Burun ameliyatı olanlar bakar mısınız

Lolo

eşim ve oğullarım
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
3.704
10
356
eşim 1 hafta önce burnundan nefes alamadığı için ameliyat oldu

burnundaki kemiğin bi kısmını ve kıkırdağın bi kısmını almışlar kalanınıda düzeltmişler

neyse ameliyattan 2 gün sonra tamponları çıkardılar çok kanaması oldu
burnunun içini temizlediler ilk günler çok kanıyordu
şimdi kanaması çok azaldı fakat burnu nerdeyse tamamen kapalı
normal bi durummu yoksa bişeylerde yanlışlıkmı oldu anlamadım
1 hafta daha geçmezse doktora gidicek eşim
bu ameliyatı olanlar yardımcı olabilirmi
bu burun tıkanıklığı ne kadar sürücek normalmi yoksa normal olmayan bi durummu yaşıyoruz
ayrıca okyanus suyu kullanıyo eşim ama hiç bi faydasını görmedik
şimdiden teşekkür ederim...

geçen sene bu zamanlar sinüzit ameliyatı olmuş biri olarak bildiğim kadarıyla cevap vereyim tıkanıklık normal çünkü burun çindeki kanamalar sizin gördüğünüzden çok fazla bana doktor sürekli ılık suya kaya tuzu ve karbonat ekleyip gün içinde yapabildiğim kadar burnuma çekip sümkürmemi söylemişti ayrıca babam ameliyatım için yanıma geldi ve doktor onuda bu arada ameliyat etti kemik eğriliğinden ona da aynı şeyi önerdi eğer bu tür bir uygulama yapmıyorsanız tıkanıklık olması çok doğal ben bir gün böyle burnumu temizlerken avuç içim kadar kan pıhtısı düştü gözlerim yerinden uğramıştı burundan nasıl bu kadar büyük bişey çıkar diye ama çıkıyo sürekli kan pıhtısı çıkıyo doktorunuza danışın isterseniz tabiki o en iyisini bilir umarım geçicidir.geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…