burun ameliyatı sonrası asimetrik yamukluk

ihave0thingstolose

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2023
75
-18
24
merhaba cok moralim bozuk ameliyat olalı 2 hafta oldu ve burnuma baktıgımda asla esit degil delik kısmı esit ama burun sırtı varya sağa doğru kaymıs sanki yani burnum sağa doğru gözüküyor bide sol burun kanadım böyle çökük gibi sanki şiş değil gibi ama sağ kanadım çökük değil düz doktor demisti ki sağ tarafın sol tarafına göre daha şiş.. zaten ameliyattwn sonra sağ gözüm sol göze göre daha şişip morardı etkilendi yani bilmiyorum sağ tarafta daha cok islem yaptı herwlde zaten kırık vardı uğraştırmıs baya doktoru ama ben cok kotu ve cirkin hissediyorum lütfen yardım edin bir sey diyn size de oldu mu böyle düzledi mi sonradan

Burnunuzda eğrilik var mıydı eskiden bana doktorların çoğu eğri burun kalemle çizilmiş gibi olmaz eğrilik kalabilir dedi

Merhaba geçmiş olsun doktorunuz eğrilikle ilgili yorum yaptımı ya da masaj önerdimi

kemik ve kırık vardı ondan dolayı bi tık eğri gözüküyo olabilir ama basbaya bi eğrilik yoktu acıkcası ve daha hafta oldu olalı
Acaba özelden resim atabilme şansınız varmı banada doktorum ters yone masaj önermişti hala devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…