- 17 Temmuz 2022
- 55
- 20
- 29
- Konu Sahibi kimolduguonemlidegil
2 hafta önce burun ameliyatı oldum. Eski burnum kalkık, kavisli ve genişti. Kemiğimde eğrilik vardı %40 nefes alamıyordum ve geniz etlerim vardı. Hiç araştırma yapmadan çok ani bi kararla özelde bi doktora ameliyat oldum. Yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızdım şimdi ise çok pişmanım. Eskisinden daha kaba, kavissiz, büyük ve ucu top gibi eğri bir burnum oldu. Normalde kaygı bozukluğum ve takıntılarım vardı. Şimdi kendime öyle yabancıyım ki tüm güzelliğimi kaybetmiş gibi hissediyorum. Aynadaki ben ben değilim. Güldüğüm, ağladığım yüz bana ait değil gibi. Çok kötüyüm sürekli ağlıyorum ve bu şekilde yaşamak istemiyorum. Eski burnumu istiyorum ama onu geri getiremiyor olmak ruhumu daraltıyor. Psikoloğa gittim faydası olmadı çünkü kimsenin söylediğine inanmıyorum. Kendimi çok çirkin hissediyorum özgüvenim asla kalmadı insanlarla göz göze bile gelmek istemiyorum utanıyorum kafamı çeviriyorum. Eski hali daha güzeldi diyorlar içlerinden biliyorum. İnsan kendine bunu neden yapar diye kendimi suçluyorum. Eski halimi öyle özledim ki yandan kavisli ve büyük burun bana ne kadar da güzel oluyormuş meğer kıymetini bilememişim. Psikolojim çok bozuldu kendime iyice yabancılaştım. Bu psikolojiyi atlatabilen var mı bu süreçte ne yapabilirim önerileriniz var mı?