• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Ameliyatı Hakkında Bilgi

vaseline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
366
2
66
İki yıldır burnumla ilgili sorun yaşıyorum
Aslında sorun ben boğazımda zannediyordum
Sürekli boğaz ağrısı, yutkunamama ve şişkinlik hissi
Geçen yıl nodül şüphesiyle ultrason falan çekildi ama nodül, kitle falan çıkmadı
Astım başlangıcı tarzı bir şeyler söyleyip kortizonlu fıs fıs verdiler onları da ben kullanmadım
İyi ki de kullanmamışım zaten astımla alakası bile yokmuş.
Bu sene iyice boğazım kötü oldu burnumdan da zor nefes alıyorum
KBB muayeneye gittim. Burnuma upuzun bir çubuk soktular burnumun içinde et olduğu için ve kemik eğriliğinden
Estetikli ameliyat olman lazım dediler. Burnumdan rahat nefes alamadığım için boğazım deforme olmuş
Bayramdan sonraya kaldı kararını ver dediler. Küçük çocuğum var zor bir ameliyat mı bilemiyorum
Aynı gün çıkarıyorlar ama sonrası beni korkutuyor hayatımda hiç genel anesteziyle bayılmadım
Ameliyatı hem KBB Doktoru hem Plastik Cerrahi Doktoru yapıyormuş
Olanlar varsa bilgi almak istiyorum.

Son düzenleme:
4 gün önce oldum....Şuan raporluyum evdeyim....Hiiiç korkulacak birşey yok, Genel anesteziden öyle korkuyordumkii dr. sonkez gördüğünde beni korkup tansiyonumu ölçtürmğştğ veçok kötü baktığımı söylemişti....Sonra odada pembe pet bardağın dibinde pembe bir şurup içirdiler.... Baya baya sarhoş ediyor.... Sedyeyi görünce bayılacak gibi olan ben şuruptan sonra sedyeye yattın seçim arabasından el sallar gibi el sallayarak ve gülerek espri bile yaparak odadan çıktım.... Gülerek gittim gülerek hatta kahkahalarla geldimm..... Yumurtanın sarısı gitti burnumun yarısı diye herkes kahkahaya boguldu.... Bilinçaltına bak..... Yani o kadar rahatlıyorsun:)))))))))

canım oncelıkle gecmsı olsun ben buraya bır kac yerede yazmıstım
benım esımde aynı dertlerden oldu amelıyat

sabah erken saatte alıyorlar amelıyata

4 saat surdu esımınkı estetık ve kbb bırlıkte gırdıler amelıyata
geldıgınde baya yuzu gozu sıstı
buz koyduk sureklı
sıslık vardı ama morarma hıc olmadı

ertesı gun sabah eve geldı
ve aksamına ıse gıttı
dıkkat ettıgın surece bırsey olmaz tabı ayrı yattık elım kolum carpmasın dıye
cocugun kac yasıdna bılmıyorum ama o zaman benım 1 bucuk yasında olan oglm bıle sargılı yuzune dıkkat edıyordu babasının
tabı sorumluluk sende oldugu ıcın ıllakı ılgılenmen gerekecek senın acından bıraz daha zor
egılıp kalkınca hapsurunca fılan bıraz zor oluyormus

ben yasamadıgım ıcın bılmıyorum
anestesı korkusu herkeste var malesef

ınsallah onuda yenersın
bıldıklerım bu kadar bıde dua edebılırım ınsallah sorunsuzca atlatırsın

Plastik Cerrah muhtemelen Doç.Dr. Serdar Nasır hoca olacak bayramdan sonra görüşeceğim.
KBB doktoru da iyi bir doktor yaptığı burun ameliyatından biliyorum.
Yazdıklarınızı okuyunca rahatladım biraz
Bizim ailede genetik heralde yeğenim böyle bir ameliyat oldu
O çok sıkıntı çekti yüzü şişti, morardı.
Gerçi Serdar Hocanın yaptığı bir kaç hastayı biliyorum şişme bile olmadı.

Plastik Cerrah muhtemelen Doç.Dr. Serdar Nasır hoca olacak bayramdan sonra görüşeceğim.
KBB doktoru da iyi bir doktor yaptığı burun ameliyatından biliyorum.
Yazdıklarınızı okuyunca rahatladım biraz
Bizim ailede genetik heralde yeğenim böyle bir ameliyat oldu
O çok sıkıntı çekti yüzü şişti, morardı.
Gerçi Serdar Hocanın yaptığı bir kaç hastayı biliyorum şişme bile olmadı.

Şişme ve morluk biraz cerraha birazda kişinin yapısına bağlı diye duymuştum..Benim dr.umun yaptığı ameliyatlar genelde yok denecek gibi imiş yaptıranlar söylemişti..Ama bende azda olsa morarma ve şişlik oldu.. Şuan sarardı.. Ama benim hatam ben sigara kullanıyordum halada içiyorum..o hem morarmayı hem şişliği uzatıyormuş..

daha geçen ağustos burun eğriliği ameliyatı oldum kolay bir ameliyat. 3-4 gün burnumun içinde silikon tampon kaldı sonra çıkardı doktor. pek bir ağrı sızı olmadı. ameliyatı olduğum gün de eve geldim.

daha geçen ağustos burun eğriliği ameliyatı oldum kolay bir ameliyat. 3-4 gün burnumun içinde silikon tampon kaldı sonra çıkardı doktor. pek bir ağrı sızı olmadı. ameliyatı olduğum gün de eve geldim.

memnunmusun peki burun seklinde duzelme oldumu :26:gecmis olsun..

Back