Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burun ameliyatı olalı 50 gün kadar oldu bırnumun üzerinde çıkıntı var ödem mi kemik mi anlayamıyorum. Ve burnumu üstten çektiğimde çokkkkk biçimsiz duruyor.böyle olup da düzelen var mı????
Yan kıkırdaklar fazla alınmış. Sizi üzmek istemem ama ters v deformitesine benziyor. İnşallah geçici bir durumdur. Nefesinizde sorun var mı?
Bende bu tarz bir sorun yasadigim icin burdayim ama sizin resmi goremiyorum. Bana gonderir misinizBurun ameliyatı olalı 50 gün kadar oldu bırnumun üzerinde çıkıntı var ödem mi kemik mi anlayamıyorum. Ve burnumu üstten çektiğimde çokkkkk biçimsiz duruyor.böyle olup da düzelen var mı????
Sizinki nasil? Benim ki boyleFotoğrafı hemen kaldırmasaydınız keşke. Acaba benim durumuma benzer bir durumdan mı bahsediyorsunuz? Tekrar yükleyebilir misiniz?
Burun ameliyatı olalı 50 gün kadar oldu bırnumun üzerinde çıkıntı var ödem mi kemik mi anlayamıyorum. Ve burnumu üstten çektiğimde çokkkkk biçimsiz duruyor.böyle olup da düzelen var mı????
Aynı durumdayız geçti miSizinki nasil? Benim ki boyle![]()