• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun altında ödem

hukuksevers

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
95
11
1
26
Ameliyat olalı 1.5 ay olacak. Belirgin şekilde burun ucumda ödem var, altında da var. Alttaki ödem burnumun kalkıklığını göstermiyor. İnternette bakıyorum kimsenin burun altında(ameliyat izi ile burun ucu arasında) ödem yok. Şu an kalkık mı değil mi anlaşılmıyor. Ne zaman geçer bu ödem ?

Canım seninle aynı zamanlarda Ameliyat olduk, daha çok yeniyiz, ödemlerin gözle görülür şekilde geçmeye başlaması 3. Ayı bulur demişti mesela benim doktorum. Birazcık sabırlı olmalısın :)

Ameliyat olalı 1.5 ay olacak. Belirgin şekilde burun ucumda ödem var, altında da var. Alttaki ödem burnumun kalkıklığını göstermiyor. İnternette bakıyorum kimsenin burun altında(ameliyat izi ile burun ucu arasında) ödem yok. Şu an kalkık mı değil mi anlaşılmıyor. Ne zaman geçer bu ödem ?
Aynı problemi ben de yaşıyorum 1 ay oldu ama o altındaki şişlik beni mahvediyor sanki ucu düşük gibi duruyor hep öyle mi kalcak diye ödüm kopuyo

Back