- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.337
- 123
- Konu Sahibi maria curie00
-
Herkesin var demeyelim lütfen.Bildiğin üzere iki kez ameliyat oldum ama tek bir resim görmedim çünkü burnum doktorumun tabiriyle ‘Kusursuz değil ama eskisinden iyi ’
Ah... Ne güzel anlattınız gerçekleri...Ben fotoğrafların çekilmemiş olmasına ihtimal bile vermiyorum.Sadece beklentiyi karşılamayan sonuç olduğu için ne hastaya gösterildi ne de sosyal medyada paylaşıldı.İlk ameliyatımdan sonra bir hafta fotoğraf paylaşımı yapılır diye bakmıştım.Sonucun dr gözünden reklama değer olmadığı da aklımda ilk o zaman tomurcuklanmıştı ;/
Çok haklısınız önden hiç çekim yapmıyorlar .Yıllardır uzun burnum olduğu için kısa burna alışmak zor oluyor galiba . Evet sizde baya fark etmişDikkat ederseniz o atel çıkarma videolarında hep yandan ya da çaprazdan çekim yapılır, önden patlıcan gibi oluyor çünkü :)
15. gün ile 1. yıl arasındaki farkı görmen için fotolarımı yüklüyorum. Ben de daha atel varken kendimi 1 hafta odaya kapatıp ağlamıştım keşke ameliyat olmasaydım ucu çok kalkık diye, şimdi gülüyorum saçmalamışım :)) uzun süre de dişlerim görünmedi mesela, ona çok takmıştım, o bile geçti zamanla.
Teşekkür ederim umarım zamanla severimBurnunuz çok güzel olmuş.Detaylara hiç odaklanmayın.Bence bu burnu sevme zamanı
Bana kıkırdak gibi geliyorBenim 1 ay on profil eski haline göre kaba tıpkı sizinki gibi. Fakat ben sizin burnu şu haliyle beğendim,sirti pürüzsüz duruyor fakat çok değişecek... eski burun ile daha sivri bir yüz hattınız vardır,yeni burnunuzda daha yuvarlak bir yüz hattı oluyor bende de aynen öyle oldu... Bu topluk kiminde gidici kiminde kalıcı oluyor . Topluk kıkırdaktan mi ciltte ki ödemden mi onu zamanla gorecegiz
O zaman şimdi rastladınızAmeliyat öncesi her açıdan çekim yapıyorlar. Doktor, o fotoğrafları ameliyat esnasında kullanıyormuş, bakması gerekiyormuş. Onları çektiler ama masada fotoğrafım yok. Biliyor musunuz, herkesin ameliyat masası fotoğrafı var, bir tek benim yok! Ben henüz ameliyat olup da masada fotoğrafım yok diyen birine rastlamadım.
İlk ameliyatımda sormuştum, çektik dediler asistanı güya bulacaktı ama bulamadı bir türlü! Dava açmak için o kadar haklı sebeplerim var ki!
Bence öyle düşünmeyin benim doktorum ameliyat masasında hiç paylaşmıyor, fotoğraf çekmiyor. Önemli olan ameliyattan sonra şişlikler indikten sonrası çünkü. Benim doktorum simülasyon dahi yapmadı etik bulmadığını söyledi. Hayali olarak konuştuk ve hayalimden daha güzel bir burnum oldu. Ve doktorumun ameliyat sonrası için güzel bir sözü vardır “Allah bereket versin”Ben fotoğrafların çekilmemiş olmasına ihtimal bile vermiyorum.Sadece beklentiyi karşılamayan sonuç olduğu için ne hastaya gösterildi ne de sosyal medyada paylaşıldı.İlk ameliyatımdan sonra bir hafta fotoğraf paylaşımı yapılır diye bakmıştım.Sonucun dr gözünden reklama değer olmadığı da aklımda ilk o zaman tomurcuklanmıştı ;/
Ben fotoğrafınızı göremedim ama ben de bir ara kafaya takmıştım burun ucumu ama 50 gün oldu yavaş yavaş azalıyor. Benimki de sert ve kıkırdak gibi. Sanırım ödemler ve iyileşme sürecinde burun ucu sert oluyor.Bana kıkırdak gibi geliyorçok küçüleceğini sanmıyorum . 18 gün oldu şişler azaldı ama ucu hala top
