• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı hakkında bilgi verebilir misiniz?

turkuazsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
389
0
66
44
İstanbul
merhaba arkadaşlar..ben burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama fiyatlar biraz pahalı geldi ;)
İstanbul'da önerebileceğiniz,sizin memnun kaldığınız bir doktor var mı acaba?..
Buarada ben bu sitenin eski üyesiyim ama uzun zamandır giremiyordum..bundan 6,7 ay önce girdiğimde ''burun ameliyatı'' başlığında bir doktor adı verilmişti,bu doktordan çok memnun kalınmıştı,hem de fiyat olarak çok uygundu..yanlış hatırlamıyorsam 1,500 tl falandı,baya uygundu yani..o zaman o doktorun ismini ve iletişim bilgilerini bir kağıda yazmıştım ama bir türlü bulamıyorum :1:

o doktorun ismini hatırlayan var mı?..yada istanbul'da hem memnunluk hem de fiyat açısından önerebileceğiniz bir doktor var mı?.yardımcı olursanız sevinirim :64:

Canım fiyat olarak düşündüğün rakama devlet hastanelerinde çok iyi plastik cerrahlar olabiliyor.O nedenle istanbulda devlet hastanesinde olmuş kişilerle irtibata geçsen sanırım daha kapsamlı verilere ulaşabilirsin.Bu arada bende Samsunda devlet hastanesinde oldum.Ziyniyetim şuydu sonuçta bir doktor ne kadar farklı yapabilir ki bir burunu özelde de devlette de aynı anda görev yapıyor artık zaten neredeyse tüm dr ler.Haliyle herhalükarda özenmek zorunda çünkü kendi sanatı ortaya çıkacak ve reklamı yapılacak.Burada en önemli faktör bünye.Çünkü hiçbir doktorun kasıtlı olarak hatalı bir davranışta bulunupta sonrasında hoş olmayan bir durumla karşı karşıya bırakacağını düşünmüyorum bir hastayı.Bünyenin yapısı ve işinin ehli bir dr ile güzel bir sonuç alınabilir.

canım fiyat olarak düşündüğün rakama devlet hastanelerinde çok iyi plastik cerrahlar olabiliyor.o nedenle istanbulda devlet hastanesinde olmuş kişilerle irtibata geçsen sanırım daha kapsamlı verilere ulaşabilirsin.bu arada bende samsunda devlet hastanesinde oldum.ziyniyetim şuydu sonuçta bir doktor ne kadar farklı yapabilir ki bir burunu özelde de devlette de aynı anda görev yapıyor artık zaten neredeyse tüm dr ler.haliyle herhalükarda özenmek zorunda çünkü kendi sanatı ortaya çıkacak ve reklamı yapılacak.burada en önemli faktör bünye.çünkü hiçbir doktorun kasıtlı olarak hatalı bir davranışta bulunupta sonrasında hoş olmayan bir durumla karşı karşıya bırakacağını düşünmüyorum bir hastayı.bünyenin yapısı ve işinin ehli bir dr ile güzel bir sonuç alınabilir.

serpil cevabın için çok teşekkür ederim :) doğru diyorsun canım bu fiyata ancak devlet hastanelerinde bulabilirim dimi :1:

bizim burda kbb uzmanı çok uygun fiyata estetik ameliyat yapıyor fakat ne kadar güzel olur orası tartışılır.ben burda olmayacağım açıkçası özel bi kliniği düşünüyorum orada 2 bin liradan başlıyor fiyatlar

Arz-talep = saçma sapan ücretler İyi araştırmak lazım Özelde ki doktorlar bunu yaptırdın mı bir defa yaptıracaksın diyerek gizli baskı uyguluyorlar Bunu devlet hastanesinde de ayn şekilde yapacak doktorlarımız var..Bizde ki ön yargı estetik=özel hastane=reklamı iyi doktor

Kesinlikle devlet - özel arasında doktor farkı yok reklam farkı var sadece.

yanlış düşünüyorsun,
kesinlikle çok fark var..hem özel hastanede hemde devlet hastanesinde çaliştiğim için söylüyorum.devlettekiler tabiki işini iyi yapan vardır ama zaten fiyat düşük gerekli önemi vermiyorlar burun estetiğinin daha güzel olması için yeni teknikler geliştiriliyor ve bu kurslara katılmak pahalı devlette kimse cebinden para ödeyip gitmez ama özel çalışanlar kendilerini geliştirmek için katılıyorlar.benden tavsiye doktorların kurs katılım belgelerinide dikkate alın.kendim ve cevremdekiler burun estetiği olduk ama özel çalışan doktora..:))

Back