• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı sonucu beğenememe

deepthoughts

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2023
95
22
8
24
Kızlar merhaba burun ameliyatımın üstünden 4 ay geçti ama yaptığım günden beri burnumu sevemiyorum ve mutlu olamıyorum bir türlü. Doktorum ameliyat fotoğrafını paylaşmadı o yüzden yüzüme bakarak sadece değerlendirme yapabiliyorum. Burnum hala ödemli bu bariz belli ama şekil olarak yüzüme gitmediğini düşünüyor eski burnumla kıyaslayınca eski burnumun daha iyi olduğu kanaatine varıyorum. Yani burun kendi özelinde kötü değil ama bana yakışmadı eski burnum daha çok yakışıyordu sadece biraz kemerim vardı. 24 yaşında hayatımı mahvetmişim gibi geliyor.
Beklemem gerekiyor diyorum kendime ama 4 ay oldu her ay geçtikçe umudum azalıyor sizce burnum zaman geçtikçe olumlu yönde değişir mi gerçekten çok yoruldum bu süreçte psikolojik olarak, artık umudum da kalmadı seveceğime dair. Psikolojik destek almayı düşünüyorum. Aynı süreçten geçen sonradan beğenen birileri var mıdır son bir umut olarak bu konuyu açıyorum. Süreçte çok yıprandım, önerilerinize açığım.

Başta nasılsa burun odur. Baştan belli oluyor. Her ne kadar inse de ilk şeklini koruyor. Zaten 2 senede oturuyor. Geçmiş olsun.

Ya şöyle düşün burun ameliyatı olupta nefes almakta zorluk çeken ve tekrardan ameliyat olmak zorunda olanları düşün burnunu estetik olarak beğenmeyip ameliyat olan daha sonra sağlık sorununa dönüşen

Benim gördüklerimde cogu zaman hep ayni tip burun yapiliyor. Onlar da her yüze gitmiyor. En azindan yamuk felan degil insallah. Iyilesme sürecinden düzeltdirmeye deneyebilirsiniz, ama bu da muhtemelen daha farkli sonuclar getirir. Yüzde yapilan degisiklik insani psikolojik olarak da etkiliyor

Kızlar merhaba burun ameliyatımın üstünden 4 ay geçti ama yaptığım günden beri burnumu sevemiyorum ve mutlu olamıyorum bir türlü. Doktorum ameliyat fotoğrafını paylaşmadı o yüzden yüzüme bakarak sadece değerlendirme yapabiliyorum. Burnum hala ödemli bu bariz belli ama şekil olarak yüzüme gitmediğini düşünüyor eski burnumla kıyaslayınca eski burnumun daha iyi olduğu kanaatine varıyorum. Yani burun kendi özelinde kötü değil ama bana yakışmadı eski burnum daha çok yakışıyordu sadece biraz kemerim vardı. 24 yaşında hayatımı mahvetmişim gibi geliyor.
Beklemem gerekiyor diyorum kendime ama 4 ay oldu her ay geçtikçe umudum azalıyor sizce burnum zaman geçtikçe olumlu yönde değişir mi gerçekten çok yoruldum bu süreçte psikolojik olarak, artık umudum da kalmadı seveceğime dair. Psikolojik destek almayı düşünüyorum. Aynı süreçten geçen sonradan beğenen birileri var mıdır son bir umut olarak bu konuyu açıyorum. Süreçte çok yıprandım, önerilerinize açığım.
Burun ameliyatı bana çok radikal bir karar gibi geliyor, yaptırmadan önce çok iyi düşünmek gerekiyor bence. Madem olan olmuş çok kötü değilse alisirsiniz zamanla ama bir daha asla doğal haline dönmeyeceğini zaten siz de biliyorsunuz ve kabullenmeniz gerekiyor artık.

6 ay beklemelisiniz son şekil 2 yıl içinde .Eski burnunuzdan daha kötümü oldu? Herşeyin çaresi var moralinizi bozmayın sakin darbe almayın en hafifi bile bu önemli diye biliyorum.Ayrica duzelttirmek mümkün 2 sene sonra tekrar değerlendirin.Bana güzel oldu size öyle geliyor gibi geldi

6 ay beklemelisiniz son şekil 2 yıl içinde .Eski burnunuzdan daha kötümü oldu? Herşeyin çaresi var moralinizi bozmayın sakin darbe almayın en hafifi bile bu önemli diye biliyorum.Ayrica duzelttirmek mümkün 2 sene sonra tekrar değerlendirin.Bana güzel oldu size öyle geliyor gibi geldi
6.ayı bekliyorum ama cidden hiç umudum kalmadı eski burnum yüzüme daha çok yakışıyordu şu anki burnum yüzüme olmadı diye düşünüyorum. Çevremdekiler de moralim bozulmasın diye güzel diye geçiştiriyorlar oldu işte falan diyorlar. Ama cidden olmadı sanırım burnum küçüldü önceki boyutu yüzümle orantılıydı sadece kemerliydim. Ama bu yeni burun suratımda çok tuhaf şu an 🥲

Benim gördüklerimde cogu zaman hep ayni tip burun yapiliyor. Onlar da her yüze gitmiyor. En azindan yamuk felan degil insallah. Iyilesme sürecinden düzeltdirmeye deneyebilirsiniz, ama bu da muhtemelen daha farkli sonuclar getirir. Yüzde yapilan degisiklik insani psikolojik olarak da etkiliyor
Evet aynı tip kalkık küçük burun ve bu benim yüzüme gitmedi. Çok şükür yamukluk yok (yine de deliklerde asimetri problemim var :/). Evet psikolojik olarak hayatımın en zor dönemlerini yaşıyorum iyi olabilmek adına her şeyi yapıyorum ama boş hepsi berbat bir durumdayım

görmüş olsak bi yorum yapabilirdik ama bişey diyemiyorum ama şunu bilmeni isterim 24 yıl eski haline alışmışsın o yüzden sana farklı geliyordur zamanla sen beğenip alışınca oturduğunu da göreceksin çok fazla da takma hayatta burundan daha önemli şeyler var mesela sağlıklısın ciddi bir sağlık sorunun yok yürüyebiliyorsun gözlerin görüyor ve nefes alabiliyorsun şükür etmemiz gereken okadar şey varken bence boşuna aynaya bakıp kendini üzme canım benim eminim sana çok yakışmıştır ama sen daha alışamamşsındır

Benim iki kardeşim de burun ameliyatı oldu. Biri hekim zaten. Burnunu incelemedi hiç. 2 yıl ödemli olacak normal dedi.
Diğeri pişman oldu 1 yıl. Şimdi ikisi de çok memnun. Benim çocuklar büyüsün 1-2 yıla ben de yaptıracağım inş. Çocukların çarpıp kırmasından korkuyorum

Burnum kırıldığı için 2 kez zorunlu operasyon geçirdim. Biri estetik.
Burnum yamuk kaldı :(
3.Operasyonu gözüm yemedi.
En az bir sene beklemelisiniz, hafif bir düşme de olur. Daha tam oturmamistir. 1 sene sonra hala memnun değilseniz tekrar düzelttirirsiniz

3.senem halen oturma aşamasında. yıllar geçtikçe güzelleşiyor. yüzüne oturması zaman alıyor. sabır et bekle bakalım. olumsuz bir durum yoksa sıkıntı yok. takıntı yapma :)

Evet aynı tip kalkık küçük burun ve bu benim yüzüme gitmedi. Çok şükür yamukluk yok (yine de deliklerde asimetri problemim var :/). Evet psikolojik olarak hayatımın en zor dönemlerini yaşıyorum iyi olabilmek adına her şeyi yapıyorum ama boş hepsi berbat bir durumdayım
Sizi anlamaya çalışıyorum. Allah başka dert vermesin. Alışırsınız bence zamanla. Çünkü kendi burnunuzla 24 yıl yaşadınız durun bakalım 4 ay daha çok erken. Güzel olmuştur eminim. Sizin gözünüze tuhaf geliyor başta sadece. Sağlıkla

Evet psikolojik destek alın.

görmüş olsak bi yorum yapabilirdik ama bişey diyemiyorum ama şunu bilmeni isterim 24 yıl eski haline alışmışsın o yüzden sana farklı geliyordur zamanla sen beğenip alışınca oturduğunu da göreceksin çok fazla da takma hayatta burundan daha önemli şeyler var mesela sağlıklısın ciddi bir sağlık sorunun yok yürüyebiliyorsun gözlerin görüyor ve nefes alabiliyorsun şükür etmemiz gereken okadar şey varken bence boşuna aynaya bakıp kendini üzme canım benim eminim sana çok yakışmıştır ama sen daha alışamamşsındır
Evet halime şükür etmeye çalışıyorum gerçekten ama kendimi yapay yaptığım gerçeğini kabul edemiyorum doğal halimi bozduğum için çok pişmanım. Cidden Allah herkesi en güzel şekilde yaratıyormuş. Umarım yakışmıştır cidden artık o kadar sevemediğim ki ağlamaktan mahvoldum. Size özelden atıyorum eksi ve yeni halimi.

Benim iki kardeşim de burun ameliyatı oldu. Biri hekim zaten. Burnunu incelemedi hiç. 2 yıl ödemli olacak normal dedi.
Diğeri pişman oldu 1 yıl. Şimdi ikisi de çok memnun. Benim çocuklar büyüsün 1-2 yıla ben de yaptıracağım inş. Çocukların çarpıp kırmasından korkuyorum
Ya pişman olup 1 yıl sonra cidden memnun oldu mu? Ben hiç sevemeyecekmişim geliyor. Benim zorlandığım kısım burnum ve yüzüm genel yapay duruyor normalde makyaj dahi yapmayan biriyim doğarken bu kadar yapay bie görünüme geçmek beni çok zorluyor umarım ben de bir sene sonra severim artık çok yoruldum

Gördüm canım bence çok abartmışsın gayet yakışmış tabii doğal halin daha doğal dı ama şuan da bence gayet güzel hayatını zindan etme kendine aldığın nefesin şükrünü eda et 🥰

Evet halime şükür etmeye çalışıyorum gerçekten ama kendimi yapay yaptığım gerçeğini kabul edemiyorum doğal halimi bozduğum için çok pişmanım. Cidden Allah herkesi en güzel şekilde yaratıyormuş. Umarım yakışmıştır cidden artık o kadar sevemediğim ki ağlamaktan mahvoldum. Size özelden atıyorum eksi ve yeni halimi.
Şu an psikolojiniz düzgün değil o nedenle sadece kendi görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz. Ben de başka konuyla alakalı yaşadım. Ağlamayın hemen psikiyatrisden destek alın rahatlayacaksınız. Hem olan olmuş ah vahlara gerek yok buna çözüm yok. Önce zihninizi sakinleştirin sonra ne yapacağınıza karar verirsiniz.

Ben de bakabilir miyim?

Merhaba. Benim yakın bir arkadaşım ameliyat olduğunda hiç beğenmemişti depresyona bile girdi o kadar çok takıntı yapmıştı ki çok pişman olmuştu o da sizin gibi eski burnunu istiyordu. 1 sene geçti şuan ki halini beğeniyor burnu yüzüne oturdu. Bence ilk yıl burun devamlı değiştiği için bir garip geliyor ve takıntı haline getirdiğinde daha da detay görülüyor çok incelememek lazım

Back
X