Burnunuzun fotosunu özelden atabilir mısınız burda 10 numara burnum oldu diyenler özelden atınca hayal kırıklığı yaşıyorum çoğunlukla sizinkini merak ettimBence öyle düşünmeyin benim doktorum ameliyat masasında hiç paylaşmıyor, fotoğraf çekmiyor. Önemli olan ameliyattan sonra şişlikler indikten sonrası çünkü. Benim doktorum simülasyon dahi yapmadı etik bulmadığını söyledi. Hayali olarak konuştuk ve hayalimden daha güzel bir burnum oldu. Ve doktorumun ameliyat sonrası için güzel bir sözü vardır “Allah bereket versin”
Ben özelden atmayı bilmiyorum denedim ama oldu mu emin değilim. Kontrol eder misiniz?Burnunuzun fotosunu özelden atabilir mısınız burda 10 numara burnum oldu diyenler özelden atınca hayal kırıklığı yaşıyorum çoğunlukla sizinkini merak ettimhatalarla dolu yamuk yumuk burnuna dahi super oldu diyenler cikiyor
Alıntı yapmamışsınız ama bana dediniz sanırım öyleyse özelden gönderebilirimBurnunuzu göre bilir miyim
Doktorun çalışma şeklinin o şekilde olması ayrı,her gün bir post iki ameliyat storysi paylaşıp sizinkini paylaşmaması ayrı bir şey. Benim bahsettiğim durum sizinkinden farklı bir şey ne yazık ki.Bence öyle düşünmeyin benim doktorum ameliyat masasında hiç paylaşmıyor, fotoğraf çekmiyor. Önemli olan ameliyattan sonra şişlikler indikten sonrası çünkü. Benim doktorum simülasyon dahi yapmadı etik bulmadığını söyledi. Hayali olarak konuştuk ve hayalimden daha güzel bir burnum oldu. Ve doktorumun ameliyat sonrası için güzel bir sözü vardır “Allah bereket versin”
O hâlde fotoğrafınızın olmamasının hiçbir sakıncası yok. Ne mutlu size. Umarım gün geçtikçe çok daha iyi olur sizin için.O zaman şimdi rastladınızAmeliyat oldum ve masada bir tane bile fotoğrafım yok. Ameliyat olalı 40 gün oluyor ve burnum her gün daha da güzelleşiyor. Kavisi artıyor ucu iniyor. Ben baya memnunum burnumdan
Şimdi size şöyle bir şey söyleyeyim; bizlerin yani ameliyat sonucunun hakikaten güzel olmadığını söyleyenlerin mesajlarını alıntıladığınızda, gülerken gözlerinden yaşlar akan emojiler kullanırsanız karşı taraf kendisiyle dalga geçildiğini düşünür. Bu gerçek hayatta da böyledir. Mesela bir arkadaşınız size, "Saçlarıma ombre yaptırdım fakat saçlarım yandı, dökülüyor." diye dert yandığı zaman siz kahkahalarla, "Ben de yaptırdım, muhteşem oldu; hahahahh çok mutluyum." derseniz karşınızdaki kişi tarafından çok yanlış anlaşılırsınız. Bunu özellikle söylemek istedim.Bence öyle düşünmeyin benim doktorum ameliyat masasında hiç paylaşmıyor, fotoğraf çekmiyor. Önemli olan ameliyattan sonra şişlikler indikten sonrası çünkü. Benim doktorum simülasyon dahi yapmadı etik bulmadığını söyledi. Hayali olarak konuştuk ve hayalimden daha güzel bir burnum oldu. Ve doktorumun ameliyat sonrası için güzel bir sözü vardır “Allah bereket versin”
Benim gülücüğüm yazmış olduğum son cümleyle yani doktorumun yaptığı burunlar için “allah bereket versin” demesiyle ilgili. Yorum içinde de sizinki de güzeldir fotoğraf olmaması kötü olduğu anlamına gelmez temalı bir içerik var. Benim de fotoğrafım yok ama iyileştikçe ve şişlikler indikçe de güzelleşiyor temasının sonuna gülücük koymak da bana yanlış gelmiyor açıkçası.Şimdi size şöyle bir şey söyleyeyim; bizlerin yani ameliyat sonucunun hakikaten güzel olmadığını söyleyenlerin mesajlarını alıntıladığınızda, gülerken gözlerinden yaşlar akan emojiler kullanırsanız karşı taraf kendisiyle dalga geçildiğini düşünür. Bu gerçek hayatta da böyledir. Mesela bir arkadaşınız size, "Saçlarıma ombre yaptırdım fakat saçlarım yandı, dökülüyor." diye dert yandığı zaman siz kahkahalarla, "Ben de yaptırdım, muhteşem oldu; hahahahh çok mutluyum." derseniz karşınızdaki kişi tarafından çok yanlış anlaşılırsınız. Bunu özellikle söylemek istedim.
