- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
Gençleşmissin o netburnunda cok guzel kalın deriye ragmen
Çok teşekkür ederim :)Çok güzel ve doğal olmuş
Gayet hoş ve doğal olmuş15 gün önce burun ameliyatı oldum. Kemerli, kanatları geniş, ucu düşük bir burnum vardı. Doğal bir burun istedim. Bugün tüm bandajlarım çıktı, tabi ki yüzüm de dahil olmak üzere epey şişlik var. sizce nasıl olmuş?
Eki Görüntüle 2584164 Eki Görüntüle 2584165 Eki Görüntüle 2584167 Eki Görüntüle 2584168
Teşekkür ederim :)Gayet hoş ve doğal olmuş
Elbette şu an çok erken ama sabırsızlandım paylaşmak istedim :) ilerleyen süreçlerde yine fotoğraf paylaşırım :)şuan yorum yapmak bence pek sağlıklı değil heryerin ödem onlar atılınca bakmak lazım varsa kusur o zaman belli olur
Çok güzel yakışmış şimdiden bile size güle güle kullanın15 gün önce burun ameliyatı oldum. Kemerli, kanatları geniş, ucu düşük bir burnum vardı. Doğal bir burun istedim. Bugün tüm bandajlarım çıktı, tabi ki yüzüm de dahil olmak üzere epey şişlik var. sizce nasıl olmuş?
Eki Görüntüle 2584164 Eki Görüntüle 2584165 Eki Görüntüle 2584167 Eki Görüntüle 2584168
Çok teşekkürler :)Çok güzel yakışmış şimdiden bile size güle güle kullanın
Teşekkür ederim. İzmir - Murat Melih Candogal olmus kime oldunuz ?
Teşekkürler. İzmir'de - Murat Melih CanBurnunuz güzel olmus hangi doktorda yaptirdiniz ögrenebilirmiyim
Böyle şeyler duydukça daha bi seviyorum burnumuÇok güzel olmuş burnunuz altı ay sonunda daha güzel olur şimdiden belli
Çook Teşekkür ederim :)Güzel olmuş,şişlerin insin daha zarif görünür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?