Burun ameliyatı desem

Hurye ersoy

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
27
4
36
24
Merhaba ,burnumu beğenmiyorum
Birde ameliyat olup fıstık gibi olanları gördükçe deliriyorum Siz Veya çevrenizden biri yaptırdımı nasıl oluyor

Dışı seni içi ameliyat olani yakar diyeyim
Saglik sorunun yoksa burunda tikanma kemik vs hic bulaşma bence kendini öyle sev. Ben deviasyok yüzünden ameliyat oldum revizyon bile oldum berbat bi sey acilar tamponlar agrilat off hatrlaynca gerildm

ben yaptırdım canım, sadece estetik görüntü olarak sıkıntım vardı. şu an 4. ayım dolmak üzere, kalın ciltli olduğum için de ödemlerin tamamen gitmesi ve son şeklini alması için daha epeyce yolum var ama ben ilk aydan beri görüntüsünden çok memnunum :) çevremdekiler de kesinlikle çok doğal durduğunu söylüyorlar. bakmak istersen konum ve resimlerim var :)

Bence yapdır kendını iyi hissetmen için hem burun içi sıkıntın varsa ıkısı bir yapılır artık pamponlar eskisi gibi degil sılıkon ve delikli hava alabılıyorsun Dr Ugur Harputluoglu arastır istersen istanbul pendık

Benimde derim kalın 3 ay oldu burun ucu şişliği çok rahatsız ediyor sizi etmiyor mu o

Merhaba ,burnumu beğenmiyorum
Birde ameliyat olup fıstık gibi olanları gördükçe deliriyorum ☹Siz Veya çevrenizden biri yaptırdımı nasıl oluyor
Bnce okuyupda kendınızı korkutmayın zaten ameliyat sırasında uyuyosunuz uyandıgınızda burnunuzda silikon tampon oluyor azda olsa nefes alabiliyosunuz tamponlar cıktıgında rahatlıyosunuz agrı sızı olmuyor eskidendi o zor işlemler şimdi daha kolay ben işin içindeyım görüyorum hastalar çok memnun kalıyor KBB doktor asıstanıyım Pendık İstanbulda yardımcı olurum ameliyat olmak isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…