Burun ameliyatı ilk hafta nefes problemi

upsetl0n

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
15
4
29
Ben cuma günü ameliyat oldum 5. gündeyim tamponlarim çıktı ama hala nefes alamıyorum bir taraftan geliyor diğerinden gelmiyor yüzümün yarısı şiş yarisi duzeldi sanki burn deliğime çimento dökmuşler gibi ? saat basi sprey kullaniyorjm ayni burnumun acilmasi için napicam

Ben cuma günü ameliyat oldum 5. gündeyim tamponlarim çıktı ama hala nefes alamıyorum bir taraftan geliyor diğerinden gelmiyor yüzümün yarısı şiş yarisi duzeldi sanki burn deliğime çimento dökmuşler gibi ? saat basi sprey kullaniyorjm ayni burnumun acilmasi için napicam

Kendi kendine açılacak.Ameliyatlı burun canı istediğinde açılıyor,istemediğinde kapabiyor :) Yani ilk haftalar burundan nefes alabilmek mucize gibi birşey :)

Canım bende aynı durumdayım. Doktorum tamponlar çıktıktan sonra içerden ödem oluşacağını bu yüzden böyle durumlar yaşanabileceğini söyledi. Çok tıkanırsan sprey kullanabilirsin dedi ama ben şimdilik deniz tuzlu yıkama yaptığımız şey ve nemlendirici ile idare ediyorum. :KK16::KK16:

Ben açıkçası tıkalı olmayan deliği parmağımla kapatıp nefesimle itip yavaş yavaş açtım biliyorum asla yapılmaması gereken bir şey ama her hangi bi sıkıntı yaşamadım rahatlamıştım🙂

X