SuUtku La Tahzen Kayıtlı Üye 19 Şubat 2014 2.493 2.843 333 1 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi SuUtku #1 Üşüttüm 3 gündür burnum tıkalı.Gece daha fena iki gecedir uyuyamıyorum Doktor sprey verdi üç defa sıkabiliyorum Doğal işe yarayan önerisi olan var mı?İki gündür 4 saat uykuyla geziyorum
Üşüttüm 3 gündür burnum tıkalı.Gece daha fena iki gecedir uyuyamıyorum Doktor sprey verdi üç defa sıkabiliyorum Doğal işe yarayan önerisi olan var mı?İki gündür 4 saat uykuyla geziyorum
balbazaar wingardium leviosaa Kayıtlı Üye 18 Kasım 2014 4.489 5.699 358 1 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi SuUtku #2 SuUtku .!.: Üşüttüm 3 gündür burnum tıkalı.Gece daha fena iki gecedir uyuyamıyorum Doktor sprey verdi üç defa sıkabiliyorum Doğal işe yarayan önerisi olan var mı?İki gündür 4 saat uykuyla geziyorum Genişletmek için tıkla... Küçük kızımın tıkandığında baş ucuna acı soğanı 4 e bölüp koyuyorum o gece rahat uyuyor,deneyebilirsiniz. Geçmiş olsun
SuUtku .!.: Üşüttüm 3 gündür burnum tıkalı.Gece daha fena iki gecedir uyuyamıyorum Doktor sprey verdi üç defa sıkabiliyorum Doğal işe yarayan önerisi olan var mı?İki gündür 4 saat uykuyla geziyorum Genişletmek için tıkla... Küçük kızımın tıkandığında baş ucuna acı soğanı 4 e bölüp koyuyorum o gece rahat uyuyor,deneyebilirsiniz. Geçmiş olsun
SuUtku La Tahzen Kayıtlı Üye 19 Şubat 2014 2.493 2.843 333 1 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi SuUtku #3 papatyabuketi .!.: Küçük kızımın tıkandığında baş ucuna acı soğanı 4 e bölüp koyuyorum o gece rahat uyuyor,deneyebilirsiniz. Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim hemen
papatyabuketi .!.: Küçük kızımın tıkandığında baş ucuna acı soğanı 4 e bölüp koyuyorum o gece rahat uyuyor,deneyebilirsiniz. Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim hemen
balbazaar wingardium leviosaa Kayıtlı Üye 18 Kasım 2014 4.489 5.699 358 2 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi SuUtku #4 SuUtku .!.: Teşekkür ederim deneyeceğim hemen Genişletmek için tıkla... İşe yaradımıııı merak ettim :)
SuUtku .!.: Teşekkür ederim deneyeceğim hemen Genişletmek için tıkla... İşe yaradımıııı merak ettim :)
SuUtku La Tahzen Kayıtlı Üye 19 Şubat 2014 2.493 2.843 333 2 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi SuUtku #5 papatyabuketi .!.: İşe yaradımıııı merak ettim :) Genişletmek için tıkla... Soğanı koydum bide karbonat kayatuzu su karışımındanda yaptım. Daha iyiyim çok şükür işe yaradı Teşekkür ederim tekrar
papatyabuketi .!.: İşe yaradımıııı merak ettim :) Genişletmek için tıkla... Soğanı koydum bide karbonat kayatuzu su karışımındanda yaptım. Daha iyiyim çok şükür işe yaradı Teşekkür ederim tekrar
balbazaar wingardium leviosaa Kayıtlı Üye 18 Kasım 2014 4.489 5.699 358 2 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi SuUtku #6 SuUtku .!.: Soğanı koydum bide karbonat kayatuzu su karışımındanda yaptım. Daha iyiyim çok şükür işe yaradı Teşekkür ederim tekrar Genişletmek için tıkla... Rica ederim, geçmiş olsun tekrar
SuUtku .!.: Soğanı koydum bide karbonat kayatuzu su karışımındanda yaptım. Daha iyiyim çok şükür işe yaradı Teşekkür ederim tekrar Genişletmek için tıkla... Rica ederim, geçmiş olsun tekrar