• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı pişmanlığı

maria curie00

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
35
13
18
33
Merhaba arkadaşlar 12 gün önce burun ameliyatı oldum doğal bir burun istememe rağmen ameliyat sonrası fotoğraflardan kavisli ve ucu top olan bir burnum olduğunu gördüm çok fazla üzülsemde atel çıktıktan sonra belki daha iyi bir burunla karşılaşırım diye umut ettim fakat atel çıktıktan sonra gördüğüm burun beni dehşete düşürdü ucu çok kalkık top gibi yuvarlak aynı zamanda yüz ifadem çok değişmişti şiş olduğunu söyledi doktor sonra burnumu bantladı bantlı hali bile daha iyi. çok pişmanım önceki burnum çok kötüydü ama şimdi farklı versiyonda çirkinleştim . Sizce nasıl olmuş ben mi abartıyorum daha iyi olur mu fikirlerinizi merak ediyorum

Merhaba arkadaşlar 12 gün önce burun ameliyatı oldum doğal bir burun istememe rağmen ameliyat sonrası fotoğraflardan kavisli ve ucu top olan bir burnum olduğunu gördüm çok fazla üzülsemde atel çıktıktan sonra belki daha iyi bir burunla karşılaşırım diye umut ettim fakat atel çıktıktan sonra gördüğüm burun beni dehşete düşürdü ucu çok kalkık top gibi yuvarlak aynı zamanda yüz ifadem çok değişmişti şiş olduğunu söyledi doktor sonra burnumu bantladı bantlı hali bile daha iyi. çok pişmanım önceki burnum çok kötüydü ama şimdi farklı versiyonda çirkinleştim . Sizce nasıl olmuş ben mi abartıyorum daha iyi olur mu fikirlerinizi merak ediyorum
Geçmiş olsun daha çok yeniymiş. Burnun esas şeklini alması ve oturması 1 yılı buluyor. Şişlikler ve ödemler gidince o kalkıklık gidecektir.

Bence doktorunuz burnun gelişini çok guzel vermiş sırtta hicbir engebe yok fakat bu görüntü çok değişecek 2 3 aya kadar sonuç ortaya çıkar aşağı yukarı... yandan boyu kisaltirken önden genisletiyorlar. Benim de boyle oldu

Halbuki burun deriniz de öyle aşırı kalın gözükmüyor, zarif bir burun yapabilirdi. Kalınlaştırmış burnu.

Bu arada burun deliklerimi de küçültülmüş üstelik öncesinde konuşurken buna gerek olmadığını söylemişti zaten burun delikleriniz küçük gerek yok demişti anlamıyorum bu doktorları ne konuştuklarını unutuyorlar mı bizim için o kadar çok önemliyken bu durum

Böyle bir burun ile sevinmeniz gerekir, mutsuz olmanız değil. Önünüzde çok uzun ve can sıkıcı bir süreç var fakat burnunuz şu haliyle bile gayet güzel. Burun sırtındaki kemikleriniz çok düzgün ve muazzam... Benim atel çıktığında bile sırttaki kemiklerde bir tuhaflık vardı. Hiç üzülmeyin çünkü bu burunla üzülünmez. :) Üzülebileceğiniz burun örnekleri isterseniz bende bolca var.

Ben de 17 gün sonra burun ameliyatı olacagim ve üstelik burnum eski burnunuzdan daha iyi olduğu halde olacağım. doktor eski burnunuzu sanat eserine çevirmiş bence. Ucu top gibi olur ilk günlerde ama böyle bile kalsa eskisinden bin kat iyi. Doktor daha ne yapsın. Sizin memnun olmamanıza ve kusur bulmanıza çok şaşırdım çünkü eskisinin hiç güzel bir yanı yok. lufen kusuruma bakmayın, sordunuz diye yazıyorum 🤗

Böyle bir burun ile sevinmeniz gerekir, mutsuz olmanız değil. Önünüzde çok uzun ve can sıkıcı bir süreç var fakat burnunuz şu haliyle bile gayet güzel. Burun sırtındaki kemikleriniz çok düzgün ve muazzam... Benim atel çıktığında bile sırttaki kemiklerde bir tuhaflık vardı. Hiç üzülmeyin çünkü bu burunla üzülünmez. :) Üzülebileceğiniz burun örnekleri isterseniz bende bolca var.
Benim önceki burnum öyle olsa, öper başıma koyardibu burunu ve doktoruma hediye alırdım, o burnu bu hale getirdigi için. Doktorlara da bazen hak veriyorum, memnun edemiyorlar bazı hastalari 🙂

Benim önceki burnum öyle olsa, öper başıma koyardibu burunu ve doktoruma hediye alırdım, o burnu bu hale getirdigi için. Doktorlara da bazen hak veriyorum, memnun edemiyorlar bazı hastalari 🙂
Kesinlikle böyle bir burun yapsaydı bana asla sızlanmazdım. Şu sırttaki kusursuzluğa bakar mısınız? Tabii yüzünü bütün olarak görmedik, belki ifadesi çok değişmiştir. Fakat 12 günlük görüntü ile üzülmek ya da sevinmek hiç doğru değil. Ben şimdi bu ameliyat fotoğrafına bakıyorum, bir de benim sevindiğim ve beğendiğim kendi fotoğraflarıma bakıyorum; benimki o zamanlar bile bu kadar güzel değilmiş ki. Üstelik ameliyat masası fotoğraflarım da yok. İki kez ameliyat oldum, ikisinde de yok!

Teşekkür ederim moral veriyorsunuz ama atel çıktığında ucu çok şiş ve büyük geldi bana

Ben de 17 gün sonra burun ameliyatı olacagim ve üstelik burnum eski burnunuzdan daha iyi olduğu halde olacağım. doktor eski burnunuzu sanat eserine çevirmiş bence. Ucu top gibi olur ilk günlerde ama böyle bile kalsa eskisinden bin kat iyi. Doktor daha ne yapsın. Sizin memnun olmamanıza ve kusur bulmanıza çok şaşırdım çünkü eskisinin hiç güzel bir yanı yok. lufen kusuruma bakmayın, sordunuz diye yazıyorum 🤗
:) yoo hayır zaten önceki burnum çok kötü biliyorum şimdi ise ucu çok etli gibi duruyor ve atel çıktığında daha büyük ve toptu gibiydi

Haklısınız önceki burnum hakikaten kötü ama o kadar eziyete değsin diyorsunuz üstelik çevremdekiler yüzün değişmiş (olumlu anlamda değil tabi ) falan deyince psikolojik olarak kusur arıyorum

Back