6 gün mü ağızdan mı aldın 6 gün boyunca of çokmuş bekirsivriyi düşünüyodum vazgeçtim şu an tampon kullanmayan kim kiKorkacak birşey yok, bazı dr.lar tampon bile kullanmıhyormuş artık. benimki kullanmıştı tek sıkıntı o tamponla yani burun tıkalı 6 gün yaşamak onun dışında artık tampon çıkarılırken bile hissedilmiyor. ameliyat korkusu normal ama büyütecek birşey yok uyku hali sonuçta. sonrası da hızla iyileşme... mecbursanız illa olacaksanız korkuyu yenmeye bakın.
evet 6 gün ağızdan nefes aldım, tat ve koku duyusu yoktu.6 gün mü ağızdan mı aldın 6 gün boyunca of çokmuş bekirsivriyi düşünüyodum vazgeçtim şu an tampon kullanmayan kim ki
senin burnun çok güzel cnm da ben ağızdan nefes alamam kievet 6 gün ağızdan nefes aldım, tat ve koku duyusu yoktu.
çok sıkıntı yaparsa erken alırız tamponu demişti. ama tampon burun formunu tutması açısından ilk günler çok önemli, bir arkadaşım ertesi gün alındı çökme bile oldu tabi sırf ona bağlı mı bilemem... geçip gidiyor hepsi. sırf bu yüzden dr elemek de ilginç :) ki çoğu dr tampon kullanır.
Ben yeni ameliyat oldum. 13 gun once. Tamponsuz gayet rahat ilk uyandigimda nefes aliyordum. Sonra tabi kanama basladi ama 2 gun sonra kanama da kalmiyo iyi bir surec gecirdim. Hic agrisiz diyen insanlar abarti bence. İnsanlarin agri esigi var degisken bi durum ve ameliyatla da alakali, yanlislikla kiyafet giyerken takilsa aciyor ya da ne bileyim illaki oluyo yani. Ama cekilmeyecek bir acim hic olmadi. Migren agrilarim 10 kat daha iskencedir yani. Korkarsiniz tabi ama arastirdikca daha cok korkacaksiniz. Cabucak geciyor. Sadece bu islerin biraz da sans oldugunu unutmayin yani iyi dusunun iyi olsun. İnsallah istediginiz gibi olur gecmis olsun :)6 gün mü ağızdan mı aldın 6 gün boyunca of çokmuş bekirsivriyi düşünüyodum vazgeçtim şu an tampon kullanmayan kim ki
Yaptırmadım ki erteledim maalesef.şimdide bebek düşündüğümüz için olamıyorum.ama görüştüğüm doktor barış çakırdı.Missaslan dr unuz kim acaba? resim paylasabilir misniz?
Clanses tesekkurler, sans olayina cok katiliyoirum, o yuzden korkuyorum birazda, cok sansli deilimdir :) siz estetik amacla mi oldunuz yoksa burnunuzda da sorun varmiydi, deviasyon, et buyumesi gibi.. iyiki olmusum diyormusunuz? dr nuz kim bu arada?
Bir de resim koysaniz bilgilenme açısından çok güzel olcak arkadaslar
ben tamer koldaş a yaptırdım. çok memnunum. çok doğalKızlar siz kime oldunuz?
Ayrıca burnumdaki eğrilik sorunu da yok artık..ben tamer koldaş a yaptırdım. çok memnunum. çok doğal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?