Bu arada sizin doktorunuzun bunları paylaşmıyor olması ayrı, bizim doktorlarımızın paylaşım yaptığı hâlde bizim fotoğraflarımızın hiçbir yerde olmaması ayrı...
Benim de yamuk ama güzelBurnunuzun fotosunu özelden atabilir mısınız burda 10 numara burnum oldu diyenler özelden atınca hayal kırıklığı yaşıyorum çoğunlukla sizinkini merak ettimhatalarla dolu yamuk yumuk burnuna dahi super oldu diyenler cikiyor
Şu an seni o kadar iyi anlıyorum ki bende 20 gün önce oldum ve bundan 5 gün öncesine kadar aynı şeyleri söylüyordum ucu top gibi diye hüngür hüngür ağlıyordum ama İnan ödemden dolayı öyle gözüküyormuş yavaş yavaş iniyo benim burnumda biraz zaman emin ol sonrasında çok mutlu olacaksınMerhaba arkadaşlar 12 gün önce burun ameliyatı oldum doğal bir burun istememe rağmen ameliyat sonrası fotoğraflardan kavisli ve ucu top olan bir burnum olduğunu gördüm çok fazla üzülsemde atel çıktıktan sonra belki daha iyi bir burunla karşılaşırım diye umut ettim fakat atel çıktıktan sonra gördüğüm burun beni dehşete düşürdü ucu çok kalkık top gibi yuvarlak aynı zamanda yüz ifadem çok değişmişti şiş olduğunu söyledi doktor sonra burnumu bantladı bantlı hali bile daha iyi. çok pişmanım önceki burnum çok kötüydü ama şimdi farklı versiyonda çirkinleştim . Sizce nasıl olmuş ben mi abartıyorum daha iyi olur mu fikirlerinizi merak ediyorum
geçmiş olsun siz kime oldunuz acaba ameliyatınızıŞu an seni o kadar iyi anlıyorum ki bende 20 gün önce oldum ve bundan 5 gün öncesine kadar aynı şeyleri söylüyordum ucu top gibi diye hüngür hüngür ağlıyordum ama İnan ödemden dolayı öyle gözüküyormuş yavaş yavaş iniyo benim burnumda biraz zaman emin ol sonrasında çok mutlu olacaksın
Ben iki ay boyunca ağladım ama üçüncü aydan sonra yavaş yavaş şekle girdi üzülme şuan 5 ayım doldu bu beş ay içinde iki kez ödem için iğne yaptı doktor iğnelerinde katkısıyla biraz daha süreç hızlandı sadece bekle ve sabret yeni görüntüne zmnla alisacaksin ve burnun zmnla oturucakTeşekkür ederim 1 yıl çok uzun bir süre benim için şuan her saniye burnuma bakıyorum
Benim 3 gün oldu burnumun önü kalkık burun deliklerim kocaman duruyor imdatMerhaba arkadaşlar 12 gün önce burun ameliyatı oldum doğal bir burun istememe rağmen ameliyat sonrası fotoğraflardan kavisli ve ucu top olan bir burnum olduğunu gördüm çok fazla üzülsemde atel çıktıktan sonra belki daha iyi bir burunla karşılaşırım diye umut ettim fakat atel çıktıktan sonra gördüğüm burun beni dehşete düşürdü ucu çok kalkık top gibi yuvarlak aynı zamanda yüz ifadem çok değişmişti şiş olduğunu söyledi doktor sonra burnumu bantladı bantlı hali bile daha iyi. çok pişmanım önceki burnum çok kötüydü ama şimdi farklı versiyonda çirkinleştim . Sizce nasıl olmuş ben mi abartıyorum daha iyi olur mu fikirlerinizi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?