atabılır mısınız ? Çok merak ettım ınme oldu mu anlatır mısınız
Inanın yaşadıklarınızı burun estetiği olan çoğu kişi yaşıyor ben ameliyat olalı 9 ay oldu 1 ay öncesine kadar revizyon araştırıyordum. Ve aylarca depresyondan çıkamadım. Ilk zamanlar yüz ve burun çok ödemli oluyor gülüsünüz bakışlarınız farklı. Ama hepsi geçecek merak etmeyin.Benim şuan yaşadıklarımın aynısını yaşamışsınız resmen aynı sorundan muzdaribim amelıyat olalı 7 gun oldu ve burun ucum köfte gibi hafif bir kalkıklık ıstedım adam gitmiş yapaylığın ötesınde bır kalkıklık yapmış burnum onden bakılınca domuz burnuna benzıyor gıbı gelıyor ama cevremdekıler ödem ve şişliklerden oldugunu soyluyor hıç bır fıkrım yok bır haftadır her gun ağladım psikoloji 4. Sınıftayım ve psikolojim çöktü. Revizyon amelıyatı ıcın doktor araştırmaya başladım bıle, yıllardır guzel bır burun ıstedım ve ola ola bu yapay burun oldu yuzumde ve yuzumun gözümün bakışı değişti bişey oldu kötü oldu. Eskı burnumu özlüyorum resmen bu ne acı bır durum. Sizin şuan nasıl fotoğraf atabılır mısınız ? Çok merak ettım ınme oldu mu anlatır mısınız
Kozlar sakin olun daha çok yenisiniz. Benimde burnum uzundu ve yüzüm geniştir. Ameliyat oldum. Fotoma baktım. Burnum kalkık ve kısa olmuştı. Psikolojim bozuldu. Sürecimi anlattım profilimden bakabilirsiniz. O göz mesafesi başta öyle gelio sonra düzeliyor emin olun. Yüzünüze uyumlu küçük nir burnunuz oluypr korkmayın. Bence çok ağladım ama şuan memnunum. Burnum kaba durması da şişliklerden. Ben 8. Ayımdayım hala ucu şiş ama burun sırdım daha iyi oldu mesela. İlk zamanlar çok basıktı burun sırtı kemiğim görünmüodı. Çok korkuyprdum ama kemik belli oluyor şıan güzel ve daha da oturup kibarlaşıyorBenim şuan yaşadıklarımın aynısını yaşamışsınız resmen aynı sorundan muzdaribim amelıyat olalı 7 gun oldu ve burun ucum köfte gibi hafif bir kalkıklık ıstedım adam gitmiş yapaylığın ötesınde bır kalkıklık yapmış burnum onden bakılınca domuz burnuna benzıyor gıbı gelıyor ama cevremdekıler ödem ve şişliklerden oldugunu soyluyor hıç bır fıkrım yok bır haftadır her gun ağladım psikoloji 4. Sınıftayım ve psikolojim çöktü. Revizyon amelıyatı ıcın doktor araştırmaya başladım bıle, yıllardır guzel bır burun ıstedım ve ola ola bu yapay burun oldu yuzumde ve yuzumun gözümün bakışı değişti bişey oldu kötü oldu. Eskı burnumu özlüyorum resmen bu ne acı bır durum. Sizin şuan nasıl fotoğraf atabılır mısınız ? Çok merak ettım ınme oldu mu anlatır mısınız
Selam bayanlar,
Gectiğimiz pazartesi burun ameliyatı oldum yani bugün 8. Günüm.. ameliyattan çıktığımdan beri burnumu beğenmedim, bunalımdan çıkamadım. ailemdeki insanlar iyilesme surecinin uzun oldugunu su anki goruntunun sonucla alakasi olmayacagini soylese de ben surekli burnuma bakip duruyorum ve hayiflaniyorum, cok pismanim zamani geri dondurmek ve eski burnuma donmek istiyorum, surekli agliyorum.
Eski burnum oyle cok cirkin bi burun degildi, sadece ustunde bir kemer vardi; o kemere takmistim ve onun ugruna ameliyat oldum; simdi burun ucum bile degismis.. burnum eskisinden daha kisa ve kalin gorunuyor, sisler yuzunden mi bilmiyorum iki goz arasi mesafem cogalmis gibi; gozlerim birbirinden ayri duruyo, bu durum gecici mi yoksa burun köküm cok alcaltildigi icin mi boyle gorunuyo, boyle kalir mi diye cok korkuyorum, iki kere disari ciktim ve karsilastigim 3 tanidigin üçü de “ayyy kendine naaptin, ne guzel burnun vardi niye ameliyat ettirdin ki” gibi yorumlar yapinca eve kosup aglama krizlerine girdim; aglayinca yuzum gozum daha da sisiyo, caresizlik ve pismanlik duygulariyla savasamiuorum. Sunu anladim ki, burun ameliyati olmak icin cok saglam ve guclu bir piskolojiye sahip olmak gerekiyomus ve bende de bu yokmuş. Haftaya işe başlicam işe nası gideceğimi bile bilmiyorum; herkes yine bakıp bakıp benzer yorumlar yapıcak diye stres ve endişe içindeyim; işe gitmek bile istemiyorum; ben napıcam bayanlar? Nasıl hayatıma devam edicem??? ( hiç ameliyat sonrası iki göz arası uzaklaşan oldu mu? Ya da burnu eskisinden kaba ve kalın görünen? Bunların geçme ihtimali var mı? Yoksa artık bu halim son görüntüye yakın bir hal midir??
