- Konu Sahibi Tatli_tugce
Arkdaslar oncelikle bunu belirtmek isterim; bende burun ameliyati dusunen biriyim. Bu haberi asla ama asla kotu niyetle koymadim ben buraya. Birilerini korkutmak veya ameliyatdan vazgecirmek diye bir niyetimde yok benim.
Sadece dun bu haberi okuyunca bununda aslinda tesaduf olmadigini dusunuyorum. Ben oyle gunluk hurriyet gazetesi okuyan biri degilim. Dun online haberleri okumak isterken birden bu haberi gorunce sok oldum. Bence bu bir tesaduf degil, kendime karsi bir uyari olarak goruyorum.
Olumlu guzel seyler okuyunca seviniyoruz ama unutmayalimki olumsuz seylerde oluyor malesef Keske boyle birsey olmasaydida bende burda paylasmasaydim.
Estetige karar vermeden iyice oturup dusunelim.
Bana ofkelenmenize neden yok sonucta bu var olmus bir olay. Birde soyledigim gibi benim burda hicte kotu ve art niyetim yok arkadaslar. Umarim herkes iyi dusunur ve eger burun ameliyatina karar verdigi zaman hersey cok guzel olur.
Bencede paylaşılması doğru olan bir haber...Zaten gazete okuyup gündemi takip eden herkes bu haberle yada benzerleriyle muhakkak karşılaşacaktı...Yerinin burası olması da isabetli olmuş...Dr. ve hastane konsunda daha özenli olmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor...Paylaştığın haberde varmıydı bilemiyorum ama ben Akşam gazetesinde okudum haberi..Orada bu hastanede yakın zamanda yanılmıyorsam safra kesesi ameliyatında da birinin hayatını kaybettiği yazıyordu....
Ayrıca böyle haberlerle seçimimizden şüpheye düşüyorsak zaten bir yerde yanlış var demektir...Herşeyde risk var bu bir gerçek...Türkiye de günde 10 larca kişi trafik kazasında ölüyor..Ama böyle bir haber okuyupta yola çıkmaktan vazgeçeni hiç görmedim....
Ölen gencecik kıza Allah rahmet eylesin..Ailesinin başı sağolsun....
Allah hepimizi ve sevdiklerimizi her türlü riskten kazadan beladan korusun....