Burun ameliyatı pişmanlığı

Herkesin var demeyelim lütfen.Bildiğin üzere iki kez ameliyat oldum ama tek bir resim görmedim çünkü burnum doktorumun tabiriyle ‘Kusursuz değil ama eskisinden iyi ’
Ah... Ne güzel anlattınız gerçekleri...

Çok haklısınız önden hiç çekim yapmıyorlar .Yıllardır uzun burnum olduğu için kısa burna alışmak zor oluyor galiba . Evet sizde baya fark etmiş

Bana kıkırdak gibi geliyor çok küçüleceğini sanmıyorum . 18 gün oldu şişler azaldı ama ucu hala top

O zaman şimdi rastladınız Ameliyat oldum ve masada bir tane bile fotoğrafım yok. Ameliyat olalı 40 gün oluyor ve burnum her gün daha da güzelleşiyor. Kavisi artıyor ucu iniyor. Ben baya memnunum burnumdan

Bence öyle düşünmeyin benim doktorum ameliyat masasında hiç paylaşmıyor, fotoğraf çekmiyor. Önemli olan ameliyattan sonra şişlikler indikten sonrası çünkü. Benim doktorum simülasyon dahi yapmadı etik bulmadığını söyledi. Hayali olarak konuştuk ve hayalimden daha güzel bir burnum oldu. Ve doktorumun ameliyat sonrası için güzel bir sözü vardır “Allah bereket versin”

Bana kıkırdak gibi geliyor çok küçüleceğini sanmıyorum . 18 gün oldu şişler azaldı ama ucu hala top
Ben fotoğrafınızı göremedim ama ben de bir ara kafaya takmıştım burun ucumu ama 50 gün oldu yavaş yavaş azalıyor. Benimki de sert ve kıkırdak gibi. Sanırım ödemler ve iyileşme sürecinde burun ucu sert oluyor.

Burnunuzun fotosunu özelden atabilir mısınız burda 10 numara burnum oldu diyenler özelden atınca hayal kırıklığı yaşıyorum çoğunlukla sizinkini merak ettim hatalarla dolu yamuk yumuk burnuna dahi super oldu diyenler cikiyor

Ben özelden atmayı bilmiyorum denedim ama oldu mu emin değilim. Kontrol eder misiniz?

Doktorun çalışma şeklinin o şekilde olması ayrı,her gün bir post iki ameliyat storysi paylaşıp sizinkini paylaşmaması ayrı bir şey. Benim bahsettiğim durum sizinkinden farklı bir şey ne yazık ki.
Hayalinizdeki burna kavuşmuş olmanıza çok sevindim.

O zaman şimdi rastladınız Ameliyat oldum ve masada bir tane bile fotoğrafım yok. Ameliyat olalı 40 gün oluyor ve burnum her gün daha da güzelleşiyor. Kavisi artıyor ucu iniyor. Ben baya memnunum burnumdan
O hâlde fotoğrafınızın olmamasının hiçbir sakıncası yok. Ne mutlu size. Umarım gün geçtikçe çok daha iyi olur sizin için.

Şimdi size şöyle bir şey söyleyeyim; bizlerin yani ameliyat sonucunun hakikaten güzel olmadığını söyleyenlerin mesajlarını alıntıladığınızda, gülerken gözlerinden yaşlar akan emojiler kullanırsanız karşı taraf kendisiyle dalga geçildiğini düşünür. Bu gerçek hayatta da böyledir. Mesela bir arkadaşınız size, "Saçlarıma ombre yaptırdım fakat saçlarım yandı, dökülüyor." diye dert yandığı zaman siz kahkahalarla, "Ben de yaptırdım, muhteşem oldu; hahahahh çok mutluyum." derseniz karşınızdaki kişi tarafından çok yanlış anlaşılırsınız. Bunu özellikle söylemek istedim.
Bu arada sizin doktorunuzun bunları paylaşmıyor olması ayrı, bizim doktorlarımızın paylaşım yaptığı hâlde bizim fotoğraflarımızın hiçbir yerde olmaması ayrı...

Benim gülücüğüm yazmış olduğum son cümleyle yani doktorumun yaptığı burunlar için “allah bereket versin” demesiyle ilgili. Yorum içinde de sizinki de güzeldir fotoğraf olmaması kötü olduğu anlamına gelmez temalı bir içerik var. Benim de fotoğrafım yok ama iyileştikçe ve şişlikler indikçe de güzelleşiyor temasının sonuna gülücük koymak da bana yanlış gelmiyor açıkçası.

Benim de yamuk ama güzel

Şu an seni o kadar iyi anlıyorum ki bende 20 gün önce oldum ve bundan 5 gün öncesine kadar aynı şeyleri söylüyordum ucu top gibi diye hüngür hüngür ağlıyordum ama İnan ödemden dolayı öyle gözüküyormuş yavaş yavaş iniyo benim burnumda biraz zaman emin ol sonrasında çok mutlu olacaksın

geçmiş olsun siz kime oldunuz acaba ameliyatınızı

Teşekkür ederim 1 yıl çok uzun bir süre benim için şuan her saniye burnuma bakıyorum
Ben iki ay boyunca ağladım ama üçüncü aydan sonra yavaş yavaş şekle girdi üzülme şuan 5 ayım doldu bu beş ay içinde iki kez ödem için iğne yaptı doktor iğnelerinde katkısıyla biraz daha süreç hızlandı sadece bekle ve sabret yeni görüntüne zmnla alisacaksin ve burnun zmnla oturucak

Benim 3 gün oldu burnumun önü kalkık burun deliklerim kocaman duruyor imdat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…