- 27 Mart 2013
- 595
- 782
- 323
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 aydır Alerjik Rinit'im ,kesin tanı bu mudur onu hala bilemiyorum .Başlarda üşütmüşümdür kendime dikkat ederim geçer dedim geçmedi ,aylarca burun akıntısı çektim çekiyorum da.Su gibi devamlı burnum akıyor içi kaşınıyor,hele hapşırık devamlı peş peşe burnumu silince duruyor anca.Özellikle sabah ve akşam saatlerince hat safada oluyor şikayetlerim .Özel bir dahiliye doktoruna gittim ilaç yazdı kullandım geçmedi. İşyeri hekimimiz burun konkalarımım şiştiğini söyledi .K.B.B uzmanına gittim şikayetlerimi dinledi ve 3 günlük kullanmam için burun spreyi ve desmont alerji hapını yazdı hapı gece yatmadan alıyordum epey de var içinde 1 buçuk ay oldu hap 2 gün önce bitti.Hapı kullandığım sürece düzeldim , ama hap bitince hoop şikayetlerim yeniden geldi , tekrar doktora gitmem gerekecek sanırım ama artık geçsin istiyorum hapşırık , burun akıntısı , geceleri tıkanıklık ,, yeniden hapı alıp kullanmaya devam mı etsem acaba .. alerji testi yaptırmadım hiç ama her yerde aynı şikayetim evde işte dışarıda. Birde özellikle banyodan sonra hapşırım % 100 oluyor. :2: