• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı canından etti

Arkdaslar oncelikle bunu belirtmek isterim; bende burun ameliyati dusunen biriyim. Bu haberi asla ama asla kotu niyetle koymadim ben buraya. Birilerini korkutmak veya ameliyatdan vazgecirmek diye bir niyetimde yok benim.

Sadece dun bu haberi okuyunca bununda aslinda tesaduf olmadigini dusunuyorum. Ben oyle gunluk hurriyet gazetesi okuyan biri degilim. Dun online haberleri okumak isterken birden bu haberi gorunce sok oldum. Bence bu bir tesaduf degil, kendime karsi bir uyari olarak goruyorum.

Olumlu guzel seyler okuyunca seviniyoruz ama unutmayalimki olumsuz seylerde oluyor malesef:( Keske boyle birsey olmasaydida bende burda paylasmasaydim.

Estetige karar vermeden iyice oturup dusunelim.

Bana ofkelenmenize neden yok sonucta bu var olmus bir olay. Birde soyledigim gibi benim burda hicte kotu ve art niyetim yok arkadaslar. Umarim herkes iyi dusunur ve eger burun ameliyatina karar verdigi zaman hersey cok guzel olur.

Bencede paylaşılması doğru olan bir haber...Zaten gazete okuyup gündemi takip eden herkes bu haberle yada benzerleriyle muhakkak karşılaşacaktı...Yerinin burası olması da isabetli olmuş...Dr. ve hastane konsunda daha özenli olmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor...Paylaştığın haberde varmıydı bilemiyorum ama ben Akşam gazetesinde okudum haberi..Orada bu hastanede yakın zamanda yanılmıyorsam safra kesesi ameliyatında da birinin hayatını kaybettiği yazıyordu....
Ayrıca böyle haberlerle seçimimizden şüpheye düşüyorsak zaten bir yerde yanlış var demektir...Herşeyde risk var bu bir gerçek...Türkiye de günde 10 larca kişi trafik kazasında ölüyor..Ama böyle bir haber okuyupta yola çıkmaktan vazgeçeni hiç görmedim....
Ölen gencecik kıza Allah rahmet eylesin..Ailesinin başı sağolsun....
Allah hepimizi ve sevdiklerimizi her türlü riskten kazadan beladan korusun....

ben de gordum bu haberı.
Allah rahmet eylesın,cok uzuldum
ama burun amelıyatı ıcın 18ı doldurmak gerekmez mı?

cnm normalde 18 doldurmak gerekiyor..ama saglık sorunu falan varsaaa ailesinin onayı ile izinle amlyt olabilr diye biliyourm..
yine allah rahmet eylesinnn ama bi burun estetiginden ölebilcegini keisnlikle düşünmüyorum çünkü çok basit bi amlyt oldugum için biliyorum:)

ya bu haber beni pek etkilemedi acikcasi cünkü milyonda bir rastlanan biseydir bu
hem yarina cikicagimiz kesin degilki, heran basimiza bisey düsüp ölme riskimiz var ona bakarsak
zaten streste olan ve korkan birsürü arkadas varken bu topigi acmak diger kizlarinda dedigi gibi cidden cok yersiz olmus

ben de gordum bu haberı.
Allah rahmet eylesın,cok uzuldum
ama burun amelıyatı ıcın 18ı doldurmak gerekmez mı?

burun gelisimi kizlarda 17 erkeklerde ise 18 yasinda tamamlaniyomus cnm
yani 17 yasindada ailenin onayi ile ameliyat olunabiliyo ama tabikide bazi doktorlar 18 yasinda ameliyat olmayi öneriyolar diye duydum

