- Konu Sahibi UmayGoekce
Ameliyat oldunuz mu bende refakatçisiz olacağım. Merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bn olalı 1 yıl oluyor, benim şöyle bir durumun olmuştu, nefes için minik hortumlar takılıyor, hünde 5_6 kez onların içine şırınga ile serum sıkılıyor.(kan kuruyup tıkamasın diye) Yalnız nasıl olur bilemedim. Birisi olursa mutlaka daha rahat geçicektir.Ameliyat oldunuz mu bende refakatçisiz olacağım. Merak ettim
Yine karşılaştık tamponsuz gerçekten daha rahat 3-4. Gün burnum tamamen açılmıştı benim bir hafta içinde de tam güç filler gibi nefes alabiliyordum vallahi iyi ki tamponum yoktu.Herkese merhaba ozel hastanede oldum 2 ay once ,buz olayini hemsire sabaha kdr yapti her animda yanimda oldular esim horul horul uyudu olmasa olurmus :) gayette rahattim dizi izledim,bu kisiden kisiye degisir,tamponu sevmedim keske olmasaydi
Tampon iyyy adı bile kotu kiz :)) bnm 2 ay daha eni yeni nefes icte sisliklerim var sinuz vs alerjen nrdenler ve etler sanirim oralar odemli dahaYine karşılaştık tamponsuz gerçekten daha rahat 3-4. Gün burnum tamamen açılmıştı benim bir hafta içinde de tam güç filler gibi nefes alabiliyordum vallahi iyi ki tamponum yoktu.
Ben ne yaptim biliyomusun :) kucuk oglumu ablama biraktim ,9 yasinda ki kizimla esimi aldim yanima beraber kaldik :) hemsirenin insifiyatifine kalmis brlki buzunu o koyar benim hemşir sabaha kadar buzumu o koydu 20 dk da bir basucumdaydi esimle kizim uyudular horladilar bileTeşekkürler cevaplar için. Küçük kızım var eşim evde ona bakacak. Tek başıma halletmeye çalışacağım artık.
Aslinda benimde yok ve normalde de birakmazdm her sartta benle kalicakti drla konusmustum odam buyuktu son anda aksam aldilar oglumu biz hepimiz uzagiz ailece birbirimize ,insallah duam sizinle anneler gucludur hemsireyle sıkı sıkı konusursaniz hallolur buz olayi muhim uyuyadan yapmaniz biraz zor gibiÇocuğu bırakacak kimsem yok maalesef. Psikolojik olarak hazırladım kendimi. Zor olur belki ama altından kalkabileceğimi düşünüyorum. Güzel bi burun için biraz fedakarlık yapacağız artık :)
Benim dr um gece yaturmıyor hastanede. Siz de sorun şartmıymış?Çocuğu bırakacak kimsem yok maalesef. Psikolojik olarak hazırladım kendimi. Zor olur belki ama altından kalkabileceğimi düşünüyorum. Güzel bi burun için biraz fedakarlık yapacağız artık :)
Hayal bile edemiyorum burnuma tampon konulabileceğini ben baya eskisinden çok çok iyi nefes almaya başladım artık grip oldum burnum çok az tıkandı iyileşince tamamen açıldı her şey. Önceki burun büyüklüğümden oluşan kılcal damar çatlamaları da yer açılınca deride masajla geçti. Hem doğal hem güzel hem sağlıklı bir buruna kavuştum yarabbim çok mutluyum. Seninle gelecekteki on yıl bu şekilde mutluluk mesajlaşması yapabilirim forumda.Tampon iyyy adı bile kotu kiz :)) bnm 2 ay daha eni yeni nefes icte sisliklerim var sinuz vs alerjen nrdenler ve etler sanirim oralar odemli daha
Ahahahhaja supersin oyleyse superiz ,biliyomusun brn de bi net 10 yil yazarim havalımı havalı oldum ayol hadi kocaman masallah canimiz kendimiz :))Hayal bile edemiyorum burnuma tampon konulabileceğini ben baya eskisinden çok çok iyi nefes almaya başladım artık grip oldum burnum çok az tıkandı iyileşince tamamen açıldı her şey. Önceki burun büyüklüğümden oluşan kılcal damar çatlamaları da yer açılınca deride masajla geçti. Hem doğal hem güzel hem sağlıklı bir buruna kavuştum yarabbim çok mutluyum. Seninle gelecekteki on yıl bu şekilde mutluluk mesajlaşması yapabilirim forumda.
Burnumuza maşallaah canım burnumuzAhahahhaja supersin oyleyse superiz ,biliyomusun brn de bi net 10 yil yazarim havalımı havalı oldum ayol hadi kocaman masallah canimiz kendimiz :))
Merhaba ben de ameliyattan bikac gün sonra kendi evime geçerim diye düşünüyordum fakat asla öyle olmadi ilk hafta gerçekten zor geciyor. Fakat tek başınıza olacaksanız buna çare bulmaya çalışarak sürece dahil olmaniz daha iyi. 1. Yemekleri keisnlikle hazır edin.merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir ay içinde İstanbul’da bir özel hastanede burun ameliyatı olacağım, hem tıbbi gereksinimden dolayı, hem de yapmışken estetik açıdan bir düzeltme yapılacak. Forumlarda okudum, refakatçisi olmayan çok arkadaş olmuş. Benim de olmayacak,ailem uzakta, şehre de yeni taşındım. Benim gibi durumda olanlar var mı? Belki birbirimize destek olabiliriz? Veya bu süreci refakatçisiz geçirmiş olan arkadaşlardan tecrübelerini alabilir miyim? Çok teşekkür ederim...
Cok gecmis olsun canim ya iyisin ins Allah yardimcin olsun ♡♡♡♡Ben de bugün saat 14 te ameliyat oldum, ve hala hastanedeyim. Refakatçim yok. Burun ameliyatı diğer ameliyatlar gibi değil, saatte bir buz koymak gerekiyor yüze. Evet buzdolabı odada ama, ameliyattan sonra işl üç saat ayağa kalkmamak gerekiyor. Ama Allah razı olsun, aynı odadaki hastanın refakatçisiyle konuşmuştuk ameliyat öncesi. Bana çok yardımcı oldu. Hiç refakatçisiz olduğumu hissettirmedi. Ama özel hastanelerde sanırım tek kişilik oda oluyor.