Yardımlarınız rica
Bir de hangi doktor’a yaptırdınKendine napmışsın ne demek ya, ne kadar suçlayıcı. Fotoğraf görmüyorum ama şişlikler 1 ayı bulur dşyorlar. Ben de oldum 11. Gün delilk büyük geliyor bana sanırsızlanıyorum
Gözünüz alışacak merak etmeyin tabi burnumuzda güzelleşecek. Yıllardır aynı burnu aynada goruyosunuz bide tabi burnunuz önceden çok kemerliyse değişim fazla oluyor ama bu iyi yonde bir degisim olacak sizinde zamanla goxunuz alisacak . Ama tabiyki sizi çok iyi anlıyorum aylar önce aynı şeyleri yaşamış biri olarak. Ki benim burun estetiği yaptırdığımi farketmeyenler bile var buna rağmen ben kendimi farklı bir insan gibi hissediyordum9. günüm bandajlar dün çıktı ve burnum kalın kısa ve kalkık ve bu ben değilim eski halimi çok özlüyorum bu ne kötü bir his .Pişmanlık ve geri dönüşü olmayan bir şeye girmiş olmak çok acı verici. Herkes geçecek diyor doğrudur da ama bunu kendime anlatamıyorum, bana yakışmadı küçülse de yakışmayacak gibi...
Canım o burun oturucak ve sana yakışıcak merak etme. Eski burnun büyük uzunsa böyle hissetmem çok normal. Hiç kendini boşa üzme ben 3 ay çok yıprartım kendimi ama şuan normal hayata döndüm burnumu seviyrm biri bişey dese bile takılmıyorum. Çünkü istediğim gibi9. günüm bandajlar dün çıktı ve burnum kalın kısa ve kalkık ve bu ben değilim eski halimi çok özlüyorum bu ne kötü bir his .Pişmanlık ve geri dönüşü olmayan bir şeye girmiş olmak çok acı verici. Herkes geçecek diyor doğrudur da ama bunu kendime anlatamıyorum, bana yakışmadı küçülse de yakışmayacak gibi...
SelamBenim şuan yaşadıklarımın aynısını yaşamışsınız resmen aynı sorundan muzdaribim amelıyat olalı 7 gun oldu ve burun ucum köfte gibi hafif bir kalkıklık ıstedım adam gitmiş yapaylığın ötesınde bır kalkıklık yapmış burnum onden bakılınca domuz burnuna benzıyor gıbı gelıyor ama cevremdekıler ödem ve şişliklerden oldugunu soyluyor hıç bır fıkrım yok bır haftadır her gun ağladım psikoloji 4. Sınıftayım ve psikolojim çöktü. Revizyon amelıyatı ıcın doktor araştırmaya başladım bıle, yıllardır guzel bır burun ıstedım ve ola ola bu yapay burun oldu yuzumde ve yuzumun gözümün bakışı değişti bişey oldu kötü oldu. Eskı burnumu özlüyorum resmen bu ne acı bır durum. Sizin şuan nasıl fotoğraf atabılır mısınız ? Çok merak ettım ınme oldu mu anlatır mısınız
Cnmcım nasılsın nasıl oldu burnun aramızda bır hafta var senınle bende sendne sonra olmustum ındımı sıslıgı ödemi vs ıcı nasıl şişmi deılmı dikişler ne durumdaBenim şuan yaşadıklarımın aynısını yaşamışsınız resmen aynı sorundan muzdaribim amelıyat olalı 7 gun oldu ve burun ucum köfte gibi hafif bir kalkıklık ıstedım adam gitmiş yapaylığın ötesınde bır kalkıklık yapmış burnum onden bakılınca domuz burnuna benzıyor gıbı gelıyor ama cevremdekıler ödem ve şişliklerden oldugunu soyluyor hıç bır fıkrım yok bır haftadır her gun ağladım psikoloji 4. Sınıftayım ve psikolojim çöktü. Revizyon amelıyatı ıcın doktor araştırmaya başladım bıle, yıllardır guzel bır burun ıstedım ve ola ola bu yapay burun oldu yuzumde ve yuzumun gözümün bakışı değişti bişey oldu kötü oldu. Eskı burnumu özlüyorum resmen bu ne acı bır durum. Sizin şuan nasıl fotoğraf atabılır mısınız ? Çok merak ettım ınme oldu mu anlatır mısınız