Allah rahmet eylesin ama bu sadece milyonda bir olan bi ihtimal

Öncelikle hayatını kaybeden kıza Allah rahmet eylesin ailesine de Allah sabır versin. Bence bu konuyu buraya açmak kötü olmamış her şey paylaşılsın bilelim ki ona göre hastane ve doktor seçelim. Bakın kızlar başka bir örnek vericem. 2 gün önce diş doktorunda randevum vardı. Daha önceden kanal tedavisi yaptırmıştım doktorum o dişin çekilmesini uygun buldu ve diş kökünde gizli kist varmış. Çekilen röntgende gözükmüyordu çünkü. Doktorum dişi çekip temizledi. dişimin çekildiği yere baktığımda çene kemiğimi bile görüyordum ve sağ tarafım hala şiş. İnternete baktığımda böyle diş yüzünden ölenler olmuş. Apse ve kist gerçekten tehlikeliymiş. Ama ben bunları düşünürsem moralim bozulur ve kötü bir psikoloji ile giderim doktora. O yüzden her zaman olumlu düşünün insanın moralini yüksek tutması çok önemli. Ortodonti tedavisi falan olcak onlar bitince bende burun ameliyatı olucam. Doktora ve hastaneye güveniyorsanız korkmayın. İnşallah herkesin ameliyatı güzel geçer herkes istediği gibi buruna kavuşur.

Tatlim sen neden bana kiziyorsunki, soyledigim gibi keske boyle bir olay olmasaydida ve boyle bir haber olmasaydida bende okumasaydim.

Soyledigim gibi benim niyetim seni veya senin gibilerini korkutmak degil. Zaten ben bu haberi okumadan oncede ameliyatdan korkan bir insanim ozellikle narkozdan ve boyle bir haberi okuyunca haliyle biraz urktum.

Benim sucum simdi burda bunu paylasip bazilarin morelini bozmakmi? Niye boyle dusunuyorsunuz? Zaten riskleri biliyorsunuz diyorsunuz ve ameliyati kabul ettigine gore demek bu riskide goze aliyorsun. Soylediginiz gibi hayat zaten buyuk bir risk. Yarin ne olacagi belli degil. Dilerimki herkes icin ne hayirliysa o olsun.

Ameliyat olmak isteyen arkadaslarida cesaretlerinden dolayi kutluyorum cunku bende onlardaki cesaret yok malesef. Hersey cok guzel olsun insallah.

p.s: bana tavsiyede bulunan kisiye tesekkur ederim ama ben kendim karar verebilirim ne kadar fazla gazete okuyacagima. Sizin bu yorumunuza ohtiyacim yok.

aynı sekılde kanama bendede olmustu ,9 saat hiç durmamiştı şiddetliydi.butun vıcudum uyusmustu cok zorlanmıstı bir an bayılacağımı sanmıştım,demek Allah korumus bu haberı duyunca sok oldum arkadaslar!!!! çok çok korkunc bırsey olmuş Allah kimsenin başına vermesin. Ama sanırım burada kızın yaşı da etken bir neden henüz 17 yaşındaymış....çok üzüldüm gerçekten çok dikkat edilmesi gereken bir ameliyat ,burun çok hassas bir organ . kişinin ameliyat öncesinde ıyı bır doktor araştırmasının yanı sıra kendi sağlığını ,kanama zamanlarını , ameliyatın yapılacagı hastahaneyi , ıyı araştırması gerekiyor

ama tabii şu da bir gerçekki burun estetiği sonrası kişiyi çoook ama çok mutlu ediyor , kişiden kişiye ameliyatın sıkıntı oranı değişiyor ,o sıkıntılı donemı atlatınca super bir hayat sizi bekliyor olacak, bu ameliyatı geçirmeyi düşünen tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun inşallah en sorunsuz bir şekilde geçirirler ameliyatlarını ve sonrasındaaaa ömür boyu mutluluk... ben bu haberi okuyunca kendi yaşadıklarım aklıma geldi ve şok oldum ama siz yeni ameliyat olacaklar pozitif olun hiçbir olumsuzluğu aklınıza getirmeyin . amelıyatlarda olum ıhtımalı elbette var ,elbette dunyada amelıyattan bır cok ınsan oluyordur ama bu olumun haber olma nedenı estetık amelıyat olması doğumlarda vs. kaç kişi oluyor estetik diye biraz göze çarptırıyorlar bu. .tabiki dikkat edin ama yinede olumlu olun herşey guzel olacak ...

