- 21 Ağustos 2023
- 44
- 13
- 24
- Konu Sahibi deepthoughts
Kızlar merhaba 3 ay önce burun ameliyatı oldum hem nefes sorunum vardı hem de yapmışken burnumdaki kemerin gitmesini istedim septorinoplasti ameliyatı oldum nihayetinde. Önceden burnum kemerliydi ama genel bir güzelliğim vardı ve çevremde güzel olarak bilinirdim. Yani burnum kemerli (bana göre kusurlu) ydi ama güzeldim. Şimdi ise yeni yüzüme bir türlü alışamıyorum kemerim gitti ama genel anlamda doğal güzelliğim gitti diye düşünüyorum. Çevremdekiler söylemiyor ama öyle düşündüklerini hissediyorum. Kendimi suçlamamaya çalışıyorum ama nihayetinde bunu ben kendim seçtim ve şu an yaptığım şeyin pişmanlığını yaşıyorum boşu boşuna kemerimden rahatsız olmuşum şu an kendime güzel diyemiyorum eskiden daha iyiydim ve bu durum bana çok ağır geliyor. Anlayacağınız yeni yüzüme ne alışabiliyorum ne de kendimi beğenebiliyorum. Size sorum bunu nasıl aşabilirim ileride alışılıyor mu? Gerçekten psikolojikmen çok kötü durumdayım kendimi toparlamaya çalışmama rağmen bir türlü toparlanamıyorum. İleride yıllar geçtikçe belki daha iyi bir görüntü olur belki daha doğal durur diye kendimi motive etmeye çalışıyorum. Tavsiyelerinize açığım bu durumu nasıl ve ne zaman atlatabilirim yaşım 24 hayatımda ilk defa bu kadar sıkışmış hissediyorum