• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı çıkıntı

Elifebs

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2019
10
0
16
34
Burun ameliyatı olalı 50 gün kadar oldu bırnumun üzerinde çıkıntı var ödem mi kemik mi anlayamıyorum. Ve burnumu üstten çektiğimde çokkkkk biçimsiz duruyor. 🙁 böyle olup da düzelen var mı????

Geçmiş olsun.umarim geçici bir şeydir.benim de yaklaşık 2,5 ay oldu ama böyle bir durum yaşamadım .farklı durumlar oldu çukurluk, asimetri gibi .hatta burda konular açtım yardımlar istedim .çok şükür geçici bir durummus.umarim sizin de öyle olur.

Doktor ismi vermek istemiyorum kayseride yaptırdım. Çok moralim bozuldu şimdi siz öyle söyleyince 😞

Ayrıca doktorun ismini verin, niye vermiyorsunuz. Suç değil kabahat değil. Herkes hangi doktorun gerek olumlu gerekse olumsuz nasıl bir iş çıkardığını görüp ona göre tercih yapsın.

Yandan cekseniz daha doğru yorum yapardık aslında.

Yan kıkırdaklar fazla alınmış. Sizi üzmek istemem ama ters v deformitesine benziyor. İnşallah geçici bir durumdur. Nefesinizde sorun var mı?

Fotoğrafı hemen kaldırmasaydınız keşke. Acaba benim durumuma benzer bir durumdan mı bahsediyorsunuz? Tekrar yükleyebilir misiniz?

Burun ameliyatı olalı 50 gün kadar oldu bırnumun üzerinde çıkıntı var ödem mi kemik mi anlayamıyorum. Ve burnumu üstten çektiğimde çokkkkk biçimsiz duruyor. 🙁 böyle olup da düzelen var mı????
Bende bu tarz bir sorun yasadigim icin burdayim ama sizin resmi goremiyorum. Bana gonderir misiniz 😔 Bir de uzerinden biraz daha gecti, degisim oldu mu?

Fotoğrafı hemen kaldırmasaydınız keşke. Acaba benim durumuma benzer bir durumdan mı bahsediyorsunuz? Tekrar yükleyebilir misiniz?
Sizinki nasil? Benim ki boyle 😔

Eklentiler

• 20191122_223820.webp
    20191122_223820.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 202
Back