ne sinirleniyosunuz kızlar

arkadaş medyada yayınlanmış bi haberi paylaşıyo
bu habere herhangibi biyerde rastlayabilirdiniz

biraz daha sakin olun lütfen

Hepinize cevap veriyorum; bu haber: basina buyuk ihtimalle birsey gelmeyecek insanlar icin son derece moral bozucu arti yok yere caydirici bir haber. Siz, karsilasma olasiligimiz olan her olumsuz seyi etrafiniza bu sekilde tasiyor musunuz ? Kizin neden oldugu belli bile degilken, ameliyat olacak kisilerin butun tetkikleri yapildigi halde olme ihtimalini nasil oluyor da cok basit birseymis ve herkesin her an basina gelirmis gibi sunabiliyorsunuz ? Ne panik olunmali ne asiri sogukkanli, tekrar soruyorum, bu haber karsisinda ne yapmali ? Yakinlarimizla mi vedalasmali mi yoksa ameliyat gunumuzden vaz mi gecmeliyiz ? Benim basima gelir diye ben simdi kafayi mi siyiriym ? Sizin icin bu mudur dogru olan ? Hastalikli beyinleriniz bu sekilde insanlara yardimci olmaya calisacagina fikirlerini ve duydugu haberleri kendine saklasin daha iyi zira art niyetiniz olsun ya da olmasin, korkunun ecele faydasi oldugunu dusundugunuzden suphem yok.

simdi senede bilmem kac tane ucak kazası oluyor ucaga binmiyor muyuz? biniyoruz..trafik kazaları oluyor sokağa çıkmıyor muyuz bu yüzden? çıkıyoruz..burun veya x ameliyatı her ameliyat risk taşıyor şuan ben bunları yazarken bile ölebilirim..arkadasın üzerine gitmeyin bence yazılan haberden de etkilenmeyin ben de ameliyat oldum ama yasıyorum :) bu haberden cıkarmanız gereken şey sadece gerçekten doğru bir doktora ve hastaneye mi kendimi emanet ediyorum olsun..gerisi bizim elimizde olan seyler değil artık kadere girer..

simdi senede bilmem kac tane ucak kazası oluyor ucaga binmiyor muyuz? biniyoruz..trafik kazaları oluyor sokağa çıkmıyor muyuz bu yüzden? çıkıyoruz..burun veya x ameliyatı her ameliyat risk taşıyor şuan ben bunları yazarken bile ölebilirim..arkadasın üzerine gitmeyin bence yazılan haberden de etkilenmeyin ben de ameliyat oldum ama yasıyorum :) bu haberden cıkarmanız gereken şey sadece gerçekten doğru bir doktora ve hastaneye mi kendimi emanet ediyorum olsun..gerisi bizim elimizde olmayan seyler değil artık kadere girer....
şutarafagitti

o değil de boğuldu öldü yandı öldü kalp krizinden öldü trafik kazasından öldü uçak düştü öldü bıçaklandı öldü onlara yanmam da burun ameliyatından öldü koyar bana :D biliyor musunuz samantha burun ameliyatında öldü yaa diye arkamdan konuşurlarsa asıl o zaman ölürüm hehe :D vallahi hala olmak istiyorum bu ameliyatı bu burunla yaşamak ölümden beter kaydirigubbakcemile3

Şuan resmen yıkıldım yaa bari ailem görmeseydi bu haberi zaten karşılar iyice çıkmaza giricek ameliyat olayım

No panik kızlar, sakin olun. Bunlar hayatın gerçekleri biraz soğukkanlı olmak gerek. Siz ameliyat olmak istediğinizden eminseniz sizi bu tür haberlerin yıldırmaması gerek, sizin tek yapmanız gereken şey ameliyat olacağınız hastaneyi, doktoru iyi araştırmak, tetkiklerinizi yaptırıp bir de 17 yaşınızı doldurmuş olmak. :1: Olacağı varsa kralı gelse olur, bu tür şeyler moralinizi bozmasın, zira bu haberi sizler de gazeteden okumuş veya haberlerden izlemiş olabilirdiniz. O zaman da yayınlyanları arayıp sitem etmeyi düşünmüyordunuz herhalde... kaydirigubbakcemile3

arkadaslar bu paylasimin yeri görüldügü gibi yanlis...maleseffki bir cok ameliyat olmak arkadasa engel oldugunu düsünüyorum yinede burdan tüm arkadaslara sesleniyorum ALLAH dan baska hic biseyden korkmayin ve ona güvenin diyorum...ameliyat olucaklara sesleniyorum en cok korkanlardan biride bendim bakin halen yasiyorum:))) bozmayin morelinizi kizlarrrrrkaydirigubbakcemile

Back