- 14 Temmuz 2011
- 497
- 85
-
- Konu Sahibi Yagmur9248
Daha önce şaban çelebinin yaptığı burunları çok beğeniyordum ama 55 yapmış fiyatı sonra doktor araştırırken diğer doktorlarıda beğenmeye başladım. 55 i çıkarabilirim ama o da gözüme çok geliyor açıkcası. Bu hafta turgut yüce ile görüşeceğim ama aklım çok karışıkBence ameliyat öncesi süreç en sancılısı. Doktora karar vermek, ameliyat stresi vs. Ameliyattan sonra her şey daha kolay ve hızlı geçiyor diye düşünüyorum. Ben önce doktor fiyatlarını öğrenip kendi bütçeme göre bir eleme yapmıştım. Yine de tabii ki tek bir olumsuz yorum görsem bile kafam karışıyorduİlk görüşmede biraz daha kararınız netleşiyor. Hangi doktorla beklentilerim, isteklerim uyuşup ortak noktada buluşabildiysek o doktorda karar kılmıştım. Ameliyat tarihimi olabilecek en erken tarihe almıştım çünkü süreç uzadıkça aklım karışıyordu Siz de doktorlarla en azından görüşmeye başlarsanız yavaş yavaş bi karara varırsınız diye düşünüyorum. Her şey ameliyat olana kadar sonrası çok daha kolay geldi bana.
Siz de doktor araştırıyordunuz diye hatırlıyorum, yazışmıştık sanki. Ameliyat oldunuz mu? Hangi doktora karar verdinizBence ameliyat öncesi süreç en sancılısı. Doktora karar vermek, ameliyat stresi vs. Ameliyattan sonra her şey daha kolay ve hızlı geçiyor diye düşünüyorum. Ben önce doktor fiyatlarını öğrenip kendi bütçeme göre bir eleme yapmıştım. Yine de tabii ki tek bir olumsuz yorum görsem bile kafam karışıyorduİlk görüşmede biraz daha kararınız netleşiyor. Hangi doktorla beklentilerim, isteklerim uyuşup ortak noktada buluşabildiysek o doktorda karar kılmıştım. Ameliyat tarihimi olabilecek en erken tarihe almıştım çünkü süreç uzadıkça aklım karışıyordu Siz de doktorlarla en azından görüşmeye başlarsanız yavaş yavaş bi karara varırsınız diye düşünüyorum. Her şey ameliyat olana kadar sonrası çok daha kolay geldi bana.
Evet Ozan Erol'a ameliyat oldum tam 1 ay oldu. Hala ödemlerim var ama çok memnunum şimdilik senelerdir istiyordum gerçekten mutluyum o yüzdenSiz de doktor araştırıyordunuz diye hatırlıyorum, yazışmıştık sanki. Ameliyat oldunuz mu? Hangi doktora karar verdiniz
Çok sevindim, darısı başıma inşAllahEvet Ozan Erol'a ameliyat oldum tam 1 ay oldu. Hala ödemlerim var ama çok memnunum şimdilik senelerdir istiyordum gerçekten mutluyum o yüzden
İnşallahÇok sevindim, darısı başıma inşAllah❤ ne kadardı ücreti sakıncası yoksa öğrenebilir miyim
Çok güzel olmuşİnşallahTabii ki ben 30'a oldum ama Nisan ayında 35 olacaktı fotoğraf da bırakıyorum alta fikir olsun size de
MaşAllah nazar değmesin, harika bir değişim olmuş, çookk beğendim, tam da ihtiyacım olanİnşallahTabii ki ben 30'a oldum ama Nisan ayında 35 olacaktı fotoğraf da bırakıyorum alta fikir olsun size de
Ay çok beğendim ya, başarılı geçen operasyon nasıl da olumlu etki ediyor insanın hayatına. Tüm simayı değiştirmiş, yeni burnunuzla güzel günleriniz olsunİnşallahTabii ki ben 30'a oldum ama Nisan ayında 35 olacaktı fotoğraf da bırakıyorum alta fikir olsun size de
Ya çok teşekkür ederimmm darısı başınızaAy çok beğendim ya, başarılı geçen operasyon nasıl da olumlu etki ediyor insanın hayatına. Tüm simayı değiştirmiş, yeni burnunuzla güzel günleriniz olsun
Evet kesinlikle, ben de güzel bir sonuç alırsam özgüvenim yerine gelecek diye düşünüyorum, sosyal ilişkilerimi de etkiliyor bu durum. Evet görüşücem doktorlar, paylaşım için teşekkürler, genelde kimse paylaşmıyor, bu şekilde fikir oluyor ameliyat düşünenlere deYa çok teşekkür ederimmm darısı başınızagerçekten insanın özgüvenini etkileyen mutluluk veren bir şey bu burun ameliyatı. Çok kafama takmıştım senelerdir, mutsuzdum İstanbuldaysanız mutlaka görüşmenizi tavsiye ederim Ozan beyle. Ben tümmm süreçten çok memnun kaldım.
Rica ederim beni de haberdar edin lütfen süreçtenEvet kesinlikle, ben de güzel bir sonuç alırsam özgüvenim yerine gelecek diye düşünüyorum, sosyal ilişkilerimi de etkiliyor bu durum. Evet görüşücem doktorlar, paylaşım için teşekkürler, genelde kimse paylaşmıyor, bu şekilde fikir oluyor ameliyat düşünenlere de
TamamdırRica ederim beni de haberdar edin lütfen süreçten
Merhaba siz hangi doktoru düşünüyorsunuzMaşAllah nazar değmesin, harika bir değişim olmuş, çookk beğendim, tam da ihtiyacım olandoktorun adını ilk kez sizden duydum, fiyatı çok uygunmuş düşündüğüm diğer doktorlara göre, aklım karıştı vallahi, ben de bir görüşşem mi kendisiyle
TamamdırRica ederim beni de haberdar edin lütfen süreçten
ahmet İslam ile Tural Fatullayev arasında kararsızımMerhaba siz hangi doktoru düşünüyorsunuz
Kalın deri ve erkek burnu yapmıyorsa ne yapıyormuş bu doktor?Çok üzüldüm adınıza ameliyat başarısız olursa gerçekten zor bir süreç oluyor. Doktor ilk başta yapamayacağına dair hiçbir şey söylemedi mi? Ben turgut yüceyi düşünüyorum mesela o erkek burnu yapmıyormuş kalın derili burunda yapmak istemiyormuş bı sefer de korkuyorum yşne bu doktor zor işleri yapmak istemiyor acaba sonucu başarısız olur mu diye
Ahmet islam benimde aklımdaTamamdır
ahmet İslam ile Tural Fatullayev arasında kararsızım