• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Ameliyatı Hk

Green_Fairy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
4
1
1
Merhabalar,
Bu siteye yeni üye oldum. Öncelikli olarak nefes sorunu yaşıyorum. Biraz da burnumun estetik açıdan düzelmesini istiyorum. Doktor seçme konusunda zorlanıyorum. Sırasıyla Mustafa Karaca, Evren Helvacı ile görüştüm. Bugün Nihat Kaya ile randevum var. Instagram dan takip ettiğim kadarıyla Nihat Kaya nın ameliyatları başarılı görünüyor. 2. Alternatif olarak da Ömer Faik Sağun u düşünüyorum. Bahsettiğim doktorlara ameliyat olanlar var mı aranızda? Görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim. :)
Teşekkürler.

Merhabalar,
Bu siteye yeni üye oldum. Öncelikli olarak nefes sorunu yaşıyorum. Biraz da burnumun estetik açıdan düzelmesini istiyorum. Doktor seçme konusunda zorlanıyorum. Sırasıyla Mustafa Karaca, Evren Helvacı ile görüştüm. Bugün Nihat Kaya ile randevum var. Instagram dan takip ettiğim kadarıyla Nihat Kaya nın ameliyatları başarılı görünüyor. 2. Alternatif olarak da Ömer Faik Sağun u düşünüyorum. Bahsettiğim doktorlara ameliyat olanlar var mı aranızda? Görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim. :)
Teşekkürler.
Merhaba , doktorum Mustafa Karaca burun ameliyati oldum.mukemmel oldu.Cok mutluyum.Hicbir sorun yaşamadım.Tavsiye ederim.Kesinlikle Mustafa Karaca.

Merhaba Çiğdem,
Ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını paylaşabilir misin Çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar, yakın zamanda ameliyat olmam gerekiyor. Yaz mevsimi yaklaşıyor ve 28 senedir nefes problemi çekiyorum :( Aranızda doktorundan memnun olanlar var mı?

Merhabalar,
Teşekkürler.
Selam,
Bende 2 ay önce ameliyat oldum. Dr. Emre GÖNEN çok iyi bir hekimdir. Çok memnun kaldım. Hiç morarma ve ağrı olmadı. Kendisi Nişantaşında. istanbulestetikcerrahisi.com dan doktora ulaşabilirsin.

Arkadaşlar, yakın zamanda ameliyat olmam gerekiyor. Yaz mevsimi yaklaşıyor ve 28 senedir nefes problemi çekiyorum :KK43: Aranızda doktorundan memnun olanlar var mı?

Merhaba ben estetik operasyon oldum 2 ay önce. Dr. Emre GÖNEN'i tek geçerim :)) istanbulestetikcerrahisi.com dan ulaşabilirsin.

Bende ciddiye alıp mesaj atmisim. Adam fake hesaplar açıp kendini övüyormuş meğer. Yazık

Back